file verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Something Else

Something Else

22/05/2006 12:23:00
Quote Anchor link
Goedendag php'rs,

Ik wilde graag een delete page maken, waar men foto's kan verwijderen. Ik krijg alleen telkens de volgende error terug.

Warning: unlink() [function.unlink]: Permission denied in C:\wamp\www\applicaties\H7\yapa_delete.php on line 18

Warning: unlink() [function.unlink]: Permission denied in C:\wamp\www\applicaties\H7\yapa_delete.php on line 19


ik heb de map waarnaar hij verwijst ook gechmod naar 666, of 777. Maar als ik naar de eigenschappen kijk staat ie op read only, zet ik dat uit, en kijk ik vervolgens nog een keer staat ie er weer :/. Of ligt het niet aan dat.

Is het een beetje te begrijpen?

Plz help, tnx :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Something Else
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:14:52
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 12:26:00
Quote Anchor link
erft hij geen rechten van een andere map?
inheritage zeg maar dus :) ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wout van der Burg
 
Something Else

Something Else

22/05/2006 12:28:00
Quote Anchor link
Hmm bij de hoofdmap heb ik ook de read only weggehaald en ik kreeg de zelfde onzin.

Of bedoel je wat anders? en hoe zou ik dat dan kunnen oplossen?

tnx :)
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 12:29:00
Quote Anchor link
aan je bestandsverwijzing te zien werk je met een windows server? (C:\..)

windows is daar best vervelend in, je moet even de optie Allow inheritable permissions from parent to propagate to this object uitzetten en dan zou het moeten werken

vervolgens klik je op 'COpy' en dan kan je de rechten aanpassem
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wout van der Burg
 
Something Else

Something Else

22/05/2006 12:41:00
Quote Anchor link
Sorry dat ik zo vervelend ben, maar waar kan ik dat vinden.

Ik werk gewoon op m'n thuis computer, weet niet als dat uit maakt. :x

met winxp pro

edit--

al gedaan, maar resultaat blijft het zelfde :s ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Something Else
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 13:02:00
Quote Anchor link
ok...heb je ook de rechten die er dan staan nagelopen of die goed staan?

anders is het behoorlijke vaagheid :)

p.s. je bent niet vervelend we zijn er om te helpen :)
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 13:07:00
Quote Anchor link
heb je btw ook geprobeerd om het bestand handmatig te verwijderen? zo ja kree je dan geen fout?

als alle bovenstaande niet helpt, post dan ff je script wellicht dat het dan daaraan ligt
 
Something Else

Something Else

22/05/2006 13:24:00
Quote Anchor link
handmatig verwijderen lukt. hierbij de code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php
session_start();
//bestanden includen
include_once('yapa_config.php');
include_once('yapa_functions.php');
include_once('is_logged_in.php');

//Als de pagina zichzelf heeft aangeroepen(=de administrator heeft het verwijderen bevestigd),
//is de flag 'bevestiging' gezet.
//In dat geval kan de DELETE-query woren uitgeveord.

if(isset($_POST['bevestiging'])){
    //$id casten naar (int) om sql-injection te voorkomen
    $id = (int) $_POST['id'];
    $query = "DELETE FROM yapa_photos WHERE id='" . $_POST['id'] . "'";
    $result = safe_query($db, $query);

    if($result){
        unlink($_POST['$thumb']);
        unlink($_POST['$thumb1']);
        echo "Het bestand <b>".$_POST['$thumb']."</b> is succesvol verwijderd.<br />\n";
        echo "Terug naar de <a href=\"yapa_eigen_photo.php?memberid=$_SESSION[uploader_id]\">homepage</a>";

    }
else{
        echo "Het bestand <b>".$_POST['$thumb']."</b> bestaat niet.<br />\n";
        echo "Terug naar de <a href=\"yapa_eigen_photo.php?memberid=$_SESSION[uploader_id]\">homepage</a>";
     }

}

else{
    //de pagina heeft zichzelf nog niet aangeroepen,
    //eerst om een bevestiging vragen.
    //lezen welke record opgehaald moet worden.

