Facebook email in variabel opslaan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Koen Hollander

Koen Hollander

17/03/2013 12:13:17
Quote Anchor link
Hallo PHPhulp,

Ik ben de hele tijd aan het kloten met de Facebook API. Ik wil graag het email adres van de persoon die is ingelogd in een variabel opslaan. Ik heb dit alleen nog:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
  if (d.getElementById(id)) return;
  js = d.createElement(s); js.id = id;
  js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/all.js#xfbml=1&appId=463691830370127";
  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<!--Ap ID:     463691830370127 -->
<div class="fb-login-button" data-show-faces="true" data-width="200" data-max-rows="1"></div>


Ik wil namelijk dat mensen gewoon met FB in kunnen loggen op de website
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:51:11
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

17/03/2013 13:02:06
Quote Anchor link
Wees eens wat duidelijker alsjeblieft. Wat lukt er niet? Wat lukt er wel?

Toevoeging op 17/03/2013 13:02:26:

Ik heb namelijk een FB app, en heb daar nog een oude code van liggen, dus kan ik even kijken voor je
 
Koen Hollander

Koen Hollander

17/03/2013 13:19:10
Quote Anchor link
Ik wil dat het email adres van de ingelogde facebook gebruiker in $_SESSION['fb_mail'] komt, zodat ze op mijn site ik kunnen loggen met hun Facebook account
 
Joey Drieling

Joey Drieling

17/03/2013 13:43:35
Quote Anchor link
Wat ik altijd gebruik is de api van jan rain. http://janrain.com/products/engage/ Daar mee kunnen bezoekers inloggen met een bestaand acount naar keuze, je kan het makkelijk koppelen aan een account in je database.
 
Koen Hollander

Koen Hollander

17/03/2013 15:18:19
Quote Anchor link
Die ziet er netjes uit, toppie
Gewijzigd op 17/03/2013 15:18:38 door Koen Hollander
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

17/03/2013 17:08:06
Quote Anchor link
Joey Drieling op 17/03/2013 13:43:35:
Wat ik altijd gebruik is de api van jan rain. http://janrain.com/products/engage/ Daar mee kunnen bezoekers inloggen met een bestaand acount naar keuze, je kan het makkelijk koppelen aan een account in je database.


Is het niet beter om er zelf 1 in elkaar te zetten? Daar leer je meer van dan een kant-en-klaar iets te gebruiken :)
 
Joey Drieling

Joey Drieling

17/03/2013 17:13:15
Quote Anchor link
@donny klopt maar als je niet veel tijd hebt ga ik niet het wiel opnieuw uitvinden. Maar ik snap het principe dus zal het misschien een keer zelf maken, mocht het niet meer naar mijn wens zijn.

Toevoeging op 17/03/2013 17:13:21:

@donny klopt maar als je niet veel tijd hebt ga ik niet het wiel opnieuw uitvinden. Maar ik snap het principe dus zal het misschien een keer zelf maken, mocht het niet meer naar mijn wens zijn.
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

17/03/2013 17:14:49
Quote Anchor link
Zo moeilijk is het niet? En op het profiel van Koen staat dat hij een beginner is, dus wat jij hem hebt gegeven zal em denk ik niet echt gaan helpen?
 
Joey Drieling

Joey Drieling

17/03/2013 17:19:04
Quote Anchor link
@donny weet dat niet moeilijk is maar helaas vraagt mijn werk teveel tijd dat ik bijna geen vrije tijd meer heb om mijn sites te beheren. En de site die ik gaf was enkel een idee.
 
Eddy E

Eddy E

17/03/2013 17:46:42
Quote Anchor link
Dat is toch een veel beter idee?
Gewoon een kant en klaar iets?
Goed, van de 30 sites waarmee je kan inloggen worden er waarschijnlijk maar 3 gebruikt (Facebook, Google, Twitter), maar waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan. Je krijgt nu updates, een heel pakket en gebruik is makkelijker.
Installeren zag er ook niet heel moeilijk uit.

Ik zou het wel weten...
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

17/03/2013 17:55:35
Quote Anchor link
Mja mijn kijk op programmeren is denk anders... Ik wil echt ALLES leren op het gebied van programmeren... Dus ook eigen API's maken voor facebook.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.