Fatal error: Uncaught Error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »
Ribo Bogaart

Ribo Bogaart

23/08/2020 10:28:44
Quote Anchor link
MBC-Forum maakt geen connectie met mysql, website maakt wel connectie met mysql
Het MBC-Forum is een onderdeel van de website **knip**

Wie kan mij helpen om de volgende Fatal error op te lossen, ik ben niet erg goed thuis in PHP
Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in ....................... public_html/mbc-forum/Sources/Subs-Db-mysql.php:58 Stack trace: #0

Als ik het bestand Subs-Db-mysql.php:58 vergelijk met een eerder backup kan ik er geen fout in ontdekken. Regel 58 geeft de volgende code:
$connection = @mysql_connect($db_server, $db_user, $db_passwd);

De fatal error melding kwam van het ene op het andere moment bv om 10.00 kon ik nog gewoon in het forum en op 10.02 ineens niet meer.

Edit:
Geen hulp voor een admin/mod, en dus verhuis ik deze naar een ander forum
Gewijzigd op 23/09/2020 13:26:43 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:18:08
 
Jan R

Jan R

23/08/2020 11:16:44
Quote Anchor link
Vermoedelijk is jouw server om 10u01 omgezet naar een nieuwe versie van php. vb van 5.6 naar 7.3
Gezien versie 7 mysql niet meer ondersteunt krijg je deze foutmelding.
oplossing is zo snel mogelijk alles omzetten naar mysqli functies.

Vermoedelijk als dit dan ook de reden is zal je wel een e-mail gekregen hebben dat dit ging gebeuren. Dan was het aan u om alles voor te bereiden.

Jan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/08/2020 11:20:36
Quote Anchor link
Zie ook de PM!!!!

Je gebruikt SMF zie ik.
Welke versie is dit? Ik gok dat die verouderd is.
Gewijzigd op 23/08/2020 11:28:17 door - Ariën -
 
Ribo Bogaart

Ribo Bogaart

23/08/2020 11:46:40
Quote Anchor link
Nee ik heb geen email ontvangen van de provider gekregen. Ik ga de provider vragen of zij de PHP versie hebben opgehoogd en of ik de mysql moet omzetten van mysql naar mysqli. Op je pm kom ik nog terug
Ribi
 
Jan R

Jan R

23/08/2020 11:55:31
Quote Anchor link
Je kan het zelf snel weten.
Maak een bestandje op jouw server met volgende tekst
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<!DOCTYPE HTML>
<html lang="nl-be">
    <head>
        <title>
            PHP info
        </title>
    </head>
    <body>
        <pre>
            <?php
                phpinfo();
            ?>

        </pre>
    </body>
</html>

Sla het op met extensie php
en open het in je webbrowser.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/08/2020 11:56:23
Quote Anchor link
Welke versie van je SMF-forum heb je?
 
Ribo Bogaart

Ribo Bogaart

23/08/2020 17:06:16
Quote Anchor link
Jan R op 23/08/2020 11:55:31:
Je kan het zelf snel weten.
Maak een bestandje op jouw server met volgende tekst
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<!DOCTYPE HTML>
<html lang="nl-be">
    <head>
        <title>
            PHP info
        </title>
    </head>
    <body>
        <pre>
            <?php
                phpinfo();
            ?>

        </pre>
    </body>
</html>

Sla het op met extensie php
en open het in je webbrowser.



De problemen bleken toch bij de provider te liggen, wel bedankt voor het meedenken

Toevoeging op 23/08/2020 17:07:21:

- Ariën - op 23/08/2020 11:56:23:
Welke versie van je SMF-forum heb je?



De problemen bleken toch bij de provider te liggen, bedankt voor het mee denken

Ribo
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/08/2020 17:44:57
Quote Anchor link
Maar als ik de melding zie gaat het mogelijk om een overstap naar PHP 7. In ieder geval gebruikt je script de oude functies van PHP 5, en die wordt allang niet meer ondersteund.

Dus ik raad toch aan om zo snel mogelijk het script te updaten.

Welke PHP-versie heb je nu dan?
Gewijzigd op 23/08/2020 17:45:34 door - Ariën -
 
Ribo Bogaart

Ribo Bogaart

23/08/2020 19:57:12
Quote Anchor link
Ik gebruik inderdaad php versie 5.1
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/08/2020 20:29:35
Quote Anchor link
Wow! Die is heel erg antiek en komt nog uit 2006!!!

Er komt een moment dat je hosting deze zal verwijderen. Dus ik raad aan om snel de scripts te updaten.
Gewijzigd op 23/08/2020 20:31:33 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

24/08/2020 15:39:29
Quote Anchor link
Je maakt nu gebruik van een mooie T-Ford waarmee je inderdaad je taken kunt uitvoeren.

Binnenkort komt er een update.
Met wat geluk krijg je een tussenstap op PHP 5.6 of iets dergelijks
Maar je hebt ook kans op een upgrade naar PHP 7.

Hoe groter de stap, hoe groter je probleem om eea. bij te werken.

Als je straks een infrastruktuur krijgt waarop alleen elektrische Tesla's op automatische piloot kunnen rijden, dan doet je T-Ford maar weinig meer, om de analogie door te trekken.

Dus wees dat voor en upgrade je software voor je een upgrade voor je kiezen krijgt die niet meer per direct teruggedraaid wordt door je hoster. (die blijft ook niet tot de eeuwigheid museumversies van PHP ondersteunen namelijk.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.