file_put_contents schrijft niet naast elkaar.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »
Lorenzho Dealorde

Lorenzho Dealorde

16/10/2017 16:10:49
Quote Anchor link
Ik heb 4 .txt bestanden die geopent worden via 'file_get_contents'.
vervolgens 'echo' ik die op de webpage, dat gaat goed.
4 namen komen naast elkaar te staan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php echo $write; ?>
// Koos Jeroen Henk Klaas


vervolgens schrijf ik de $write naar een .php bestand.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$file
= "HalveFinale.php";
$write = "$Kandidaat1 $Kandidaat2 $Kandidaat3 $Kandidaat4";

file_put_contents($file , $write , FILE_APPEND) or die ('ER IS IETS VERKEERD GEGAAN!');
?>


Wat er nu gebeurt is dat de 4 namen in het .php bestand onder elkaar geschreven worden.
Zoals hier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
Koos
 Jeroen
 Henk
 Klaas


Mijn doel is om ze naast elkaar te schrijven, maar ik zou niet weten hoe.
Zoals hier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Koos Jeroen Henk Klaas

code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
$text
= file_get_contents('Kandidaten/flatFile9.txt');
$textArray = explode("\n", $text);
$randArrayIndexNum = array_rand($textArray);
$Kandidaat1 = $textArray[$randArrayIndexNum];


$text = file_get_contents('Kandidaten/flatFile10.txt');
$textArray = explode("\n", $text);
$randArrayIndexNum = array_rand($textArray);
$Kandidaat2 = $textArray[$randArrayIndexNum];


$text = file_get_contents('Kandidaten/flatFile11.txt');
$textArray = explode("\n", $text);
$randArrayIndexNum = array_rand($textArray);
$Kandidaat3 = $textArray[$randArrayIndexNum];


$text = file_get_contents('Kandidaten/flatFile12.txt');
$textArray = explode("\n", $text);
$randArrayIndexNum = array_rand($textArray);
$Kandidaat4 = $textArray[$randArrayIndexNum];


$file = "HalveFinale.php";
$write = "$Kandidaat1 $Kandidaat2 $Kandidaat3 $Kandidaat4";

file_put_contents($file , $write , FILE_APPEND) or die ('ER IS IETS VERKEERD GEGAAN!');
?>



<?php echo $write; ?>
Gewijzigd op 16/10/2017 16:34:29 door Lorenzho Dealorde
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 15:48:50
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

16/10/2017 16:40:39
Quote Anchor link
Is dit op Windows of op een Unix variant? Op Windows moet je ook van de \r af komen, het makkelijkst is om hiervoor trim te gebruiken.
 
Lorenzho Dealorde

Lorenzho Dealorde

16/10/2017 16:44:55
Quote Anchor link
@Ben van velzen, Op een windows variant. Ik gebruikt /r niet om te schrijven naar het .php bestand.
de output van file_put_contents wordt onder elkaar geschreven, maar mijn doel is om ze naast elkaar te krijgen.
Is er dan een verschil is file_put_contents als het erop aankomt welke variant je gebruikt?
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

16/10/2017 17:10:34
Quote Anchor link
Yup, dat verschil is er. Maar test het voor de grap eerst eens uit.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

16/10/2017 17:10:40
Quote Anchor link
Zo iets?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

$text
= file_get_contents('flatFile1.txt');
$string = str_replace(array("\r\n", "\r", "\n"), " ", $text);

$text = file_get_contents('flatFile2.txt');
$string .= str_replace(array("\r\n", "\r", "\n"), " ", $text);

$text = file_get_contents('flatFile3.txt');
$string .= str_replace(array("\r\n", "\r", "\n"), " ", $text);

echo $string;

?>


Een mits.

In dit voorbeeld zullen twee namen aan elkaar staan als het eerste tekstbestand slechts EEN regel ZONDER regelomhaal heeft.

Voor het beste resultaat dient aan het eind van het tekstbestand een lege regel te staan.

Inspiratie deed ik hier op :

http://php.net/manual/en/function.nl2br.php

Btw. Dat de namen naast elkaar staan in de browser komt omdat een browser regelomhalen negeert. In de broncode staan ze onder elkaar.
Gewijzigd op 16/10/2017 17:13:11 door Adoptive Solution
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

16/10/2017 17:18:24
Quote Anchor link
Volgens mij heb ik je al de hint gegeven dat je gewoon trim() kan gebruiken? Zou het sowieso een heel stuk eenvoudiger maken.
 
Lorenzho Dealorde

Lorenzho Dealorde

16/10/2017 19:33:50
Quote Anchor link
Bij deze heb ik door @Ben van Velzen en @Adoptive Solution het opgelost!
heb \n verandert door \r\n.
"\r\n", "\r", "\n"), " " schreef alles wat er in de .txt bestanden zaten.

Erg bedankt!
Gewijzigd op 16/10/2017 19:34:24 door Lorenzho Dealorde
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/10/2017 22:52:00
Quote Anchor link
Maar dit betekent ook dat de bronnen waar je uit leest regelovergangen bevatten? Zou je die namen niet beter op een andere manier kunnen scheiden? Bijvoorbeeld via tab of een "pipe" (verticaal streepje)? Dan heb je dit regelovergangprobleem om te beginnen niet :).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.