file type php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Q S

Q S

19/04/2012 14:55:22
Quote Anchor link
Wat voor een server gaat het eigenlijk om?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:57:26
 
Chris -

Chris -

19/04/2012 14:57:55
Quote Anchor link
upload_max_filesize = 500000
 
- SanThe -

- SanThe -

19/04/2012 15:02:58
Quote Anchor link
Jurgen B op 19/04/2012 13:37:12:


Zie deze uitleg.
 
Jerry php

Jerry php

23/04/2012 15:16:33
Quote Anchor link
@QS Ik draai het intern, op een wampserver :)

@Chris Horeweg Heb ik al verandert in 500000M maar geen resultaat

@santhe Dat heb ik al gedaan ;)

Op alles dus nog geen resultaat dat helpt.. wat te doen?
 
Jerry php

Jerry php

25/04/2012 12:10:51
Quote Anchor link
Heeft iemand nog ideeën?
 
Jurgen B

Jurgen B

25/04/2012 12:39:05
Quote Anchor link
Als de Error melding nog altijd 1 is dan pakt hij de nieuwe upload size dus niet. phpinfo() moet volgens mij ook laten zien wat de huidige upload size is dus daar kan je hem eventueel nog controleren of hij werkt.
 
Jerry php

Jerry php

26/04/2012 13:02:54
Quote Anchor link
Inderdaad, ik heb even in de phpinfo() gecheckt, maar daar geeft hij nog gewoon 2M aan.. hij slaat hem 'wel op in de php.ini

Wat gaat er mis?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/04/2012 13:07:46
Quote Anchor link
is het wel de juiste php.ini? In phpinfo() wordt aangegeven welke php.ini er wordt gebruikt.
 
Jerry php

Jerry php

26/04/2012 13:15:34
Quote Anchor link
Ik gebruikte inderdaad de verkeerde php.ini Maar nu ik de goede gebruikt verandert de upload_max_filesize nog steeds niet..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/04/2012 13:22:21
Quote Anchor link
apache herstart? Hebben we het over een php.ini in een cg-bin die vrij beperkt is? of een volledige, die blobaal voor de hele server geldt?
Gewijzigd op 26/04/2012 13:22:54 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

26/04/2012 13:33:44
Quote Anchor link
volgensmij over een cg-bin php.ini Aangezien hij in de bin staat van WAMP. en ook herstart

Toevoeging op 26/04/2012 13:36:11:

Dankjewel! hij doet het nu toch, ik moest enkel wel even de apache inderdaad herstarten, maar ik dacht dat we het over de pagina refreshen hadden! Allen bedankt!
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 13:30:06
Quote Anchor link
een tijdje terug is het me gelukt, nu wil ik wat grotere filmpjes toevoegen (50mb) en dan zegt hij een aantal errors:
( ! ) Notice: Undefined index: file in C:\test\upload_film.php on line 30
( ! ) Notice: Undefined index: file in C:\test\upload_film.php on line 32
( ! ) Notice: Undefined index: file in C:\test\upload_film.php on line 38
( ! ) Notice: Undefined index: file in C:\test\upload_film.php on line 40
already exists

ik snap het niet, want kleinere bestanden doen het wel. Ik heb de upload filesize wel heel hoog gedaan, dus daar kan het niet aan liggen..
 
- SanThe -

- SanThe -

24/05/2012 13:39:29
Quote Anchor link
Undefined index: file

Dus er is geen key met de naam file in je (POST,GET,FILES of ander) array()
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 13:41:53
Quote Anchor link
Dit is mijn code, geen idee wat je bedoelt. :( sorry

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
<?php
session_start();
?>

<link href="stylesheet.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<body>
    <div id="logo"><img src="logo.jpg" width="286" height="120"/></div>

    <div id="balktop">
        <?php
            if(isset($_SESSION['login']))
            {

                echo "<p>U bent ingelogd als: <b>".$_SESSION['username']."</b> || </p>";
        ?>

        
        <p id="logout"><a href="logout.php">Uitloggen</a></p>
        
        <?php
            }
        ?>

    </div>
    
    <div id="bottom"><div id="tekstbottom">Copyright 2011 - 2012 NIAf // Designed by Jeremy Evers</div></div>

    <div id="content">
        <h3>Film toevoegen</h3>
        
        <?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

  if (($_FILES["file"]["size"] < 20000000000000))
  {

  if ($_FILES["file"]["error"] > 0)
    {

    echo "Return Code: " . $_FILES["file"]["error"] . "<br />";
    }

  else
    {
      if (file_exists("upload/" . $_FILES["file"]["name"]))
      {

      echo $_FILES["file"]["name"] . " already exists. ";
      }

    else
      {
        include 'config.php';
        
        $filmnaam = $_POST['filmnaam'];
        
