FCK lukt weer niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »
Gerben J

Gerben J

17/09/2006 14:15:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Misschien kennen jullie de FCK editor al. Het is een geweldige editor, als hij werkt. Kijk ook eens op http://www.fckeditor.net/

Maar nu: ik heb een profielscript waar hij goed in werkt, de code:

------------------------------------------------------------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<?php
ob_start();
include_once("config.php");
include_once("fckeditor.php");
include ('menu.php');
if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] == "" AND $_COOKIE['loggedid'] == ""){
echo "$fout";
exit;
}

if($_POST['wijzig']){
$update = "UPDATE members SET naam='".$_POST['naam']."', geaardheid='".$_POST['geaardheid']."', geslacht='".$_POST['geslacht']."', homepage='".$_POST['homepage']."', woonplaats='".$_POST['woonplaats']."', provincie='".$_POST['provincie']."', geboortedatum='".$_POST['geboortedatum']."', msn='".$_POST['msn']."', relatie='".$_POST['relatie']."', ondertitel='".$_POST['ondertitel']."', ondertitel='".$_POST['ondertitel']."', berichtenbalk='".$_POST['berichtenbalk']."', muziek='".$_POST['muziek']."' WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
$query = mysql_query("$update") or die(mysql_error());
begintabel("Profiel is gewijzigt!");
echo "Profiel is succesvol gewijzigt, een moment geduld.."; eindetabel();
echo "<META HTTP-EQUIV='refresh' CONTENT='2; URL=profiel.php?id=".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'>";
}

else {
$select = "SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
$query = mysql_query($select);
$list = mysql_fetch_object($query); begintabel("Profiel wijzigen");
echo "<center><table width=100%><form method=post action=\"wijzigen.php\">
<input type=\"hidden\" name=\"wijzig\" value=\"true\">
<TD><b>Gebruikersnaam:<TD>$list->gebruikersnaam<TR>
<TD><b>Naam:<TD><input type=text name=naam value='"
.$list->naam."'><TR>
<TD><b>Geslacht:<TD><select name=geslacht>
<option value=$list->geslacht>$list->geslacht
<option value=Man>Man
<option value=Vrouw>Vrouw
<option value=Stel>Stel<TR>
<TD><b>Homepage: (begin met http://)<TD><input type=text name=homepage value='"
.$list->homepage."'><TR>
<TD><b>Woonplaats:<TD><input type=text name=woonplaats value='"
.$list->woonplaats."'><TR>
<TD><b>Provincie:<TD><input type=text name=provincie value='"
.$list->provincie."'><TR>
<TD><b>Geaardheid:<TD><select name=geaardheid>
<option value=$list->geaardheid>$list->geaardheid
<option value=Hetero>Hetero
<option value=Homo>Homo
<option value=Lesbi>Lesbi
<option value=Bi>Bi<TR>
<TD><b>Relatie:<TD><input type=text name=relatie value='"
.$list->relatie."'><TR>
<TD><b>Geboortedatum:<TD><input type=text name=geboortedatum value='"
.$list->geboortedatum."'><TR>
<TD><b>Msn Messenger adres:<TD><input type=text name=msn value='"
.$list->msn."'><TR>
<TD><b>Berichtenbalk:<TD><input type=text name=berichtenbalk value='"
.$list->berichtenbalk."'><TR>
<tr><TD><b>Achtergrondmuziek: (de url naar het liedje)</td><TD><input type=text name=muziek value='"
.$list->muziek."'></td></TR>
<tr><td colspan=\"2\"><input type=\"submit\" value=\"Veranderingen Opslaan\" /></td></tr>
<tr>"
;
    $oFCKeditor = new FCKeditor('ondertitel') ; //naam van de textarea -> met deze key komt hij terug bij $_POST
    $oFCKeditor->BasePath = $map . "/" ; // de directory waar de dir 'editor' in staat.
    $oFCKeditor->Width = "100%"; // breedte in pixels
    $oFCKeditor->Height = "500"; // hogte in pixels
    $oFCKeditor->Config['SkinPath'] = $map . '/editor/skins/office2003/' ; //de skin; zie de dir editor\skins voor andere mogelijkheden
    $oFCKeditor->ToolbarSet = "Default"; // andere sets moeten worden geconfigureerd in fckconfig.js
    $oFCKeditor->Value = str_replace("\n","",$list->ondertitel); // decode voor het juist weergeven van de html-code
    
