fieldset & legend IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Stijn

Stijn

21/12/2008 18:49:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik maak gebruik van fieldsets in m'n pagina. In FF ziet alles er perfect uit zoals het moet zijn, maar in IE is het echt super lelijk.

Dit is m'n CSS:

<style type="text/css">
fieldset {
border-top-width: 1px;
border-top-style: solid;
border-top-color: #000000;
border-bottom-width: 1px;
border-bottom-style: solid;
border-bottom-color: #626366;
border-right-width: 1px;
border-left-width: 1px;
border-right-style: solid;
border-left-style: solid;
border-right-color: #424242;
border-left-color: #424242;
}
</style>

Zo ziet het er uit in FF: http://img340.imageshack.us/img340/4705/knipselpn1.jpg
Zo ziet het er uit in IE: http://img340.imageshack.us/img340/4330/knipsel1zf0.jpg

Ik snap niet wat ik verkeerd doe. Alvast bedankt voor de hulp!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:45:35
 
Rens nvt

Rens nvt

21/12/2008 18:55:00
Quote Anchor link
en wat gebeurt er als je het volgende toevoegd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
legend {
color: #ffffff;
}
 
Stijn

Stijn

21/12/2008 20:37:00
Quote Anchor link
Nu zijn de titels al wit, maar die ene titel is nog altijd gedeeltelijk doorstreept (zie screenshot eerste post)

Edit: Heb een padding en een margin toegevoegd en het ziet er inorde uit nu.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stijn
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

21/12/2008 20:42:00
Quote Anchor link
legends en fieldsets worden nog niet echt ondersteund door IE . daar ligt het grootste probleem.. Het ligt gedeeltelijk buiten jou om.

misschien kun je een alternatief bedenken? misschien iets met een heading of iets dergelijks..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.