File get content in cURL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

- Pepijn  -

- Pepijn -

11/05/2014 18:19:47
Quote Anchor link
Hey mensen, ik probeer iets in iets in iets te maken :D

Even serieus, dit is mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
if (isset($_POST['1']) && isset($_POST['2'])) {
    $1 .= htmlspecialchars($_POST['1']);
    $2 .= htmlspecialchars($_POST['2']);
    
    $get .= file_get_contents('lijst.txt');
    $get .= '?checker&1='.$1.'&2='.$2.'';
    $ch   = curl_init();
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $get);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
    $data = curl_exec($ch);
    curl_close($ch);
    echo  $get;
}
else {
?>

<form method="POST" action="">
<p>1</p>
<input type="text" name="1" placeholder="1">
<p>2</p>
<input type="text" name="2" placeholder="2">
<br>
<input type="submit" value="test">
</form>
<?php
}
?>

Dit zou naar bijvoorbeeld 2 paginas gaan en:

http://kaas.nl?checker&1=1&2=2
http://kaas2.nl?checker&1=1&2=2
Maar het weergeeft:

http://kaas.nl ?checker&1=1&2=2
http://kaas2.nl ?checker&1=1&2=2

Hoe fix ik dit?!
Gewijzigd op 11/05/2014 18:20:47 door - Pepijn -
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:23:51
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2014 18:23:02
Quote Anchor link
Je kan niet alleen een cijfer als $var gebruiken. Ook niet in $_POST.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2014 18:23:49
Quote Anchor link
Waarom niet volledig cURL gebruiken?
Gewijzigd op 11/05/2014 18:24:35 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/05/2014 18:25:54
Quote Anchor link
@Santhe, dit is een voorbeeld, dit wordt ingebouwd in iets anders, ik zou nooit mijn vars zo'n onoverzichtelijk naam geven.

@Aar, hoe kan ik via cURL zo'n 1200 "sites" uitlezen :S
Gewijzigd op 11/05/2014 18:27:25 door - Pepijn -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2014 18:29:18
Quote Anchor link
Op die fiets. Beetje consistente en logische variabelen zouden wel mogen.

1200 is wel erg veel. Ik heb een script lopen om 25 rss feeds uit te lezen, elk kwartier, en dat duurt al vele secondes. Met 1200 zal je in je browser op timeouts kunnen aankomen.
Gewijzigd op 11/05/2014 18:31:43 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/05/2014 18:33:02
Quote Anchor link
Naja, zo'n 300 dan.. Maar, even terzake ';), hoe doe ik dit?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2014 18:35:01
Quote Anchor link
Hoe staan die in lijst.txt opgeslagen?
Per regel?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/05/2014 18:35:50
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2014 18:43:25
Quote Anchor link
Met file() dat bestand ophalen, en met foreach doorlopen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$urls
= file('lijst.txt');
foreach($urls as $url) {
// curl aanroep
}
?>
Gewijzigd op 11/05/2014 18:44:38 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/05/2014 18:48:43
Quote Anchor link
Ja, maar hoe add ik hier ?checker achter :S
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2014 18:59:18
Quote Anchor link
Achter de url's?
Kan je dan toch in de foreach doen?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/05/2014 19:00:05
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$urls
= file('lijst.txt');
foreach($urls as $url) {
$url = '?checker&1='.$1.'&2='.$2.'';
// curl aanroep
}
?>

??
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2014 19:05:22
Quote Anchor link
Je weet inmiddels nu toch wel hoe je strings en variabelen met elkaar kan koppelen met een punt? Nu schrijf je die variabelen steeds over.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/05/2014 19:05:36
Quote Anchor link
Dit werkt niet, krijg ik als output: ?checker&1=1&2=2 ?checker&1=1&2=2 ?checker&1=1&2=2 ?checker&1=1&2=2

De URI wordt niet uitgelezen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2014 19:06:22
Quote Anchor link
Niet je variabele overschrijven ^^
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/05/2014 19:07:18
Quote Anchor link
Oeps, las je reactie niet.

En, ik ben nieuw in ARRAYS en Foreaches

Toevoeging op 11/05/2014 19:08:37:

Hoe krijg ik die koppeling dan in die foreach..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2014 19:14:18
Quote Anchor link
Opfrisser:

$var = "is een variabele";
echo $url. ". Dit is een string, en dit ".$var;

Richt je anders eerst eens op de basis van PHP, i.p.v dit.
Gewijzigd op 11/05/2014 19:15:22 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/05/2014 19:16:03
Quote Anchor link
Ja, dat weet ik, maar hoe krijg ik het daar..

foreach($urls as $get.$anderevarkanniet?) {

Kan niet toch?

Toevoeging op 11/05/2014 19:20:39:

Wel erg bedankt dat je je vrije tijd aan dit besteed..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2014 19:21:06
Quote Anchor link
Pepijn, kijk eens naar http://php.net/foreach en richt je eerst eens op simpele zaken. En speel eens met de basis van PHP.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/05/2014 19:25:33
Quote Anchor link
Gefixt, enkel blijft de pagina nu voor "eeuwig" laden, hoe krijg ik mijn foreach zo groot als mijn text bestand?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2014 19:28:33
Quote Anchor link
Wat heb je nu aan code? En heb je php.net al gelezen?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.