fileupload op windows host

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sjaak P

Sjaak P

27/01/2009 23:18:00
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Ik upload een bestand vanaf een windows host.

if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'])) {
move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], "../images/uploads/" . $uploadname);
}

Voorheen ging dit goed maar van de een op de andere dag doet hij het niet meer en krijg ik de melding:

Warning: move_uploaded_file(.\php1F91.tmp) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in ** on line 38

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '.\php1F91.tmp' to '../images/uploads/1.jpg' in ** on line 38

Duidelijk kan hij het bestand niet vinden, maar ik zie wel dat in de root van de server het temp bestand wordt opgeslagen. Maar blijkbaar kan hij hem niet bereiken, iemand enig idee waarom?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 19:43:41
 
Vinny

Vinny

28/01/2009 13:21:00
Quote Anchor link
Kun je de code ervan is posten?

Heb eventjes zitten googlen en de problemen varieren erg.
Dus dat zou heel veel helpen denk ik.
 
Sjaak P

Sjaak P

28/01/2009 15:34:00
Quote Anchor link
Welke code bedoel je dan? Dit is toch eigenlijk alles wat nodig is? ik zal er wat bij zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

global $_FILES;

$url = $_SERVER["HTTP_HOST"];


$filename = $_FILES['userfile']['name'];  

$allow[0] = "jpg";
$allow[1] = "gif";
$allow[2] = "bmp";
$allow[3] = "JPG";
$allow[4] = "WMV";
$allow[5] = "pdf";
$allow[6] = "xls";

$uploadname = $_FILES['userfile']['name'];
    
$extentie = substr($uploadname, -3);

for ($i = 0; $i < count($allow); $i++)
{

    if ($extentie == $allow[$i])
    {

        $extentie_check = "ok";
        $i = count($allow) + 5; // om loop te beindigen
    }
}


if ($extentie_check)
{

    if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'])) {  
        move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], "../images/uploads/" . $uploadname);  

        echo "Het bestand is geupload onder de naam: $uploadname";
    echo "<br>";
    echo "URL: <b>$url/images/uploads/".$uploadname;
    }
}

else
{
    echo "Er is iets fout gegaan";
}
  
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sjaak P
 
- SanThe -

- SanThe -

28/01/2009 15:37:00
Quote Anchor link
Je post is nu niet echt leesbaar. Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.