Fatal Error : /public_html/lib/class_fm.php on line 59

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michiel Brants

Michiel Brants

12/09/2015 16:34:25
Quote Anchor link
Hoi iedereen !

Ik heb al paar dagen een groot probleem met mijn website :/
ik krijg deze error code : Fatal error: Call to a member function read() on a non-object in /home/u499569904/public_html/lib/class_fm.php on line 59

Ik hoop dat iemand weet wat het probleem is :/

Mijn skype : Michiel12378

Alvast bedankt !

Image :
Afbeelding
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:37:43
 
Eddy E

Eddy E

12/09/2015 17:17:09
Quote Anchor link
read() is een eigen functie, aangezien deze niet op php.net vermeld staat.
Geef de code eens van die functie én de regel 59 van class_fm.php eens.
 
Michiel Brants

Michiel Brants

12/09/2015 18:51:51
Quote Anchor link
while (false !== ($name = $getDir->read())) {
if ($name != "." && $name != ".." && !in_array(pathinfo($name, PATHINFO_EXTENSION), $exclude)) {
$nofiles++;
$filename[$nofiles] = $name;
}
}
$getDir->close();
return ($filename) ? $filename : 0




De eerste regel is 59
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

12/09/2015 19:44:22
Quote Anchor link
Dit is een kwestie van het kruimelpad volgen.

Er staat: "...on a non-object...", oftewel, hetgeen een object zou moeten zjn ($getDir) is geen object, maar waarschijnlijk false.

Dit houdt waarschijnlijk in dat er iets mis is gegaan bij de creatie van (het) $getDir (object). Wanneer er dingen mislukken wordt meestal false geretourneerd.

Oftewel: controleer de creatie van $getDir.

Tevens: errorlogs zijn je vriend, kijk wat je hierin kunt vinden.

Vermoeden: verkeerde instellingen van directorypaden (bijvoorbeeld verwijzing naar niet-bestaande directory of verkeerd pad)
Gewijzigd op 12/09/2015 19:46:15 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.