Favorieten lijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

15/12/2011 16:21:34
Quote Anchor link
Hoi

Ik heb nog een vraag over dit topic http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/gamelijst/80603/

maar die is gesloten

ik heb nu wat geprobeerd maar hij werkt niet! Kunnen jullie mij helpen?

A.U.B.

Alvast bedankt



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?
include("".$_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/config.php");
                            
   $maand_vh_jaar = date("n")-1;
   $rdag = date("j");
   $rjaar = date("Y");
   $maanden = array('Januari', 'Februari', 'Maart', 'April', 'Mei', 'Juni', 'Juli', 'Augustus', 'September', 'Oktober', 'November', 'December');
   $rmaand = $maanden[$maand_vh_jaar];
   $tijden = date("H:i:s");
   $datumen = date("l, j F Y");
   $tijd = date("H:i:s");
   $dag_vd_week = date("w");
   $maand_vh_jaar = date("n")-1;
   $dedag = date("j");
   $jaar = date("Y");
   $uur = explode(":", $tijd);
   $dagen = array('Zondag', 'Maandag', 'Dinsdag', 'Woensdag', 'Donderdag', 'Vrijdag', 'Zaterdag');
   $maanden = array('Januari', 'Februari', 'Maart', 'April', 'Mei', 'Juni', 'Juli', 'Augustus', 'September', 'Oktober', 'November', 'December');
   $dag = $dagen[$dag_vd_week];
   $maand = $maanden[$maand_vh_jaar];

if(isset($_GET['type'])) {
if(isset($_GET['url'])) {
if(isset($_GET['naam'])) {
if(isset($_GET['backurl'])) {

                        
$insert = mysql_query("INSERT INTO favorieten (type,url,naam,user)
VALUES ('"
.$_GET['type']."','".$_GET['url']."','".$_GET['naam']."','".$naam."')");
                        
                        if($insert == TRUE) {
                            header("Location: ".$_GET['backurl']."");
                        }
else{
                            echo'Er ging iets fout!';
}
}
}
}
}

?>


En als je naar dit linkje gaat

http://www.thegamersworld.nl/favorieten.php?type=game&url=http://www.thegamersworld.nl/test&naam=Test&backurl=http://www.thegamersworld.nl

dan zou hij hem in de de database moeten doen of echo Er ging iets fout

maar dat doet hij niet!
Gewijzigd op 15/12/2011 16:27:29 door
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 16:15:11
 
Erwin H

Erwin H

15/12/2011 16:29:00
Quote Anchor link
Jardi van der Wal op 15/12/2011 16:21:34:
Ik heb nog een vraag over dit topic

Als je antwoord wil hebben is het misschien aan te raden om je vraag ook eerst te stellen....
 

15/12/2011 16:31:15
Quote Anchor link
Dit heb ik van die topic afgehaald:

Hoi

Je ziet heel vaak op games sites dat er staat "Voegtoe aan min games!"

Dat wil ik ook op mijn game website http://www.thegamersworld.nl


en dan aan je account gekoppeld

Weet iemand iets


Alvast bedankt
 
Lendl Verschoor

Lendl Verschoor

15/12/2011 16:38:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
if(isset($_GET['type']) && isset($_GET['url']) && isset($_GET['naam']) && isset($_GET['backurl'])){

    // je code
}else{
    echo 'er ging iets fout!';
}


Probeer dat eens krijg je dan wel "er ging iets fout!"?
 

15/12/2011 16:40:42
Quote Anchor link
Nee dan krijg ik dezelfde foutmelding
 
Lendl Verschoor

Lendl Verschoor

15/12/2011 16:41:59
Quote Anchor link
Jardi van der Wal op 15/12/2011 16:40:42:
Nee dan krijg ik dezelfde foutmelding


En welke foutmelding is dat??
 

15/12/2011 16:42:56
Quote Anchor link
De fout melding die je kijgt als 1 van mijn pagina's niet bestaat
 
Erwin H

Erwin H

15/12/2011 16:46:00
Quote Anchor link
Maar wat geeft mysql terug? want blijkbaar gaat er iets mis in je query.
Gewijzigd op 15/12/2011 16:46:38 door Erwin H
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2011 16:46:48
Quote Anchor link
Bestaat favorieten.php wel?
 

15/12/2011 16:48:27
Quote Anchor link
ja

als je zonder ?type en dat doet krijg je een lege pagina met ?type en zo krijg je foutmelding probeer maar

http://www.thegamersworld.nl/favorieten.php

http://www.thegamersworld.nl/favorieten.php?type=game&url=http://www.thegamersworld.nl/test&naam=Test&backurl=http://www.thegamersworld.nl

Toevoeging op 15/12/2011 16:50:07:

nee ik denk dat er iets mis gaat in if(isset($_GET['type'])) {
en in die andere want kijk maar naar mijn vorige post met if(isset($_GET['type'])) { doet hij het niet en zonder if(isset($_GET['type'])) { en de andere doet hij het wel
 
- Mark -

- Mark -

15/12/2011 16:52:02
Quote Anchor link
Ik zie helemaal niets. ook niet met de link met de ? erin.

Je hoeft trouwens niet elke keer isset te gebruiken als het and is. Maar dat lost je foutmelding niet op. bouw anders eens een wat betere fout afhandeling in.

Zie

http://www.phphulp.nl/php/tutorial/data-verwerking/foutafhandeling-query-sql/735/


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

    if(isset($_GET['type'], $_GET['url'], $_GET['naam'], $_GET['backurl'])){
        
        // je code
        
    }else{
        
        echo 'er ging iets fout!';
    }


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2011 16:53:03
Quote Anchor link
En als je eens goede foutafhandeling en error reporting toevoegt?
 

15/12/2011 16:55:13
Quote Anchor link
Nu heb ik nog iets beter gekeken het lag tog aan de link want ik http:// eruit gehaalt nu doet hij het wel!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2011 17:07:03
Quote Anchor link
Is het niet slimmer om de url door urlencode te halen? En het is 'toch'.
Gewijzigd op 15/12/2011 17:08:14 door - Ariën -
 

15/12/2011 17:09:29
Quote Anchor link
nee ik echo hem wel met http://
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.