Fatal Error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

14/07/2006 22:05:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben bezig met een site waarvan als de klant inlogt gij een nieuw menu krijgt,
dit is de code van de pagina klant.php :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?

           ob_start();
           ?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="nl">
    <head>
        <title>XTAhosted # Klantenpanel</title>
        <link href="style.css" media="screen" type="text/css" rel="stylesheet" />
    </head>
    <body link="#08556A" vlink="#08556A" alink="#08556A">
        <center>
            <div id="Header">

            </div>

            <div id="Content">
                <div id="Left">
                    <?php
include( "includes/include.inc.php" );

  if( $core['ingelogd'] != 1 )
    
  {


        header( "Location: index.php" );
  }

  else
  {
 echo 'joske';
  }

?>

                </div>
                <div id="Right">
                            <?php
include( "includes/include.inc.php" );

  if( $core['ingelogd'] != 1 )
    
  {


        header( "Location: index.php" );
  }

  else
  {
       ## Menu.bestellingen ##
        echo'<fieldset style="width: 90%;"><legend style="font-size: 12px; font-family: Verdana;"><b> Klanten &raquo; Bestellingen </b></legend>';
        echo'<center>Welkom, <B>'.$core['naam'].'</center></b><BR><table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" width="100%"><tr><td width="16%"><center><a href="bestellingen.php?actie=nieuw"><img src="images/admin/opdracht_toevoegen.gif" alt="" border="0"><br>Nieuwe bestelling</a></center></td><td width="16%"><center><a href="bestellingen.php"><img src="images/admin/opdracht_bewerken.gif" alt="" border="0"><br>Bestellingen bekijken</center></a></td></tr></table></fieldset>';
      
       ## Menu.algemeen ##
        echo'<FIELDSET STYLE="width: 90%;"><LEGEND STYLE="font-size: 12px; font-family: Verdana;"><B> Klanten &raquo; Algemeen </B></LEGEND>';
        echo'<table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" width="100%"><tr><td width="16%"><center><a href="betalingen.php"><img src="images/klant/betaald.gif" alt="" border=0><BR>Betalings transacties</a></center></td><td width="16%"><center><a href="gegevens.php"><img src="images/klant/gegevens_veranderen.gif" alt="" border=0><BR>Gegevens veranderen</center></a></td><td width="16%"><center><a href="bericht.php"><img src="images/klant/bericht_sturen.gif" alt="" border=0><BR>Bericht versturen</a></center></td><td width="16%"><center><a href="preview.php"><img src="images/klant/preview_bekijken.gif" alt="" border=0><BR>Preview bekijken</a></center></td></tr></table></legend></fieldset>';
          

         ## Menu.overige ##
        echo'<BR><FIELDSET STYLE="width: 90%;"><LEGEND STYLE="font-size: 12px; font-family: Verdana;"><B> Klanten &raquo; Overige </B></LEGEND>';
        echo'<table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" width="100%"><tr><td width="16%"><center><a href="uitloggen.php"><img src="images/klant/uitloggen.gif" alt="" border=0><BR>Uitloggen</a></center></td></tr></table></legend>';
  }

?>


<Br />
    <br style="clear: both" /></div>
                <br style="clear: both" />
            </div>    

            <div id="Onder">

            </div>
            XTAhosted.nl/com/net/info</center>
    </body>
</html>
<?
ob_end_flush();
?>


Waar dit staat: echo 'joske'; zou normaal het nieuwe menu moeten komen (btw: ik heb er snel iets gezet als ik aan het testen was dat ik niet iedere keer heel het menu moest kopieren)
als je ingelogd bent tenminste anders moet het gewoon hetzelfde menu blijven als op de index.

Nu wanneer ik inlog krijg ik wel "joske" te zien in het linker menu, maar in het rechter menu dit:


Fatal error: Cannot redeclare keygen() (previously declared in /home/xtahosted/domains/xtahosted.net/public_html/klanten/includes/include.inc.php:45) in /home/xtahosted/domains/xtahosted.net/public_html/klanten/includes/include.inc.php on line 57

Wat doe ik fout :(?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stijn Defieuw
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 02:32:56
 
Bo az

Bo az

14/07/2006 22:13:00
Quote Anchor link
Je include 2x het zelfde bestand, dit kan je oplossen door:
1x het bestand te includen
OF
ipv include()/require(): include_once()/require_once() te gebruiken.

Edit:
Je gebruikt trouwens 2x het zelfde stuk code inclusief de header() functie, dit is natuurlijk niet nodig. Je kan beter bovenaan je pagina kijken of iemand ingelogged is, dan de header functie en vervolgens pas de HTML beginnen.
Dit zou er meteen voor zorgen dat je geen output buffering meer nodig hebt, dit vind ik namelijk zeer slordig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bo az
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

14/07/2006 22:14:00
Quote Anchor link
dat vanboven aan mijn script? of iedere keer ik die
include( "includes/include.inc.php" ); gebruik?
 
Bo az

Bo az

14/07/2006 22:17:00
Quote Anchor link
1x boven aan je script is het beste, zie ook de edit van mijn vorige bericht.
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

14/07/2006 22:20:00
Quote Anchor link
@ edit : Ik leer juist php dit is een van de eerste dingen waar ik echt mee bezig ben dus een beetje medelijden aub :)
 
Bo az

Bo az

14/07/2006 22:26:00
Quote Anchor link
Stijn:
@ edit : Ik leer juist php dit is een van de eerste dingen waar ik echt mee bezig ben dus een beetje medelijden aub :)


Daarom leg ik het ook uit, hoop dat je er wat aan hebt :)

succes!
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

14/07/2006 22:27:00
Quote Anchor link
Bedankt man :) Het werkt !!
Close topic maar en Boaz BEDANKT :)

Stijn
 
Bo az

Bo az

14/07/2006 22:42:00
Quote Anchor link
Toppic sluiten doen we hier nooit normaal gesproken niet, maar als we niet meer reageren verdwijt het gewoon vanzelf.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bo az
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.