Facebook app (static tab) iframe

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Vincent Post

Vincent Post

29/04/2014 15:39:31
Quote Anchor link
Ik ben bezig met het ontwerpen van een static tab in facebook
met woobox

Ik loop nu tegen het volgende aan:

Ik gebruik de standaard iframe van facebook maar wil nu navigeren in de zelfde iframe hoe is dit mogelijk? heb target"_self" target="_top" geprobeerd ook heb ik in de bron gekeken en de name van de iframe geprobeerd,

Wat is wel de juiste manier?

Toevoeging op 29/04/2014 15:40:15:

<a target="?" href="url">
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:55:27
 
Php knipper

php knipper

29/04/2014 15:44:58
Quote Anchor link
geen target?
 
Vincent Post

Vincent Post

29/04/2014 15:45:45
Quote Anchor link
Heb ik ook geprobeerd maar dan werkt de link niet en doet hij helemaal niks zodra ik op de url klik
Gewijzigd op 29/04/2014 15:46:14 door Vincent Post
 
Chris PHP

Chris PHP

29/04/2014 17:51:50
Quote Anchor link
Een makkelijke optie is het sandbox attribute, let wel dat dit een HTML5 attribute is en alleen in nieuwere browsers zal werken.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<iframe src="voorbeeldIframeSandbox.htm" sandbox="allow-top-navigation">
  <p>Sorry, uw browser ondersteunt geen iframes.</p>
</iframe>
 
Vincent Post

Vincent Post

01/05/2014 09:21:17
Quote Anchor link
Hallo Chris,

Waar zou ik dit dan moeten plaatsen?,
in mijn pagina die ik ophaal? of in Facebook zelf zetten bij html Fangate ?



Alvast bedank!
 
Chris PHP

Chris PHP

01/05/2014 09:30:58
Quote Anchor link
Vincent,

Nee in je iframe, dis waar nu src="voorbeeldIframeSandbox.htm" staat, zet je jou pagina neer.
 
Vincent Post

Vincent Post

01/05/2014 10:17:59
Quote Anchor link
Ik gebruik de iframe die in facebook zit als ik kijk naar de name van de iframe heb ik zo iets als app_24243149bf, als ik dat instel doet hij nog niks.


Het is de bedoeling dat als ik op een url druk dat hij binnen de iframe van facebook dus weer herlaad.

<a href="url">Klik hier voor meer info</a>

Zo iets als boven staande moet het worden alleen moet de juiste target vinden.
 
Chris PHP

Chris PHP

01/05/2014 11:16:54
Quote Anchor link
Vincent,

Ik kan zo snel geen manual vinden van woobox zonder in te loggen met een facebook account, staat daar niets in met parameter of iets dergelijks voor navigatie in de static tab?
 
Vincent Post

Vincent Post

01/05/2014 11:29:26
Quote Anchor link
Chris,


Zo ver ik kan zien staat er geen extra informatie over het navigeren binnen de iframe.
vandaar dat ik de vraag hier stel.

Ik hoop dat iemand dit probleem als eens eerder heeft gehad als het goed is is de oplossing vrij simpel
alleen je moet het net even weten.

Bedankt !
 
Chris PHP

Chris PHP

01/05/2014 13:25:52
Quote Anchor link
Vincent,

Ik heb zojuist in je link gekeken, en plaats het antwoord hier zodat toekomstige bezoekers er ook iets aan hebben. Dit is het iframe gedeelte wat ik uit de pagina kan halen.

Origineel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<iframe id="app_runner_fb_httpsSpeciaal_nummer_staat_hier" class="noresize" frameborder="0" src="https://s-static.ak.facebook.com/platform/page_proxy/hv09mZVdEP8.js#app_runner_fb_httpsSpeciaal_nummer_staat_hier" style="width:810px;height:800px;" name="app_runner_fb_httpsSpeciaal_nummer_staat_hier"></iframe>


Voorbeeld (sandbox="allow-top-navigation" toegevoegd)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<iframe sandbox="allow-top-navigation" id="app_runner_fb_httpsSpeciaal_nummer_staat_hier" class="noresize" frameborder="0" src="https://s-static.ak.facebook.com/platform/page_proxy/hv09mZVdEP8.js#app_runner_fb_httpsSpeciaal_nummer_staat_hier" style="width:810px;height:800px;" name="app_runner_fb_httpsSpeciaal_nummer_staat_hier"></iframe>


Heb je dit al geprobeerd? Of kun je dat niet zelf wijzigen?
 
Vincent Post

Vincent Post

01/05/2014 13:46:04
Quote Anchor link
Chris,

Ik kan de iframe niet aanpassen die zit in facebook zelf.
ik kan alleen de url aanpassen en de hoogte van de iframe.
wel kan ik stukje html toevoegen maar dan roept hij de pagina niet meer op.
stukje beveiliging van facebook.

Ik moet weten hoe ik de huidige iframe kan aanroepen in de href.


: Is er dan echt niemand die dit probleem al eens gehad heeft ?
Gewijzigd op 02/05/2014 10:14:58 door Vincent Post
 
Vincent Post

Vincent Post

02/05/2014 14:26:08
Quote Anchor link
Is er echt geen oplossing voor dit probleem? het lijkt me dat er wel mee mensen het zelfde probleem hebben gehad en daar een oplossing voor weten hoop die alsnog mogen te ontvangen, !!
 
Vincent Post

Vincent Post

06/05/2014 09:40:44
Quote Anchor link
How can I include the PageID in the URL that calls the iframe? Something along the lines of:

<a target="?" href="http://example.com/?P=PageID"></a>

Thank you!

Ik vond deze reactie ergens op google : Reactie :

You can’t add anything to the iFrame URL via the query string. As I mentioned though, Facebook does a POST to your page when they load it with the Page ID. We will be posting a tutorial in the next couple of days about how to grab that Page ID using the PHP SDK.


Iemand enig idee waar ik die tut kan vinden links werken niet meer.
 
Vincent Post

Vincent Post

16/05/2014 11:34:28
Quote Anchor link
Oplossing gevonden!.

Voor de mensen die het zelfde probleem hebben :

Facebook ondersteund alleen https (ssl) als je gebruik wilt maken van de iframe en extern links wilt inladen ben je een ssl verbinding nodig.

Het is mogelijk zonder ssl verbinding maar dan werkt het alleen in IE of Safari.

Succes!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.