Feed twitter url veranderd?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

24/06/2013 13:28:53
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een twitter scripts, krijg nu deze error fout, is feed api weer veranderd soms?
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/cooltennis/domains/cooltennis.nl/public_html/twitter.php on line 58

Op dit moment is dit nu in gebruik: $feed = 'http://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline.rss?screen_name='.$userid;

Deze is klein half jaar ook keer gewijzigd, kreeg ik precies zelfde fout error als hierboven test staat.

Via googlen zoeken kon ik niet achter halen of er idd iets gewijzigd is.

Iemand iets weet?

Ik hoop hierbij voldoende uitleg heb kunnen beschrijven.

Ik hoor het wel, alvast bedankt.

Gr.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 14:33:51
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/06/2013 13:30:16
Quote Anchor link
Dat klopt, je moet je nu authenticeren met oAuth.
https://dev.twitter.com/docs/api/1.1/overview
Gewijzigd op 24/06/2013 13:31:13 door - Ariën -
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

24/06/2013 13:35:24
Quote Anchor link
Wat is er precies gewijzigd, url alleen of meerdere wijzigingen?
Sorry dit ik dit even navragen, ivm ik engels niet prefect kan nalezen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/06/2013 13:36:50
Quote Anchor link
De URL bij de aanroep van de API, en er wordt oAuth-autenticatie gevraagd. Ikzelf raad deze class aan als vervanger:
https://github.com/abraham/twitteroauth
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

24/06/2013 13:51:43
Quote Anchor link
Ook zie ik dat je RSS gebruikt, en alleen JSON wordt nog ondersteund.
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

26/06/2013 13:25:42
Quote Anchor link
Ik heb dit vervangt: https://api.twitter.com/oauth/authenticate?oauth_token=xyz123
Dit heeft niet gelijk opgelost om mijn fout te veranderen. Er moet blijkbaar nog meer veranderen, enige idee wat?

Parse error: syntax error, unexpected ':' in /home/cooltennis/domains/cooltennis.nl/public_html/twitter.php on line 61
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

22/10/2013 23:36:34
Quote Anchor link
Ik ben proberen twitter van mij zelf scripts op te lossen.

Met deze uitleg tw volgen:
https://github.com/abraham/twitteroauth

Is mogelijk deze "code" nog te gebruiken of is deze ook verouderd?
Quote:
//toegevoegd:
if (substr(trim($tweet[1]),0,1)!="@"){
if (substr(trim($tweet[1]),0,2)!="RT"){
if (substr(trim($tweet[1]),0,1)!="#"){
if (strpos($tweet[1],"#")==0){
//einde toevoeging
Gewijzigd op 22/10/2013 23:37:19 door Anja van Steenbrugge
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2013 00:11:02
Quote Anchor link
Die code van Abraham gebruik ik ook voor mijn site. Als je hem maar bij Github vandaan zit, zit je goed, want kort voor de wijziging van Twitter is deze versie ook aangepast.
Uiteindelijk was het niets meer dan het aanpassen van een versienummertje in dat script.
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

12/11/2013 20:42:57
Quote Anchor link
Ik ben bezig met de API van twitter.
Nu laad ik de timeline van een account in dit werkt allemaal prima enzo.

Maar nu wil ik de array die ik terugkrijg filteren.
De array ziet er zo uit: http://puu.sh/5gmSg.png (Hij is nog groter er zijn in totaal 5 tweets ingeladen.)
Nu zijn de echte tweets in de array 'text'
Nu wil ik dat als in een van die 'text'(tweets) een # zit deze word verwijderd.
En als er een @persoon in zit ook maar als er staat @ persoon dus met een spatie moet die behouden blijven.

Zo wil ik er voor zorgen dat alleen de tweets worden ingeladen die geen # en geen vermeldingen.
 
Ruben Vincenten

Ruben Vincenten

13/11/2013 23:54:11
Quote Anchor link
Je kan bij het opvragen van de timeline een parameter opgeven aan de REST API om retweets en replies te filteren(include_rts en exclude_replies). Zie de optie pagina hier: https://dev.twitter.com/docs/api/1.1/get/statuses/user_timeline

Filteren op hashtag is helaas niet mogelijk met de REST API, heb namelijk even gegoogled en dan kom je op deze pagina uit: https://dev.twitter.com/discussions/4578

Voorbeeldcode(niet getest):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$satuses
= $connection->get('statuses/user_timeline', array(
  'screen_name' => 'blablabla',
  'include_rts' => false, // Retweets uitzetten
  'exclude_replies' => true, // Replies uitzetten
));
Gewijzigd op 13/11/2013 23:54:50 door Ruben Vincenten
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

16/11/2013 21:17:23
Quote Anchor link
Die werken niet van je voorbeeld code.

Heb wel 1 op ander manier die wel werkt.

Quote:
$data = $connection->get("https://api.twitter.com/1.1/statuses/user_timeline.json?include_rts=false&screen_name=".$twitteruser."&count=".$notweets);


Hoe heet die van # voor als link? Die kwam ik niet helemaal uit als ik opzoek bij dev.twitter.com website.
Gewijzigd op 16/11/2013 21:21:38 door Anja van Steenbrugge
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.