Feld toevoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »
George mendel

george mendel

07/04/2012 14:24:47
Quote Anchor link
Hoe kan ik een extra veld invoegen met daarin dezelfde waarden als de bestaande velden?
Gewijzigd op 07/04/2012 14:27:01 door George mendel
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 11:34:17
 
Maikel Doeze

Maikel Doeze

07/04/2012 14:28:47
Quote Anchor link
Hum dit is wel erg summiere beschrijving, heb je een voorbeeld van jou code, met een beschrijving van wat je exact wilt?
Gewijzigd op 07/04/2012 14:29:14 door Maikel Doeze
 
George mendel

george mendel

07/04/2012 14:45:10
Quote Anchor link
ik heb een calender gemaakt waarbij men afspraken kan inplannen
nu is het zo als ik op edit druk dan krijg ik tekstvelden en selectvelden zodat ik ze kan invullen en selecteren.
Hoe kan ik een het zo maken, dat als ik op een knop druk dat ik dan een cloon vandezelfde velden krijg?

dit zijn de tekstvelden:
Quote:
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>
<select size="1" name="categorie">
<option value="A">A</option>
<option value=""></option></select>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($categorie);}?>
</td>
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>
<select size="1" name="uurvan">
<option value="00">00</option>
<option value="01">01</option>
<option value="02">02</option>
<option value="03">03</option>
<option value="04 ">04</option>
<option value="05">05</option>
<option value="06">06</option>
<option value="07">07</option>
<option value="08">08</option>
<option value="09">09</option>
<option value="10">10</option>
<option value="11">11</option>
<option value="12">12</option>
<option value="13 ">13</option>
<option value="14">14</option>
<option value="15">15</option>
<option value="16">16</option>
<option value="17">17</option>
<option value="18">18</option>
<option value="19 ">19</option>
<option value="20">20</option>
<option value="21">21</option>
<option value="22">22</option>
<option value="23">23</option>
</select>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($uurvan);}?>
</td>
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>
<select size="1" name="minuutvan">
<option value="00">00</option>
<option value="15">15</option>
<option value="30">30</option>
<option value="45">45</option>
</select>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($minuutvan);}?>
</td>
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>
<select size="1" name="uurtot">
<option value="00">00</option>
<option value="01">01</option>
<option value="02">02</option>
<option value="03">03</option>
<option value="04 ">04</option>
<option value="05">05</option>
<option value="06">06</option>
<option value="07">07</option>
<option value="08">08</option>
<option value="09">09</option>
<option value="10">10</option>
<option value="11">11</option>
<option value="12">12</option>
<option value="13 ">13</option>
<option value="14">14</option>
<option value="15">15</option>
<option value="16">16</option>
<option value="17">17</option>
<option value="18">18</option>
<option value="19 ">19</option>
<option value="20">20</option>
<option value="21">21</option>
<option value="22">22</option>
<option value="23">23</option>
</select>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($uurtot);}?>
</td>
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>
<select size="1" name="minuuttot">
<option value="00">00</option>
<option value="15">15</option>
<option value="30">30</option>
<option value="45">45</option>
</select>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($minuuttot);}?>
</td>
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($leerlingen);}?>
</td>
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>

<select size="1" name="voertuig">
<option value=""></option>
<option value="76-PZ-PR Volkswagen Golf grijs">76-PZ-PR(Volkswagen Golf grijs</option>
<option value="90-LHZ-6 VW polo Bleu Motion, zwart">90-LHZ-6(VW polo Bleu Motion, zwart)</option>
<option value="89-LHZ-6 VW Polo Bleu Motion, zwart">89-LHZ-6(VW Polo Bleu Motion, zwart)</option>
<option value="88-LHZ-6 VW Polo Bleu Motion, zwart">88-LHZ-6(VW Polo Bleu Motion, zwart)</option>
</select><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo stripslashes($voertuig);?>
</textarea>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($voertuig);}?>
</td>
Gewijzigd op 07/04/2012 14:46:43 door george mendel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.