FILE image 150x150

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Mitch

Mitch

25/09/2009 19:47:00
Quote Anchor link
Hallo.

ben nu bezig met een script om een avatar te uploaden...
het lukt aardig.
alles werkt, maar er is nog 1 ding wat ik mis.
ik wil graag dat de afmetingen maar 150x150 zijn....

hoe kan ik dat doen?

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 05:35:21
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/09/2009 19:54:00
Quote Anchor link
php image 150x150. Is it really that hard?
 
Daniel H

Daniel H

25/09/2009 19:55:00
Quote Anchor link
deze zouw je kunnen gebruiken bij het opvragen, klik hier, als je het bestand gelijk met deze afmetingen wilt opslaan, dan moet je hier ff kijken:
Klik hier
Klik hier1
Klik hier2
 
Mitch

Mitch

25/09/2009 20:05:00
Quote Anchor link
Hmm

hoe kan ik zo toe passen bij wat ik nu heb? :S

want in vele functies zitten al file chekkers enz...


wat ik nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
if ((
($_FILES["file"]["type"] == "image/gif")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpeg")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpg")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/png")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/GIF")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/JPEG")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/JPG")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/PNG")
)){
if ($_FILES["file"]["size"] < 800000){
  if ($_FILES["file"]["error"] > 0){
    echo "Return Code: " . $_FILES["file"]["error"] . "<br />";
    }else{


    if (file_exists("images/users/" . $_FILES["file"]["name"])){
      echo $_FILES["file"]["name"] . " already exists. ";
      }else{
      move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"],
      "images/users/" . $_FILES["file"]["name"]);
      }
    }
    }else{
  echo "Uw bestand is te groot.<br>";
  }
  }else{
  echo "bestand type is niet geldig.<br>";
  }
}
 
Jan Willem van der Veer

Jan Willem van der Veer

25/09/2009 21:35:00
Quote Anchor link
Quote:
((
($_FILES["file"]["type"] == "image/gif")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpeg")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpg")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/png")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/GIF")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/JPEG")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/JPG")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/PNG")
)){

Daar kun je gewoon met geen mogelijkheid op vertrouwen. Gebruik daar liever getimagesize voor. Als daar niets zinnigs uitkomt weet je gelijk zeker dat PHP het niet ondersteunt. Daarnaast had je voor iets dergelijks beter in_array kunnen gebruiken :).

Heb je wel eens met de GD-functies gewerkt? Kijk anders een naar imagecopyresampled, dat is wat je zoekt geloof ik.

Quote:
if (file_exists("images/users/" . $_FILES["file"]["name"])){
echo $_FILES["file"]["name"] . " already exists. ";
Waarom maak je er niet gewoon een unieke filename van?
 
Mitch

Mitch

25/09/2009 22:04:00
Quote Anchor link
ok ik ben bezig met de array.

het lukt niet helemaal, ik heb de volgende tut gebruikt:
http://phphulp.nl/php/tutorials/4/226/413/

wat ik nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$array = array('image/gif','image/gif','image/jpg','image/png','image/GIF','image/JPEG','image/JPG','image/PNG');
if(in_array($_FILES["file"]["type"],$array)){


maar hij zegt bij alles dat het bestand geen geldige typen is.
dus ik neem aan dat er wat verkeerd is?

nee, ik weet niet wat een GD-Functie is.
werk zelf nooit met functies wat ik me wel moet gaan aan leren omdat het veel werk gaat schelen...

Misschien dat ik dat idd ook ga doen.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/09/2009 22:08:00
Quote Anchor link
Waarom staat er dubbel 'image/gif' in?
 
Mitch

Mitch

25/09/2009 22:09:00
Quote Anchor link
Soms hebben mensen fotos .GIF dat kan zo zijn dat de fotos van bepaalde camera's komen, vandaar heb ik het in grote letters en kleine letters.
 
Jan Willem van der Veer

Jan Willem van der Veer

25/09/2009 22:10:00
Quote Anchor link
Quote:
maar hij zegt bij alles dat het bestand geen geldige typen is.
dus ik neem aan dat er wat verkeerd is?
Ja, dat neem ik ook aan... Volgens mij had ik je al verteld dat je niet kunt vertrouwen op het type wat de browser meestuurt. Ik zou gewoon eens met getimagesize-functie proberen. Dan kun je wat meer zien.
En afgezien daarvan doe je het ook nog op een totaal ineffectieve manier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(in_array(strtolower($_POST['file']['type']), Array('image/jpeg', 'image/png', 'image/gif')); # Het bestand is volgens de browser een image. Maar controleer dat altijd zelf nog een keertje :D
?>


Quote:
werk zelf nooit met functies wat ik me wel moet gaan aan leren omdat het veel werk gaat schelen...
Tsjonge, ik ben hier op het forum net beginner-af. Maar volgens mij kunnen we wat dat betreft beter ruilen... :)
PHP create thumbnails. Dat geeft je meer informatie dan ik je ooit van mijn leven kan geven.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Willem van der Veer
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/09/2009 22:14:00
Quote Anchor link
Voor het werken met plaatjes heb je in PHP de Imagick class. Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        if ($_FILES['error'] == 0) {
            $tmp = $_FILES['userfile']['tmp_name'];
            if (is_uploaded_file ($tmp)) {
                $name = preg_replace ('/[^a-zA-z\.]/', '', $_FILES['userfile']['name']);
                $path = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/gfx/';
                if (move_uploaded_file ($tmp, $path . $name)) {
                    $msg = '<p>Geupload: ' . $name . '</p>';
                    $msg .= '<p><img src="gfx/' . $name . '" /></p>';
                    
                    $img = new Imagick ($path . $name);
                    $img->scaleImage (150, 150);
                    $img->writeImage ($path . $name);
                    $img->destroy ();
                    // hier moet absoluut beveiling tegen MySQL injection op
                    // dus minstens mysql_real_escape_string () over $name heen halen

                    $sql = "
                        INSERT INTO tabelnaam
                        (filename)
                        VALUES
                        ('"
. $name . "')
                    "
;
                    $msg .= '<pre>' . print_r (htmlentities ($sql), true) . '</pre>';
                }
            }
        }
    }

?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
        <title>PHP Image Upload</title>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
        
        <style type="text/css" media="screen">
            div#container                        {margin: 30px auto; width: 500px; padding: 10px;}
            
            input,
            div#container                        {font: 11px "Lucida Sans Unicode";}
            h1                                    {font: bold 11px "Lucida Sans Unicode";}        
        </style>
    </head>
    
    <body>
        <div id="container">
            <h1>PHP Image Upload</h1>
            <?php
                if (isset ($msg)) {
                    echo $msg;
                }

            ?>

            <form method="post" action="image_upload.php" enctype="multipart/form-data">
                <div>
                    <input id="userfile" name="userfile" type="file" />
                    <input type="submit" value="upload" />
                </div>
            </form>
        </div>
    </body>
</html>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.