Feld toevoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »
George mendel

george mendel

07/04/2012 14:24:47
Quote Anchor link
Hoe kan ik een extra veld invoegen met daarin dezelfde waarden als de bestaande velden?
Gewijzigd op 07/04/2012 14:27:01 door George mendel
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 22:37:23
 
Maikel Doeze

Maikel Doeze

07/04/2012 14:28:47
Quote Anchor link
Hum dit is wel erg summiere beschrijving, heb je een voorbeeld van jou code, met een beschrijving van wat je exact wilt?
Gewijzigd op 07/04/2012 14:29:14 door Maikel Doeze
 
George mendel

george mendel

07/04/2012 14:45:10
Quote Anchor link
ik heb een calender gemaakt waarbij men afspraken kan inplannen
nu is het zo als ik op edit druk dan krijg ik tekstvelden en selectvelden zodat ik ze kan invullen en selecteren.
Hoe kan ik een het zo maken, dat als ik op een knop druk dat ik dan een cloon vandezelfde velden krijg?

dit zijn de tekstvelden:
Quote:
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>
<select size="1" name="categorie">
<option value="A">A</option>
<option value=""></option></select>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($categorie);}?>
</td>
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>
<select size="1" name="uurvan">
<option value="00">00</option>
<option value="01">01</option>
<option value="02">02</option>
<option value="03">03</option>
<option value="04 ">04</option>
<option value="05">05</option>
<option value="06">06</option>
<option value="07">07</option>
<option value="08">08</option>
<option value="09">09</option>
<option value="10">10</option>
<option value="11">11</option>
<option value="12">12</option>
<option value="13 ">13</option>
<option value="14">14</option>
<option value="15">15</option>
<option value="16">16</option>
<option value="17">17</option>
<option value="18">18</option>
<option value="19 ">19</option>
<option value="20">20</option>
<option value="21">21</option>
<option value="22">22</option>
<option value="23">23</option>
</select>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($uurvan);}?>
</td>
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>
<select size="1" name="minuutvan">
<option value="00">00</option>
<option value="15">15</option>
<option value="30">30</option>
<option value="45">45</option>
</select>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($minuutvan);}?>
</td>
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>
<select size="1" name="uurtot">
<option value="00">00</option>
<option value="01">01</option>
<option value="02">02</option>
<option value="03">03</option>
<option value="04 ">04</option>
<option value="05">05</option>
<option value="06">06</option>
<option value="07">07</option>
<option value="08">08</option>
<option value="09">09</option>
<option value="10">10</option>
<option value="11">11</option>
<option value="12">12</option>
<option value="13 ">13</option>
<option value="14">14</option>
<option value="15">15</option>
<option value="16">16</option>
<option value="17">17</option>
<option value="18">18</option>
<option value="19 ">19</option>
<option value="20">20</option>
<option value="21">21</option>
<option value="22">22</option>
<option value="23">23</option>
</select>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($uurtot);}?>
</td>
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>
<select size="1" name="minuuttot">
<option value="00">00</option>
<option value="15">15</option>
<option value="30">30</option>
<option value="45">45</option>
</select>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($minuuttot);}?>
</td>
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($leerlingen);}?>
</td>
<td class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($i <4){echo 'bbd';}?>
" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['edit']) && $_GET['edit'] == $link_datum){?>

<select size="1" name="voertuig">
<option value=""></option>
<option value="76-PZ-PR Volkswagen Golf grijs">76-PZ-PR(Volkswagen Golf grijs</option>
<option value="90-LHZ-6 VW polo Bleu Motion, zwart">90-LHZ-6(VW polo Bleu Motion, zwart)</option>
<option value="89-LHZ-6 VW Polo Bleu Motion, zwart">89-LHZ-6(VW Polo Bleu Motion, zwart)</option>
<option value="88-LHZ-6 VW Polo Bleu Motion, zwart">88-LHZ-6(VW Polo Bleu Motion, zwart)</option>
</select><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo stripslashes($voertuig);?>
</textarea>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } else { echo stripslashes($voertuig);}?>
</td>
Gewijzigd op 07/04/2012 14:46:43 door george mendel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.