        $query = "INSERT INTO movie(movie_name)
                  VALUES ('$filmnaam')"
;
        
        $result = mysql_query($query)
                  or die (mysql_error());
        
      move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"],
      "upload/" . $_FILES["file"]["name"]);
      echo "<b>Stored in: </b>" . "upload/" . $_FILES["file"]["name"]."<br/>";      
      echo "<b>Upload: </b>" . $_FILES["file"]["name"] . "<br />";
      echo "<b>Type: </b>" . $_FILES["file"]["type"] . "<br />";
      echo "<b>Size: </b>" . ($_FILES["file"]["size"] / 10240000000000000000000) . " Kb<br />";
      echo "<b>Temp file: </b>" . $_FILES["file"]["tmp_name"] . "<br />";
      }
    }
  }

else
  {
  echo "Invalid file";
  }
}


else
{
?>


    <form action="upload_film.php" method="post"
    enctype="multipart/form-data">
    Naam van de film:*
    <input type="text" name="filmnaam"/>.mp4
    <br />
    Naam van de maker:*
    <input type="text" name="filmnaam"/>
    <br/>
    <label for="file">Bestandsnaam:*</label>
    <input type="file" name="file"/> <br/>
    <font color="red" size="1">*Naam van de film en de bestandsnaam <b><u>moeten</u></b> overeenkomen!</font><br/>
    <input type="submit" name="submit" value="Submit" />
    </form>

<?php
}
?>



    </div>
    <div id="content2"></div>

    <div id="menu">
        <div id="homeknop">
            <a href="index.php"></a>
        </div>
        <br />
        <div id="filmsknop">
            <a href="get_movie.php"></a>
        </div>
        <br />
        <?php
        if(!isset($_SESSION['login']))
        {

        ?>

            <div id="loginknop">
                <a href="login.php"></a>
            </div>
        <?php
        }
        
        if(isset($_SESSION['login']))
        {

        ?>

            <div id="cmsknop">
                <a href="cms.php"></a>
            </div>
        <?php
        }
        ?>

    </div>
    
    <div id="films">
        <form action="search.php" method="get">
            <input type="text" id="search"/>
            <div id="zoek"><input type="image" src="search.png" width="22" height="22"/></div>
        </form>
        
        <br/>
        <h3>Nieuwste films</h3>
        
        <?php
        
        include 'config.php';
        
        $query = "SELECT * FROM movie ORDER BY movie_name DESC LIMIT 0,5";
        
        $result = mysql_query($query)
                  or die(mysql_error());
        
        while($row = mysql_fetch_assoc($result))
        {

            $name = $row['movie_name'];
            echo "<a href=get_moviename.php?filmnaam=$name&submit=Submit>".$row['movie_name']."</a><br/>";
        }

        
        ?>

    </div>
</body>
    
 
Bart V B

Bart V B

24/05/2012 13:42:17
Quote Anchor link
als kleinere bestanden wel werkt, dan moet je de max_execution_time verhogen.
waarschijnlijk staat die op een halve minuut.
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 13:45:25
Quote Anchor link
Daar ligt het niet aan, heb hem verhoogt, maar geen resultaat
 
Gerhard l

gerhard l

24/05/2012 13:51:27
Quote Anchor link
Nadat je formulier gepost is kijk je natuurlijk eerst of er wel files meegestuurd zijn, want dat is nu niet het geval.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/05/2012 13:54:53
Quote Anchor link
$_FILES["file"] bestaat niet.

Je hebt meerdere formulieren. Ik neem aan dat je het andere formulier hebt gepost als je deze meldingen krijgt.
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 14:00:48
Quote Anchor link
hoezo bestaat $_FILES["file"] niet?

Ik zie 2 formulieren, de een is van het upload script, de ander van de zoekmachine. Maar ik gebruik in dit geval de upload script formulier.

En waarom zou het dan wel een kleiner bestand accepteren?
 
- SanThe -

- SanThe -

24/05/2012 14:09:51
Quote Anchor link
Jerry php op 24/05/2012 14:00:48:
hoezo bestaat $_FILES["file"] niet?


Dat geef je zelf aan:

Jerry php op 24/05/2012 13:30:06:
( ! ) Notice: Undefined index: file in C:\test\upload_film.php on line 30
( ! ) Notice: Undefined index: file in C:\test\upload_film.php on line 32
( ! ) Notice: Undefined index: file in C:\test\upload_film.php on line 38
( ! ) Notice: Undefined index: file in C:\test\upload_film.php on line 40


Quote:
line 30: if (($_FILES["file"]["size"] < 20000000000000))
line 32: if ($_FILES["file"]["error"] > 0)
line 38: if (file_exists("upload/" . $_FILES["file"]["name"]))
line 40: echo $_FILES["file"]["name"] . " already exists. ";
Gewijzigd op 24/05/2012 14:12:51 door - SanThe -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.