Features

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

B a s
Beheerder

B a s

13/05/2010 12:36:28
Anchor link
Meld hier je features.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 03:09:24
 
K i p

K i p

13/05/2010 21:18:00
Anchor link
1. Ik zou het fijn vinden als je alle links die met http://phphulp.nl/... beginnen doorstuurt naar http://www.phphulp.nl/.... Nu zijn sommige links vanuit Google (of zelfs vanuit de site zelf) naar het een, en sommige naar het andere. Dan staat er opeens dat je niet bent ingelogd en dat soort dingen.

2. Ik zie liever tien laatste forum berichten, dan maar 5 en erbij hoelang het geleden was. (Een simpele 20:30 ofzo is voor mij veel duidelijker omdat het zoveel verschillende datums zijn. (Als je ergens één datum aan moet geven is het natuurlijk heel leuk dat je ziet hoe lang het geleden is, maar voor een overzicht zijn simpele data handiger.))

3. Een snel reageren veldje onderaan een topic. Als je nu op een bericht wilt reageren ben je eigenlijk verplicht om het reageren formulier in een nieuw tabblad te openen en de hele tijd heen en weer te switchen om te lezen wat er ook alweer in het bericht stond en zo, maar goed de redenen hiervoor spreken waarschijnlijk voor zich.

4. Een keuze voor het weergeven van je achternaam? Ik denk niet dat iedereen het fijn vindt om verplicht zijn voor en achternaam op het forum hier weer te geven. (Onder andere omdat je dan met je naam in Google komt, en dat staat mijn inziens niet echt professioneel.) En wat is er mis met de klassieke bijnaam?

Dat zijn mijn verzoeken.
Gewijzigd op 13/05/2010 21:30:31 door K i p
 
Marick Marick

Marick Marick

13/05/2010 21:19:44
Anchor link
Een quote functie naast de post zou handig zijn, tenzij dat al in ontwikkeling is. (:
 
Moe BE

Moe BE

13/05/2010 23:01:17
Anchor link
Kleuren systeem, zodat je kan zien welke posts je al gelezen hebt en welke niet! Je kent dat wel, elk groot fora heeft zowel iets, kijk maar naar phpbb
 
Jelmer -

Jelmer -

14/05/2010 00:43:01
Anchor link
Zou het topic-titel vooraan in de title tag kunnen binnen het forum? Dan kan ik aan m'n tabbladen zien welk topic waar open staat.
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

14/05/2010 00:59:24
Anchor link
Als je een laatste forum berichten item kiest, zou het in dat geval niet handiger zijn om ook dan naar de laatste pagina te gaan om zo daadwerkelijk direct het laatste forum bericht te kunnen inzien?
 
Niels Verwegen

Niels Verwegen

14/05/2010 13:42:58
Anchor link
Door de php-scripts bladeren, vind ik nu, veel minder overzichtelijk dan bij de oude website. Al ziet het er nu beter uit. Misschien toch weer terug naar de titels als lijst onder mekaar!?
Gewijzigd op 14/05/2010 13:44:35 door Niels Verwegen
 
Rick de Jong

Rick de Jong

14/05/2010 13:48:40
Anchor link
Misschien niet helemaal wat je hier wilt terugvinden:

Typfout(en) bij:
Wachtwoord opnieuw aanvragen de eerste keer.
Activatielink in de mail -> de pagina waar je op komt staat er "Je nieuw wachtwoord" i.p.v. nieuwe. Beetje slordig.

Het icoontje bij scripts voor het openen van het php script in een nieuw venster werkt niet
 
Roel -

Roel -

14/05/2010 15:14:14
Anchor link
Een kleine toevoeging, kun je <label></label> om de Onthoud mij knop zetten? Dan kun je ook op de tekst klikken, is makkelijker :)
 
Dat Hoeftniet

Dat Hoeftniet

14/05/2010 15:46:13
Anchor link
Binnen het forum mis ik toch wel de quote/reply, edit en report-knopjes..
 
B a s
Beheerder

B a s

14/05/2010 17:47:07
Anchor link
Wat er tot nu toe is aangepast:

1. Snel reageren
2. Quote knopje
3. Verwijzing phphulp.nl naar www.phphulp.nl
4. <label> Om de 'onthoud mij' checkbox login pagina
5. Topic titel bij topics

De 'edit' icoon is als het goed is wel zichtbaar. Na 3 dagen kun je je eigen items niet meer wijzigen, zodat de discussies intact blijven. Het 'edit' icoon wordt dan ook niet meer getoond na 3 dagen.

Aan enkele andere items wordt nog gewerkt.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/05/2010 17:51:45
Anchor link
Mooi werk Bas! Mag gezegd worden...
Gewijzigd op 14/05/2010 19:23:59 door Joren de Wit
 
B a s
Beheerder

B a s

14/05/2010 17:59:29
Anchor link
Dank je wel Blanche!

Je wordt nu ook naar je eigen post gestuurd na het reageren.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/05/2010 18:01:36
Anchor link
Nu nog naar de laatste post vanuit 'Laatste forum berichten'. Dat zou zeker fijn zijn!

ps. Oei, ik kwam niet bij mn eigen post uit na versturen van dit bericht...
Gewijzigd op 14/05/2010 18:07:25 door Joren de Wit
 
B a s
Beheerder

B a s

14/05/2010 18:05:56
Anchor link
Blanche:
Nu nog naar de laatste post vanuit 'Laatste forum berichten'. Dat zou zeker fijn zijn!

ps. Oei, ik kwam niet bij mn eigen post uit na versturen van dit bericht...


Nu wel als het goed is :-)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/05/2010 18:07:26
Anchor link
Klopt?

edit: Ja, klopt!
edit2: Nee, vanuit het edit scherm nog niet...
Gewijzigd op 14/05/2010 18:08:34 door Joren de Wit
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

14/05/2010 18:15:56
Anchor link
Blanche:
Mooi werk Bas! Mag gezegd worden...


alleen jij =d
 
Yea Rupie

Yea Rupie

14/05/2010 18:20:49
Anchor link
Bas goed werk verricht!
Ik ben blij dat phphulp weer beschikbaar is.
 
Loran DP

Loran DP

14/05/2010 18:20:56
Anchor link
Bas misschien ook een idee om pas na het inloggen een reactie veld te tonen?

En ik mis bij de users het aantal posts
En dat als je links in het menu klikt dat je dan naar de laatste pagina gaat van het topic.
Gewijzigd op 14/05/2010 18:24:25 door Loran DP
 

14/05/2010 19:22:46
Anchor link
Bas:
Blanche:
Nu nog naar de laatste post vanuit 'Laatste forum berichten'. Dat zou zeker fijn zijn!

ps. Oei, ik kwam niet bij mn eigen post uit na versturen van dit bericht...


Nu wel als het goed is :-)

Nietwaar, ik heb net een reactie geplaatst in het bugs topic, toen werd ik naar http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/bugs/70861/2/#498363 verwezen, terwijl ik naar http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/bugs/70861/3/#498363 moest gaan (3 i.p.v. 2). Ook is het heel handig dat je naar het midden van je bericht wordt gestuurd, leest heel handig.
 
Dat Hoeftniet

Dat Hoeftniet

14/05/2010 19:23:30
Anchor link
Dubbele quotes werken ook niet als ik 't berichtje van Karl lees..
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.