    if(isset($_GET['id'])){
        $id = (int) $_GET['id'];
    }

    else{
        //geen id meegeven, terugsturen naar de admin-pagina
        header("location: yapa_eigen_photo.php");
    }


    //De te verwijderen record inlezen en op het scherm tonen
    //ter bevestiging van verwijdering

    $query = "SELECT * FROM yapa_photos WHERE id='$id'";
    $result = safe_query($db, $query);

?>

<html>
<head>
<title> YAPA: Foto verwijderen</title>
</head>
<body>
<h2>YAPA -Een foto verwijderen</h2>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
 //eerst array resetten, omdat hiervoor al informatie is gebruikt om de naam van de
 //fotograaf naar het scherm te schrijven

 mysqli_data_seek($result, 0);
//te verwijderen record op het scherm zetten
while($record = mysqli_fetch_array($result)){
    //bestandsnaam van de foto samenstellen
    $thumb = "uploads/thumbnails/tn_" . $record['photo_filename'];
    $thumb1 = "uploads/" . $record['photo_filename'];
    echo "<img src=\"$thumb\" border=\"0\" />";
?>


<!-- HTML-Formulier met knoppen voor Verwijderen of Terug en verborgen velden om $id en $bevestiging door te geven-->
<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'] ?>
" method="POST">
<input type="hidden" name="bevestiging" value="1" />
<input type="hidden" name="id" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id ?>
" />
<input type="hidden" name="thumb" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $thumb ?>
" />
<input type="hidden" name="thumb1" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $thumb1 ?>
" />
<input type="submit" value="Ja, verwijderen" />
<input type="reset" value="Nee, terug" onclick="javascript:history.go(-1);" />
</form>
<a href="yapa_index.php">Terug naar de homepage</a>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    }//einde van de while lus
}//einde van de else
?>

</body>
</html>
 
B a s
Beheerder

B a s

22/05/2006 13:27:00
Quote Anchor link
Rechtermuisknop -> eigenschappen -> lezen & schrijven wel aan staan?

Misschien heeft het script niet de rechten om het te verwijderen? Als je een bestand aanmaakt met PHP en hem dan met hetzelfde PHP script probeert te verwijderen, lukt dat dan wel!?
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

22/05/2006 13:39:00
Quote Anchor link
unlink($_POST['$thumb']);
unlink($_POST['$thumb1']);

Je bedoelt zeker $_POST['thumb'] en $_POST['thumb1']? :)
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 13:41:00
Quote Anchor link
je query welke je aanroept in je while lus is verkeerd;

$query = "SELECT * FROM yapa_photos WHERE id='$id'";
$result = mysql_query($query);

en moet SELECT geen DELETE zijn?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wout van der Burg
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 13:48:00
Quote Anchor link
ownee w8 ff deleten doe je al natuurlijk met unlink();.. maar @ Remco, nee dat met unlink ervoor is goed, daarmee verwijder je bestanden...

$_POST[''] geeft alleen een ingevuld veld van een formulier door
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

22/05/2006 13:53:00
Quote Anchor link
Gut, echt waar? :))
Maar kijk nou eens hoe zijn velden heten en dan vooral naar de keys van het POST-array...die $ horen daar niet.
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 14:01:00
Quote Anchor link
ow ok haha :)

zeg dan ff;

unlink($_POST['$thumb']);
unlink($_POST['$thumb1']);

is

unlink($_POST['thumb']);
unlink($_POST['thumb1']);
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

22/05/2006 14:07:00
Quote Anchor link
Jij nare westlander, moet je nog geen tomaten plukken?? ;)
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 14:32:00
Quote Anchor link
ja aastons ff donderdag half 6 het bedje uit haha
keihard beune in je pad
 
Something Else

Something Else

22/05/2006 16:33:00
Quote Anchor link
:O lol dat had ik gewoon over het hoofd gezien, in de eerste post van remco zag ik in het begin niet eens de verschil, lololol altijd heb ik zulke fouten.

bedankt voor de hulp :)
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/05/2006 16:43:00
Quote Anchor link
doh... :) lol
 
Something Else

Something Else

22/05/2006 16:45:00
Quote Anchor link
Ja echt, zulke fouten heb ik altijd -_- \o/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.