Feld toevoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »
George mendel

george mendel

07/04/2012 14:24:47
Quote Anchor link
Hoe kan ik een extra veld invoegen met daarin dezelfde waarden als de bestaande velden?
Gewijzigd op 07/04/2012 14:27:01 door George mendel
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:41:29
 
Maikel Doeze

Maikel Doeze

07/04/2012 14:28:47
Quote Anchor link
Hum dit is wel erg summiere beschrijving, heb je een voorbeeld van jou code, met een beschrijving van wat je exact wilt?
Gewijzigd op 07/04/2012 14:29:14 door Maikel Doeze
 
George mendel

george mendel

07/04/2012 14:45:10
Quote Anchor link
ik heb een calender gemaakt waarbij men afspraken kan inplannen
nu is het zo als ik op edit druk dan krijg ik tekstvelden en selectvelden zodat ik ze kan invullen en selecteren.
Hoe kan ik een het zo maken, dat als ik op een knop druk dat ik dan een cloon vandezelfde velden krijg?

dit zijn de tekstvelden:
Quote:
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>
<select size="1" name="categorie">
<option value="A">A</option>
<option value=""></option></select>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($categorie);}?>
</td>
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>
<select size="1" name="uurvan">
<option value="00">00</option>
<option value="01">01</option>
<option value="02">02</option>
<option value="03">03</option>
<option value="04 ">04</option>
<option value="05">05</option>
<option value="06">06</option>
<option value="07">07</option>
<option value="08">08</option>
<option value="09">09</option>
<option value="10">10</option>
<option value="11">11</option>
<option value="12">12</option>
<option value="13 ">13</option>
<option value="14">14</option>
<option value="15">15</option>
<option value="16">16</option>
<option value="17">17</option>
<option value="18">18</option>
<option value="19 ">19</option>
<option value="20">20</option>
<option value="21">21</option>
<option value="22">22</option>
<option value="23">23</option>
</select>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($uurvan);}?>
</td>
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>
<select size="1" name="minuutvan">
<option value="00">00</option>
<option value="15">15</option>
<option value="30">30</option>
<option value="45">45</option>
</select>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($minuutvan);}?>
</td>
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>
<select size="1" name="uurtot">
<option value="00">00</option>
<option value="01">01</option>
<option value="02">02</option>
<option value="03">03</option>
<option value="04 ">04</option>
<option value="05">05</option>
<option value="06">06</option>
<option value="07">07</option>
<option value="08">08</option>
<option value="09">09</option>
<option value="10">10</option>
<option value="11">11</option>
<option value="12">12</option>
<option value="13 ">13</option>
<option value="14">14</option>
<option value="15">15</option>
<option value="16">16</option>
<option value="17">17</option>
<option value="18">18</option>
<option value="19 ">19</option>
<option value="20">20</option>
<option value="21">21</option>
<option value="22">22</option>
<option value="23">23</option>
</select>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($uurtot);}?>
</td>
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>
<select size="1" name="minuuttot">
<option value="00">00</option>
<option value="15">15</option>
<option value="30">30</option>
<option value="45">45</option>
</select>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($minuuttot);}?>
</td>
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($leerlingen);}?>
</td>
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>

<select size="1" name="voertuig">
<option value=""></option>
<option value="76-PZ-PR Volkswagen Golf grijs">76-PZ-PR(Volkswagen Golf grijs</option>
<option value="90-LHZ-6 VW polo Bleu Motion, zwart">90-LHZ-6(VW polo Bleu Motion, zwart)</option>
<option value="89-LHZ-6 VW Polo Bleu Motion, zwart">89-LHZ-6(VW Polo Bleu Motion, zwart)</option>
<option value="88-LHZ-6 VW Polo Bleu Motion, zwart">88-LHZ-6(VW Polo Bleu Motion, zwart)</option>
</select><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo stripslashes($voertuig);?>
</textarea>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($voertuig);}?>
</td>
Gewijzigd op 07/04/2012 14:46:43 door george mendel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.