Fatal Error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

14/07/2006 22:05:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben bezig met een site waarvan als de klant inlogt gij een nieuw menu krijgt,
dit is de code van de pagina klant.php :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?

           ob_start();
           ?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="nl">
    <head>
        <title>XTAhosted # Klantenpanel</title>
        <link href="style.css" media="screen" type="text/css" rel="stylesheet" />
    </head>
    <body link="#08556A" vlink="#08556A" alink="#08556A">
        <center>
            <div id="Header">

            </div>

            <div id="Content">
                <div id="Left">
                    <?php
include( "includes/include.inc.php" );

  if( $core['ingelogd'] != 1 )
    
  {


        header( "Location: index.php" );
  }

  else
  {
 echo 'joske';
  }

?>

                </div>
                <div id="Right">
                            <?php
include( "includes/include.inc.php" );

  if( $core['ingelogd'] != 1 )
    
  {


        header( "Location: index.php" );
  }

  else
  {
       ## Menu.bestellingen ##
        echo'<fieldset style="width: 90%;"><legend style="font-size: 12px; font-family: Verdana;"><b> Klanten &raquo; Bestellingen </b></legend>';
        echo'<center>Welkom, <B>'.$core['naam'].'</center></b><BR><table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" width="100%"><tr><td width="16%"><center><a href="bestellingen.php?actie=nieuw"><img src="images/admin/opdracht_toevoegen.gif" alt="" border="0"><br>Nieuwe bestelling</a></center></td><td width="16%"><center><a href="bestellingen.php"><img src="images/admin/opdracht_bewerken.gif" alt="" border="0"><br>Bestellingen bekijken</center></a></td></tr></table></fieldset>';
      
       ## Menu.algemeen ##
        echo'<FIELDSET STYLE="width: 90%;"><LEGEND STYLE="font-size: 12px; font-family: Verdana;"><B> Klanten &raquo; Algemeen </B></LEGEND>';
        echo'<table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" width="100%"><tr><td width="16%"><center><a href="betalingen.php"><img src="images/klant/betaald.gif" alt="" border=0><BR>Betalings transacties</a></center></td><td width="16%"><center><a href="gegevens.php"><img src="images/klant/gegevens_veranderen.gif" alt="" border=0><BR>Gegevens veranderen</center></a></td><td width="16%"><center><a href="bericht.php"><img src="images/klant/bericht_sturen.gif" alt="" border=0><BR>Bericht versturen</a></center></td><td width="16%"><center><a href="preview.php"><img src="images/klant/preview_bekijken.gif" alt="" border=0><BR>Preview bekijken</a></center></td></tr></table></legend></fieldset>';
          

         ## Menu.overige ##
        echo'<BR><FIELDSET STYLE="width: 90%;"><LEGEND STYLE="font-size: 12px; font-family: Verdana;"><B> Klanten &raquo; Overige </B></LEGEND>';
        echo'<table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" width="100%"><tr><td width="16%"><center><a href="uitloggen.php"><img src="images/klant/uitloggen.gif" alt="" border=0><BR>Uitloggen</a></center></td></tr></table></legend>';
  }

?>


<Br />
    <br style="clear: both" /></div>
                <br style="clear: both" />
            </div>    

            <div id="Onder">

            </div>
            XTAhosted.nl/com/net/info</center>
    </body>
</html>
<?
ob_end_flush();
?>


Waar dit staat: echo 'joske'; zou normaal het nieuwe menu moeten komen (btw: ik heb er snel iets gezet als ik aan het testen was dat ik niet iedere keer heel het menu moest kopieren)
als je ingelogd bent tenminste anders moet het gewoon hetzelfde menu blijven als op de index.

Nu wanneer ik inlog krijg ik wel "joske" te zien in het linker menu, maar in het rechter menu dit:


Fatal error: Cannot redeclare keygen() (previously declared in /home/xtahosted/domains/xtahosted.net/public_html/klanten/includes/include.inc.php:45) in /home/xtahosted/domains/xtahosted.net/public_html/klanten/includes/include.inc.php on line 57

Wat doe ik fout :(?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stijn Defieuw
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 08:58:53
 
Bo az

Bo az

14/07/2006 22:13:00
Quote Anchor link
Je include 2x het zelfde bestand, dit kan je oplossen door:
1x het bestand te includen
OF
ipv include()/require(): include_once()/require_once() te gebruiken.

Edit:
Je gebruikt trouwens 2x het zelfde stuk code inclusief de header() functie, dit is natuurlijk niet nodig. Je kan beter bovenaan je pagina kijken of iemand ingelogged is, dan de header functie en vervolgens pas de HTML beginnen.
Dit zou er meteen voor zorgen dat je geen output buffering meer nodig hebt, dit vind ik namelijk zeer slordig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bo az
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

14/07/2006 22:14:00
Quote Anchor link
dat vanboven aan mijn script? of iedere keer ik die
include( "includes/include.inc.php" ); gebruik?
 
Bo az

Bo az

14/07/2006 22:17:00
Quote Anchor link
1x boven aan je script is het beste, zie ook de edit van mijn vorige bericht.
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

14/07/2006 22:20:00
Quote Anchor link
@ edit : Ik leer juist php dit is een van de eerste dingen waar ik echt mee bezig ben dus een beetje medelijden aub :)
 
Bo az

Bo az

14/07/2006 22:26:00
Quote Anchor link
Stijn:
@ edit : Ik leer juist php dit is een van de eerste dingen waar ik echt mee bezig ben dus een beetje medelijden aub :)


Daarom leg ik het ook uit, hoop dat je er wat aan hebt :)

succes!
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

14/07/2006 22:27:00
Quote Anchor link
Bedankt man :) Het werkt !!
Close topic maar en Boaz BEDANKT :)

Stijn
 
Bo az

Bo az

14/07/2006 22:42:00
Quote Anchor link
Toppic sluiten doen we hier nooit normaal gesproken niet, maar als we niet meer reageren verdwijt het gewoon vanzelf.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bo az
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.