file verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »
Something Else

Something Else

22/05/2006 12:23:00
Quote Anchor link
Goedendag php'rs,

Ik wilde graag een delete page maken, waar men foto's kan verwijderen. Ik krijg alleen telkens de volgende error terug.

Warning: unlink() [function.unlink]: Permission denied in C:\wamp\www\applicaties\H7\yapa_delete.php on line 18

Warning: unlink() [function.unlink]: Permission denied in C:\wamp\www\applicaties\H7\yapa_delete.php on line 19


ik heb de map waarnaar hij verwijst ook gechmod naar 666, of 777. Maar als ik naar de eigenschappen kijk staat ie op read only, zet ik dat uit, en kijk ik vervolgens nog een keer staat ie er weer :/. Of ligt het niet aan dat.

Is het een beetje te begrijpen?

Plz help, tnx :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Something Else
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:03:33
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 12:26:00
Quote Anchor link
erft hij geen rechten van een andere map?
inheritage zeg maar dus :) ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wout van der Burg
 
Something Else

Something Else

22/05/2006 12:28:00
Quote Anchor link
Hmm bij de hoofdmap heb ik ook de read only weggehaald en ik kreeg de zelfde onzin.

Of bedoel je wat anders? en hoe zou ik dat dan kunnen oplossen?

tnx :)
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 12:29:00
Quote Anchor link
aan je bestandsverwijzing te zien werk je met een windows server? (C:\..)

windows is daar best vervelend in, je moet even de optie Allow inheritable permissions from parent to propagate to this object uitzetten en dan zou het moeten werken

vervolgens klik je op 'COpy' en dan kan je de rechten aanpassem
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wout van der Burg
 
Something Else

Something Else

22/05/2006 12:41:00
Quote Anchor link
Sorry dat ik zo vervelend ben, maar waar kan ik dat vinden.

Ik werk gewoon op m'n thuis computer, weet niet als dat uit maakt. :x

met winxp pro

edit--

al gedaan, maar resultaat blijft het zelfde :s ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Something Else
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 13:02:00
Quote Anchor link
ok...heb je ook de rechten die er dan staan nagelopen of die goed staan?

anders is het behoorlijke vaagheid :)

p.s. je bent niet vervelend we zijn er om te helpen :)
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 13:07:00
Quote Anchor link
heb je btw ook geprobeerd om het bestand handmatig te verwijderen? zo ja kree je dan geen fout?

als alle bovenstaande niet helpt, post dan ff je script wellicht dat het dan daaraan ligt
 
Something Else

Something Else

22/05/2006 13:24:00
Quote Anchor link
handmatig verwijderen lukt. hierbij de code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php
session_start();
//bestanden includen
include_once('yapa_config.php');
include_once('yapa_functions.php');
include_once('is_logged_in.php');

//Als de pagina zichzelf heeft aangeroepen(=de administrator heeft het verwijderen bevestigd),
//is de flag 'bevestiging' gezet.
//In dat geval kan de DELETE-query woren uitgeveord.

if(isset($_POST['bevestiging'])){
    //$id casten naar (int) om sql-injection te voorkomen
    $id = (int) $_POST['id'];
    $query = "DELETE FROM yapa_photos WHERE id='" . $_POST['id'] . "'";
    $result = safe_query($db, $query);

    if($result){
        unlink($_POST['$thumb']);
        unlink($_POST['$thumb1']);
        echo "Het bestand <b>".$_POST['$thumb']."</b> is succesvol verwijderd.<br />\n";
        echo "Terug naar de <a href=\"yapa_eigen_photo.php?memberid=$_SESSION[uploader_id]\">homepage</a>";

    }
else{
        echo "Het bestand <b>".$_POST['$thumb']."</b> bestaat niet.<br />\n";
        echo "Terug naar de <a href=\"yapa_eigen_photo.php?memberid=$_SESSION[uploader_id]\">homepage</a>";
     }

}

else{
    //de pagina heeft zichzelf nog niet aangeroepen,
    //eerst om een bevestiging vragen.
    //lezen welke record opgehaald moet worden.