    echo $oFCKeditor->CreateHtml(); // de uitvoer van het hele textarea
echo "</TR></form></table>";
}

eindetabel();
ob_end_flush();
?>

------------------------------------------------------------

Nu heb ik een nieuw script en daar kan ik het niet in krijgen:

------------------------------------------------------------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?
session_start();
include_once "config.php";
if ($check_user) {
if(isset($_POST['submit'])){
$top = addslashes($_POST['top']);
$text = $_POST['text'];
$user = $_SESSION['user'];

if(!$top || !$text) {
echo "Niet alle velden zijn volledig ingevult!";
exit;
}


mysql_query("INSERT INTO pages (id, user, top, text) VALUES ('','$user','$top','$text')");
///
$query = "UPDATE `users` SET paginanr=paginanr+1 WHERE user='$user' LIMIT 1";
mysql_query($query) or die("er ging iets fout met het veranderen van je pagina aantal!");


echo "Je pagina is aangemaakt";

}
else{
$query = "SELECT * FROM `users` WHERE `user` = '$user'";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$sql = mysql_fetch_assoc($result);
if ($sql['paginanr'] == $sql['paginamax']) {
echo "je hebt je pagina limiet al bereikt.<br>
verwijder een aantal pagina's of koop pagina's in,<br>
om door te gaan!"
;
}
else{
?>

Nieuwe pagina maken:<br>

<form method="POST" action="nieuw.php"><table border="0">

<tr><td>Top naam:</td><td> <input type="text" name="top"></td></tr>
<tr><td>inhoud:<br>
<br>
gebruik:<br>
UBB &amp; HTML<br>
<br>
<a target="_blank" href="ubb-html.php">Help</a></td><td> <textarea rows="17" name="text" cols="56"></textarea></td></tr>

<tr><td colspan="2"><input type="submit" name="submit" value="aanmaken" onclick="this.value='Even geduld a.u.b....'"></td></tr></table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
}
}
}
else{
echo "Je hebt geen rechten op deze pagina!";
}

include_once "footer.php";
?>

------------------------------------------------------------

Wie weet hoe ik de FCK editor in de laatste pagina plaats?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:47:45
 
Andreas Warnaar

Andreas Warnaar

17/09/2006 15:38:00
Quote Anchor link
$oFCKeditor = new FCKeditor('ondertitel') ; //naam van de textarea -> met deze key komt hij terug bij $_POST
$oFCKeditor->BasePath = $map . "/" ; // de directory waar de dir 'editor' in staat.
$oFCKeditor->Width = "100%"; // breedte in pixels
$oFCKeditor->Height = "500"; // hogte in pixels
$oFCKeditor->Config['SkinPath'] = $map . '/editor/skins/office2003/' ; //de skin; zie de dir editor\skins voor andere mogelijkheden
$oFCKeditor->ToolbarSet = "Default"; // andere sets moeten worden geconfigureerd in fckconfig.js
$oFCKeditor->Value = str_replace("\n","",$list->ondertitel); // decode voor het juist weergeven van de html-code

echo $oFCKeditor->CreateHtml(); // de uitvoer van het hele textarea

De classe aanroep mis ik in je andere script?.. heb je wel de handleiding gelezen.. het is buitengewoon simple.

http://www.phpfreakz.com/artikelen.php?aid=114
 
Gerben J

Gerben J

17/09/2006 19:57:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de link. Het is gelukt. Nu allen nog mijn andere vraag.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.