file_get_contents timed out bij json

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

De Clercq Andy

De Clercq Andy

06/08/2013 17:05:20
Quote Anchor link
Hallo,
bij het aanspreken van een webservice krijg ik een stukje json terug. Op mijn wampserver lukt het geheel perfect en kan ik dit uitlezen.
Eens ik dit overzet naar mijn webhost krijg ik echter een foutmelding:

Warning: file_get_contents($url) [function.file-get-contents]: failed to open stream: Connection timed out in /opt/www/duchateletk/web/www.dvcheilighart.be/edvc/client/webservice.php on line 14

Na contact met de webhost heb ik een aantal eigenschappen in de php aangezet met dat helpt me voorlopig niet echt verder.
Kan iemand helpen?
Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:58:32
 
Erwin H

Erwin H

06/08/2013 17:07:15
Quote Anchor link
Check bij je host of je file_get_contents wel kan gebruiken. Veel hosting providers blokkeren die functie.
 
De Clercq Andy

De Clercq Andy

06/08/2013 17:54:35
Quote Anchor link
Dat had ik gedaan en ik heb in de php instellingen volgende zaken gedaan:
PHP-configuratie
allow_url_fopen en dit heb ik op ja moeten zetten, maar dit haalt geen verschil uit.
Kan het zijn dat ik hier iets mee moet aanvagen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
set_time_limit(160);
?>

Of houdt dat geen steek?
In ieder geval bedankt voor de hulp.
 
Eddy E

Eddy E

06/08/2013 18:43:36
Quote Anchor link
Kan je /opt/www/duchateletk/web/www.dvcheilighart.be/edvc/client/webservice.php wel includen?
Zo ja: dan is het een file_get_contents()-fout.
Anders is het waarschijnlijk gewoon een fout pad...

www.dvcheilighart.be/edvc/client/webservice.php geeft een lege pagina terug...
 
De Clercq Andy

De Clercq Andy

06/08/2013 21:17:00
Quote Anchor link
Dat is omdat hij daar geen ?type=1 mee krijgt, dat zal dan geen leeg resultaat geven. Die variabele heb ik verder nodig. Een van de eerste zaken die ik die is kijken of die variabele een getal is, in uw geval is dat dus niet zo en krijg je een exit(). Vandaar dat je niks ziet.
Hieronder geef ik de link anders even mee:

http://www.dvcheilighart.be/edvc/client/webservice.php?type=1
 
Chris -

Chris -

06/08/2013 21:37:03
Quote Anchor link
Hm, ligt niet aan jou maar aan de bron die hij ophaalt. Die timed out. Ligt dus aan hun, niet aan jou(!)
 
Eddy E

Eddy E

06/08/2013 21:55:26
Quote Anchor link
http://81.82.201.205:8082/Bewoners.svc/290/1?test=1 geeft bij mij (het zij erg traag): "ok"
Gewijzigd op 06/08/2013 22:44:36 door Eddy E
 
De Clercq Andy

De Clercq Andy

06/08/2013 22:23:31
Quote Anchor link
Die oké, is inderdaad wat zou moeten komen. Dit betekent dat er een pdf bestand aangemaakt is op de server. Eens ik oké heb open ik dit pdf bestand. Als ik het goed begrijp komt het probleem dus van de server waarop de webservice draait. Maar hoe kan het dan dat het van op de wamp (bij mij thuis wel lukt en dat iemand hierboven blijkbaar ook oké krijgt?
 
Eddy E

Eddy E

07/08/2013 07:30:48
Quote Anchor link
Laat de code eens zien waarin je dit gebruikt?
En als webservice.php alleen maar http://81.82.201.205:8082/Bewoners.svc/290/1?test=1 moet openen.
Waarom dan die niet direct aanroepen?
 
De Clercq Andy

De Clercq Andy

07/08/2013 12:14:55
Quote Anchor link
Gisteren merkte ik ook nog op dat hij in IE als ik op de functie klik die een probleem geeft zegt dat hij het geheel niet vind op onze server bij poort 80 maar in de url geef ik toch duidelijk een andere poort mee, kan dit er iets mee te maken hebben?
Hoe dan ook zet ik hiert even zoals gevraagd de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
$type
=$_GET['type'];
if (! is_numeric($type))
    {

    /*er is geknoeid met de variabele*/
    exit();
    }

include('ftp.php');
$abestanden=array();
array_push($abestanden,'Therapeutisch_schema.pdf','Dagboek.pdf');
$basisurl='http://81.82.201.205:8082/Bewoners.svc/';
$bewonerid=290;
$url=$basisurl.$bewonerid.'/'.$type;
$jsonObject= json_decode(file_get_contents($url));
if ($jsonObject=="OK")
    {

    $path='d/'.$bewonerid;
    $bestandsnaam=$abestanden[$type];
    $openen=$ftp_address.$path.'/'.$bestandsnaam;
    header('Content-type: application/pdf');
    header('Content-Disposition: attachment; filename="downloaded.pdf"');
    readfile($openen);
    }

else
    {
    echo "er liep iets fout";
    }

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.