    if(isset($_GET['id'])){
        $id = (int) $_GET['id'];
    }

    else{
        //geen id meegeven, terugsturen naar de admin-pagina
        header("location: yapa_eigen_photo.php");
    }


    //De te verwijderen record inlezen en op het scherm tonen
    //ter bevestiging van verwijdering

    $query = "SELECT * FROM yapa_photos WHERE id='$id'";
    $result = safe_query($db, $query);

?>

<html>
<head>
<title> YAPA: Foto verwijderen</title>
</head>
<body>
<h2>YAPA -Een foto verwijderen</h2>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
 //eerst array resetten, omdat hiervoor al informatie is gebruikt om de naam van de
 //fotograaf naar het scherm te schrijven

 mysqli_data_seek($result, 0);
//te verwijderen record op het scherm zetten
while($record = mysqli_fetch_array($result)){
    //bestandsnaam van de foto samenstellen
    $thumb = "uploads/thumbnails/tn_" . $record['photo_filename'];
    $thumb1 = "uploads/" . $record['photo_filename'];
    echo "<img src=\"$thumb\" border=\"0\" />";
?>


<!-- HTML-Formulier met knoppen voor Verwijderen of Terug en verborgen velden om $id en $bevestiging door te geven-->
<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'] ?>
" method="POST">
<input type="hidden" name="bevestiging" value="1" />
<input type="hidden" name="id" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id ?>
" />
<input type="hidden" name="thumb" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $thumb ?>
" />
<input type="hidden" name="thumb1" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $thumb1 ?>
" />
<input type="submit" value="Ja, verwijderen" />
<input type="reset" value="Nee, terug" onclick="javascript:history.go(-1);" />
</form>
<a href="yapa_index.php">Terug naar de homepage</a>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    }//einde van de while lus
}//einde van de else
?>

</body>
</html>
 
B a s
Beheerder

B a s

22/05/2006 13:27:00
Quote Anchor link
Rechtermuisknop -> eigenschappen -> lezen & schrijven wel aan staan?

Misschien heeft het script niet de rechten om het te verwijderen? Als je een bestand aanmaakt met PHP en hem dan met hetzelfde PHP script probeert te verwijderen, lukt dat dan wel!?
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

22/05/2006 13:39:00
Quote Anchor link
unlink($_POST['$thumb']);
unlink($_POST['$thumb1']);

Je bedoelt zeker $_POST['thumb'] en $_POST['thumb1']? :)
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 13:41:00
Quote Anchor link
je query welke je aanroept in je while lus is verkeerd;

$query = "SELECT * FROM yapa_photos WHERE id='$id'";
$result = mysql_query($query);

en moet SELECT geen DELETE zijn?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wout van der Burg
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 13:48:00
Quote Anchor link
ownee w8 ff deleten doe je al natuurlijk met unlink();.. maar @ Remco, nee dat met unlink ervoor is goed, daarmee verwijder je bestanden...

$_POST[''] geeft alleen een ingevuld veld van een formulier door
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

22/05/2006 13:53:00
Quote Anchor link
Gut, echt waar? :))
Maar kijk nou eens hoe zijn velden heten en dan vooral naar de keys van het POST-array...die $ horen daar niet.
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 14:01:00
Quote Anchor link
ow ok haha :)

zeg dan ff;

unlink($_POST['$thumb']);
unlink($_POST['$thumb1']);

is

unlink($_POST['thumb']);
unlink($_POST['thumb1']);
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

22/05/2006 14:07:00
Quote Anchor link
Jij nare westlander, moet je nog geen tomaten plukken?? ;)
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 14:32:00
Quote Anchor link
ja aastons ff donderdag half 6 het bedje uit haha
keihard beune in je pad
 
Something Else

Something Else

22/05/2006 16:33:00
Quote Anchor link
:O lol dat had ik gewoon over het hoofd gezien, in de eerste post van remco zag ik in het begin niet eens de verschil, lololol altijd heb ik zulke fouten.

bedankt voor de hulp :)
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 16:43:00
Quote Anchor link
doh... :) lol
 
Something Else

Something Else

22/05/2006 16:45:00
Quote Anchor link
Ja echt, zulke fouten heb ik altijd -_- \o/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.