file_get_contents --> forbidden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »
Php knipper

php knipper

10/09/2013 17:22:33
Quote Anchor link
Hallo,

ik gebruik json voor het inloggen op beheer panelen, nu geeft 1 beheerpaneel van site 1 een foutmelding:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: file_get_contents(voorbeeld.php) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden


Maar de andere (site2 en de site waar de json vandaan komen) werken wel zonder foutmelding.

Hoe komt dit?
Ik heb zelf al gekeken dat het komt door de site vanwaar de json komt, maar dan raden ze me iets aan met curl
Gewijzigd op 10/09/2013 17:27:46 door Php knipper
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 17:54:56
 
Erwin H

Erwin H

10/09/2013 17:30:39
Quote Anchor link
Het is me even niet duidelijk uit je omschrijving, maar weet je of het probleem aan jouw kant zit, of aan de kant waarvandaan je de data wilt ophalen? file_get_contents wordt namelijk nogal eens door providers geblokkeerd. In dat geval zal je inderdaad met cUrl aan de slag moeten.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/09/2013 17:33:00
Quote Anchor link
als je ingelogd moet zijn of je moet variabelen POST-en in plaats van dat je de GET methode kunt gebruiken dan heb je CURL nodig. Als je niet ingelogd hoeft te zijn en met (of zonder) GET variabelen kan werken dan is file_get_contents voldoende.

Dus wat gebeurt er als je zelf met je browser naar die URL toe surft? Waarschijnlijk krijg je dan ook forbidden?

Is het je eigen site of van een ander?
 
Php knipper

php knipper

10/09/2013 17:33:14
Quote Anchor link
site 1 en site 2 staan bij one.com en halen hun data van site 3 die zich bevindt op bluehost
site 1 geeft een foutmelding en site 2 doet dat niet (en werkt ook nog)

Toevoeging op 10/09/2013 17:34:16:

alle site's zijn van mij, ik kan de inhoudt zien als ik meteen naar de url ga

Toevoeging op 10/09/2013 17:36:30:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($respons = json_decode(file_get_contents('http://site.com/admin/inlog_GET.php?ip='.$ip.'&gebruikersnaam='.$user.'&wachtwoord='.sha1($pas).'&domein='.$domein_token))) {
?>
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/09/2013 18:05:33
Quote Anchor link
Sommige providers blokkeren functies als file_get_contents. dan zou je het inderdaad met CURL moeten doen.
 
Php knipper

php knipper

10/09/2013 18:18:05
Quote Anchor link
zou het zo werken,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$open_url
= curl_init($site);
curl_setopt($open_url,  CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);
$html = curl_exec($open_url); // <-- pagina opslaan
$httpCode = curl_getinfo($open_url, CURLINFO_HTTP_CODE); // <-- errorcode in variabel
?>


Ik heb het al eens geprobeert maar toen ik $html door de json_decode haalde gaf deze een leeg $respons
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/09/2013 18:46:14
Quote Anchor link
en als je dit doet?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$ch
= curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'http://www.example.com/api/test.php');
curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
$json = curl_exec($ch);
echo $json;
?>
 
Php knipper

php knipper

10/09/2013 21:16:45
Quote Anchor link
sorry, ik krijg nu "Respons fout." (dus lijn 12)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
                    $ch
= curl_init();
                    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
                    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'http://vb.com/admin/inlog_GET.php?versie='.$versie.'&domein='.$domein_token);
                    curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
                    $json = curl_exec($ch);
                    if($respons = json_decode($json)) {
                        if(!empty($respons->error)) {
                            $nota = '<div style="background: rgba(255, 0, 0, 0.28);padding: 5px;margin: 2px;">'.$respons->error.'</div>';
                        }
                    }
else {
                        $nota = '<div style="background: rgba(255, 0, 0, 0.28);padding: 5px;margin: 2px;">Respons fout.</div>';                            
                    }
Gewijzigd op 10/09/2013 21:24:00 door php knipper
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/09/2013 22:03:58
Quote Anchor link
als je even de volledig url naar me Mailt dan wil ik het vanaf hier wel voor je proberen / testen.

anders zou ik het even niet weten hoe ik je verder kan helpen
 
Php knipper

php knipper

10/09/2013 22:31:52
Quote Anchor link
ik heb de link gestuurd via phphulp-pb
ik post deze niet omdat dat iets moeilijker is voor hackers (zo kennen ze de bron niet)
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/09/2013 22:53:16
Quote Anchor link
Ja natuurlijk. Bij mij werkt alles direct.

1. jouw url in de adresbalk van de browser: werkt.
2. jouw url in mijn CURL voorbeeldje: werkt:

output:
{"Versie_ok":"U gebruikt de laatste versie."}
 
Php knipper

php knipper

10/09/2013 23:23:47
Quote Anchor link
en toch gaat er hier 'if($respons = json_decode($json)) {' iets mis
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/09/2013 23:34:42
Quote Anchor link
kun je van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(!empty($respons->error)) ?>
niet beter
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($respons->error)) ?>
maken?

Overigens is het response.

Toevoeging op 10/09/2013 23:49:52:

en zo even proberen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

$ch
= curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'http://vb.com/admin/inlog_GET.php?versie='.$versie.'&domein='.$domein_token);
curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);

$response = curl_exec($ch);
if($response !== false)
{

    $obj = json_decode($response);
    if(isset($obj->error))
    {

        $nota = '<div style="background: rgba(255, 0, 0, 0.28);padding: 5px;margin: 2px;">'.$obj->error.'</div>';
    }

    else
    {
        // alles ok
        print_r($obj);
    }
    
}

else
{
    $nota = '<div style="background: rgba(255, 0, 0, 0.28);padding: 5px;margin: 2px;">response fout.</div>';
}

?>
Gewijzigd op 10/09/2013 23:35:17 door Frank Nietbelangrijk
 
Php knipper

php knipper

11/09/2013 12:47:06
Quote Anchor link
bedankt, het werkt nu
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.