File overschrijven in uploadmap

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Simon Rep

Simon Rep

13/01/2021 12:28:24
Quote Anchor link
Hoi,

Ik gebruik een snippet in mijn Wordpress van Formidable Forms om een upload in een specifieke map te krijgen:

add_filter('frm_upload_folder', 'frm_custom_upload');
function frm_custom_upload($folder){
$folder = '../../wp-content/uploads/product_images/';
return $folder;
}

Ik zou deze willen uitbreiden met de mogelijkheid om het bestaande bestand die reeds in de map staat met dezelfde naam, automatisch te overschrijven. Zou dit mogelijk zijn? Kan iemand mij hiermee hellpen?

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 14:42:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/01/2021 13:01:44
Quote Anchor link
Standaard met PHP gebeurt dit ook.
Ik heb helaas geen inzicht in hoe deze functie in WordPress werkt.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/01/2021 13:06:08
Quote Anchor link
Zo te zien doet deze plugin wat jij wil:

https://wordpress.org/plugins/overwrite-uploads/
 
Simon Rep

Simon Rep

13/01/2021 13:30:24
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 13/01/2021 13:06:08:
Zo te zien doet deze plugin wat jij wil:

https://wordpress.org/plugins/overwrite-uploads/


Oei, dat leek de ultieme oplossing. Helaas werkt het niet en komt de file netjes met een -1, -2 etc in dezelfde map te staan. Ik hoop dat iemand nog een andere suggestie heeft.

Toevoeging op 13/01/2021 14:06:58:

Ik heb een werkende gevonden, deel hem hierbij:

https://wordpress.stackexchange.com/questions/28439/how-to-force-media-manager-to-overwrite-files-of-same-name
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/01/2021 14:07:09
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.