Fatal Error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

14/07/2006 22:05:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben bezig met een site waarvan als de klant inlogt gij een nieuw menu krijgt,
dit is de code van de pagina klant.php :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?

           ob_start();
           ?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="nl">
    <head>
        <title>XTAhosted # Klantenpanel</title>
        <link href="style.css" media="screen" type="text/css" rel="stylesheet" />
    </head>
    <body link="#08556A" vlink="#08556A" alink="#08556A">
        <center>
            <div id="Header">

            </div>

            <div id="Content">
                <div id="Left">
                    <?php
include( "includes/include.inc.php" );

  if( $core['ingelogd'] != 1 )
    
  {


        header( "Location: index.php" );
  }

  else
  {
 echo 'joske';
  }

?>

                </div>
                <div id="Right">
                            <?php
include( "includes/include.inc.php" );

  if( $core['ingelogd'] != 1 )
    
  {


        header( "Location: index.php" );
  }

  else
  {
       ## Menu.bestellingen ##
        echo'<fieldset style="width: 90%;"><legend style="font-size: 12px; font-family: Verdana;"><b> Klanten &raquo; Bestellingen </b></legend>';
        echo'<center>Welkom, <B>'.$core['naam'].'</center></b><BR><table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" width="100%"><tr><td width="16%"><center><a href="bestellingen.php?actie=nieuw"><img src="images/admin/opdracht_toevoegen.gif" alt="" border="0"><br>Nieuwe bestelling</a></center></td><td width="16%"><center><a href="bestellingen.php"><img src="images/admin/opdracht_bewerken.gif" alt="" border="0"><br>Bestellingen bekijken</center></a></td></tr></table></fieldset>';
      
       ## Menu.algemeen ##
        echo'<FIELDSET STYLE="width: 90%;"><LEGEND STYLE="font-size: 12px; font-family: Verdana;"><B> Klanten &raquo; Algemeen </B></LEGEND>';
        echo'<table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" width="100%"><tr><td width="16%"><center><a href="betalingen.php"><img src="images/klant/betaald.gif" alt="" border=0><BR>Betalings transacties</a></center></td><td width="16%"><center><a href="gegevens.php"><img src="images/klant/gegevens_veranderen.gif" alt="" border=0><BR>Gegevens veranderen</center></a></td><td width="16%"><center><a href="bericht.php"><img src="images/klant/bericht_sturen.gif" alt="" border=0><BR>Bericht versturen</a></center></td><td width="16%"><center><a href="preview.php"><img src="images/klant/preview_bekijken.gif" alt="" border=0><BR>Preview bekijken</a></center></td></tr></table></legend></fieldset>';
          

         ## Menu.overige ##
        echo'<BR><FIELDSET STYLE="width: 90%;"><LEGEND STYLE="font-size: 12px; font-family: Verdana;"><B> Klanten &raquo; Overige </B></LEGEND>';
        echo'<table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" width="100%"><tr><td width="16%"><center><a href="uitloggen.php"><img src="images/klant/uitloggen.gif" alt="" border=0><BR>Uitloggen</a></center></td></tr></table></legend>';
  }

?>


<Br />
    <br style="clear: both" /></div>
                <br style="clear: both" />
            </div>    

            <div id="Onder">

            </div>
            XTAhosted.nl/com/net/info</center>
    </body>
</html>
<?
ob_end_flush();
?>


Waar dit staat: echo 'joske'; zou normaal het nieuwe menu moeten komen (btw: ik heb er snel iets gezet als ik aan het testen was dat ik niet iedere keer heel het menu moest kopieren)
als je ingelogd bent tenminste anders moet het gewoon hetzelfde menu blijven als op de index.

Nu wanneer ik inlog krijg ik wel "joske" te zien in het linker menu, maar in het rechter menu dit:


Fatal error: Cannot redeclare keygen() (previously declared in /home/xtahosted/domains/xtahosted.net/public_html/klanten/includes/include.inc.php:45) in /home/xtahosted/domains/xtahosted.net/public_html/klanten/includes/include.inc.php on line 57

Wat doe ik fout :(?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stijn Defieuw
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 08:15:54
 
Bo az

Bo az

14/07/2006 22:13:00
Quote Anchor link
Je include 2x het zelfde bestand, dit kan je oplossen door:
1x het bestand te includen
OF
ipv include()/require(): include_once()/require_once() te gebruiken.

Edit:
Je gebruikt trouwens 2x het zelfde stuk code inclusief de header() functie, dit is natuurlijk niet nodig. Je kan beter bovenaan je pagina kijken of iemand ingelogged is, dan de header functie en vervolgens pas de HTML beginnen.
Dit zou er meteen voor zorgen dat je geen output buffering meer nodig hebt, dit vind ik namelijk zeer slordig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bo az
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

14/07/2006 22:14:00
Quote Anchor link
dat vanboven aan mijn script? of iedere keer ik die
include( "includes/include.inc.php" ); gebruik?
 
Bo az

Bo az

14/07/2006 22:17:00
Quote Anchor link
1x boven aan je script is het beste, zie ook de edit van mijn vorige bericht.
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

14/07/2006 22:20:00
Quote Anchor link
@ edit : Ik leer juist php dit is een van de eerste dingen waar ik echt mee bezig ben dus een beetje medelijden aub :)
 
Bo az

Bo az

14/07/2006 22:26:00
Quote Anchor link
Stijn:
@ edit : Ik leer juist php dit is een van de eerste dingen waar ik echt mee bezig ben dus een beetje medelijden aub :)


Daarom leg ik het ook uit, hoop dat je er wat aan hebt :)

succes!
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

14/07/2006 22:27:00
Quote Anchor link
Bedankt man :) Het werkt !!
Close topic maar en Boaz BEDANKT :)

Stijn
 
Bo az

Bo az

14/07/2006 22:42:00
Quote Anchor link
Toppic sluiten doen we hier nooit normaal gesproken niet, maar als we niet meer reageren verdwijt het gewoon vanzelf.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bo az
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.