file_get_contents met variabele?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Olivier

Olivier

22/09/2006 14:23:00
Quote Anchor link
Is het mogelijk om de content van een file op te zoeken met een variabele die je zelf opgeeft?

Wat ik bedoel is het volgende:
Uiteindelijk wil ik iets verkrijgen als:

$content = "woord";
$file = file_get_contents ( 'http://www....be/vind.php?zoekwoord=$content' );

Als ik file_get_contents( $content ); doe krijg ik natuurlijk een fout. Is er een bepaalde functie waarmee je deze actie toch kan uitvoeren?
Of is er een andere mogelijkheid om dit probleem op te lossen? Zoveel ken ik nog niet van PHP, dus mijn excuses als ik iets dom vraag.. waarschijnlijk is dit voor mij 'n vraag, voor jou een weetje. Iedereen moet ergens beginnen.. ;)


Alvast bedankt.
Olivier
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:07:54
 
Mark D

Mark D

22/09/2006 14:25:00
Quote Anchor link
Aan de hand van de eerste paar bytes kun je bepalen wat voor soort bestandstype het bestand is

Klik
 
Olivier

Olivier

22/09/2006 14:29:00
Quote Anchor link
Ik dank je !
Dit topic mag gesloten worden.
Mijn probleem is opgelost !

Ik heb het volgende gedaan.
$zoek = "woord";
$zoekactie = "http://www....be/vind.php?zoekwoord=$zoek";
$file = file_get_contents($zoekactie);

Ik zal zeker ook even doornemen wat jij me toont zodat ik weer wat bijleer !!

Dankjewel.

Groeten,
Olivier
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Olivier
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.