Fatal error: Uncaught Error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »
Ribo Bogaart

Ribo Bogaart

23/08/2020 10:28:44
Quote Anchor link
MBC-Forum maakt geen connectie met mysql, website maakt wel connectie met mysql
Het MBC-Forum is een onderdeel van de website **knip**

Wie kan mij helpen om de volgende Fatal error op te lossen, ik ben niet erg goed thuis in PHP
Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in ....................... public_html/mbc-forum/Sources/Subs-Db-mysql.php:58 Stack trace: #0

Als ik het bestand Subs-Db-mysql.php:58 vergelijk met een eerder backup kan ik er geen fout in ontdekken. Regel 58 geeft de volgende code:
$connection = @mysql_connect($db_server, $db_user, $db_passwd);

De fatal error melding kwam van het ene op het andere moment bv om 10.00 kon ik nog gewoon in het forum en op 10.02 ineens niet meer.

Edit:
Geen hulp voor een admin/mod, en dus verhuis ik deze naar een ander forum
Gewijzigd op 23/09/2020 13:26:43 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 04:20:28
 
Jan R

Jan R

23/08/2020 11:16:44
Quote Anchor link
Vermoedelijk is jouw server om 10u01 omgezet naar een nieuwe versie van php. vb van 5.6 naar 7.3
Gezien versie 7 mysql niet meer ondersteunt krijg je deze foutmelding.
oplossing is zo snel mogelijk alles omzetten naar mysqli functies.

Vermoedelijk als dit dan ook de reden is zal je wel een e-mail gekregen hebben dat dit ging gebeuren. Dan was het aan u om alles voor te bereiden.

Jan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/08/2020 11:20:36
Quote Anchor link
Zie ook de PM!!!!

Je gebruikt SMF zie ik.
Welke versie is dit? Ik gok dat die verouderd is.
Gewijzigd op 23/08/2020 11:28:17 door - Ariën -
 
Ribo Bogaart

Ribo Bogaart

23/08/2020 11:46:40
Quote Anchor link
Nee ik heb geen email ontvangen van de provider gekregen. Ik ga de provider vragen of zij de PHP versie hebben opgehoogd en of ik de mysql moet omzetten van mysql naar mysqli. Op je pm kom ik nog terug
Ribi
 
Jan R

Jan R

23/08/2020 11:55:31
Quote Anchor link
Je kan het zelf snel weten.
Maak een bestandje op jouw server met volgende tekst
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<!DOCTYPE HTML>
<html lang="nl-be">
    <head>
        <title>
            PHP info
        </title>
    </head>
    <body>
        <pre>
            <?php
                phpinfo();
            ?>

        </pre>
    </body>
</html>

Sla het op met extensie php
en open het in je webbrowser.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/08/2020 11:56:23
Quote Anchor link
Welke versie van je SMF-forum heb je?
 
Ribo Bogaart

Ribo Bogaart

23/08/2020 17:06:16
Quote Anchor link
Jan R op 23/08/2020 11:55:31:
Je kan het zelf snel weten.
Maak een bestandje op jouw server met volgende tekst
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<!DOCTYPE HTML>
<html lang="nl-be">
    <head>
        <title>
            PHP info
        </title>
    </head>
    <body>
        <pre>
            <?php
                phpinfo();
            ?>

        </pre>
    </body>
</html>

Sla het op met extensie php
en open het in je webbrowser.



De problemen bleken toch bij de provider te liggen, wel bedankt voor het meedenken

Toevoeging op 23/08/2020 17:07:21:

- Ariën - op 23/08/2020 11:56:23:
Welke versie van je SMF-forum heb je?



De problemen bleken toch bij de provider te liggen, bedankt voor het mee denken

Ribo
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/08/2020 17:44:57
Quote Anchor link
Maar als ik de melding zie gaat het mogelijk om een overstap naar PHP 7. In ieder geval gebruikt je script de oude functies van PHP 5, en die wordt allang niet meer ondersteund.

Dus ik raad toch aan om zo snel mogelijk het script te updaten.

Welke PHP-versie heb je nu dan?
Gewijzigd op 23/08/2020 17:45:34 door - Ariën -
 
Ribo Bogaart

Ribo Bogaart

23/08/2020 19:57:12
Quote Anchor link
Ik gebruik inderdaad php versie 5.1
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/08/2020 20:29:35
Quote Anchor link
Wow! Die is heel erg antiek en komt nog uit 2006!!!

Er komt een moment dat je hosting deze zal verwijderen. Dus ik raad aan om snel de scripts te updaten.
Gewijzigd op 23/08/2020 20:31:33 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

24/08/2020 15:39:29
Quote Anchor link
Je maakt nu gebruik van een mooie T-Ford waarmee je inderdaad je taken kunt uitvoeren.

Binnenkort komt er een update.
Met wat geluk krijg je een tussenstap op PHP 5.6 of iets dergelijks
Maar je hebt ook kans op een upgrade naar PHP 7.

Hoe groter de stap, hoe groter je probleem om eea. bij te werken.

Als je straks een infrastruktuur krijgt waarop alleen elektrische Tesla's op automatische piloot kunnen rijden, dan doet je T-Ford maar weinig meer, om de analogie door te trekken.

Dus wees dat voor en upgrade je software voor je een upgrade voor je kiezen krijgt die niet meer per direct teruggedraaid wordt door je hoster. (die blijft ook niet tot de eeuwigheid museumversies van PHP ondersteunen namelijk.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.