Film verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Jerry php

Jerry php

24/05/2012 11:53:36
Quote Anchor link
De films staan inderdaad in een andere map, in de map upload.

En ik heb daar al antwoord op gegeven, ik moet een film collectie site maken(intern, niet online)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:51:18
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/05/2012 11:55:14
Quote Anchor link
En werkt mijn oplossing ook? Zo nee, laat je relevante code eens zien?
Gewijzigd op 24/05/2012 11:55:23 door - Ariën -
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 11:57:58
Quote Anchor link
@Jerry, dan moet je dus naar die map verwijzen in de unlink.

Ok, ik kan me niet voorstellen dat je docent dit bedoeld als je dus specifiek iets lokaals moet draaien. Het is onefficient, en in een live omgeving zal het nooit gebruikt worden. Het vreet data, dat is het grootste probleem.

Nogmaals mijn advies om te linken naar je bestanden waar ze nu al staan, zonder ze te kopieeren naar de root en dus 2x in je omgeving hebt staan.
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 12:00:54
Quote Anchor link
Nee aar.

En hoe moet ik dat dan doen, ik heb nu dus dit:
unlink(upload/$moviename);

Maar dat werkt ook niet echt.. ik krijg allemaal errors;
Warning: Division by zero in C:\test\delete_film2.php on line 32
Warning: unlink() [function.unlink]: Invalid argument in C:\test\delete_film2.php on line 32
Notice: Use of undefined constant upload - assumed 'upload' in C:\test\delete_film2.php on line 32
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 12:09:35
Quote Anchor link
@Jerry, je ziet het verschil niet tussen PHP code en tektst upload/ moet tussen '' staan, zodat PHP weet dat het hier dus om tekst gaat en niet code.

Als je het perse zo wil blijven doen en mijn reply negeert.

Succes.
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 12:12:02
Quote Anchor link
Ja, ik heb niet lang meer.. ik moet het wel zo doen, dit is een opdracht om het zo te doen.. Sorry! Maar daarom probeer ik er het beste van te maken.
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 12:18:12
Quote Anchor link
@Jerry,

Nogmaals mijn vraag, aangezien het dus niet duidelijk overkomt.

Heeft je docent gevraagd om het specifiek zo te doen, of gewoon gevraagd om een collectie site/app te maken zonder specifiek aan te geven op welke manier je het moet doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/05/2012 12:18:13
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_GET['moviename'])) {
 unlink("upload/".$_GET['moviename']);
}
else {
 echo "Er is geen 'moviename' meegegeven in de URL.";
}

?>
Gewijzigd op 24/05/2012 12:22:32 door - Ariën -
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 12:23:12
Quote Anchor link
@Aar,

Dat zou alleen werken als hij nu dus ook de extentie meegeeft in de url. Als hij zoals in het eerste bericht de extentie pas in de unlink erachter wil zetten, moet hij dat nog wel even aanpassen.

Echter belemmert hij zichzelf al wel gelijk dat hij dan nog maar alleen .mp4 bestanden kan verwijderen.

@Jerry,

Als je het script van Aar gebruikt, geen dan de extentie mee in de url (dus de .mp4, etc).
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 12:25:19
Quote Anchor link
Ik heb de extensie meegegeven in de url, dat werkte perfect. het verwijderen doet het nu prima, enkel nog even een beetje opmaken. Mag ik jullie beide hartelijk danken!
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 12:26:59
Quote Anchor link
Graag gedaan,

Hopelijk krijg je geen min punt voor onefficient werken ;)

Succes.
 
Bart V B

Bart V B

24/05/2012 12:34:55
Quote Anchor link
Geheel offtopic en puur uit nieuwsgierigheid ;)
@chris heb jij toevallig deze school opdracht geschreven?
Dat het een inefficiënte oplossing is moge dat duidelijk zijn.
Maar je hamert er zo op...
Gewijzigd op 24/05/2012 12:35:20 door Bart V B
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 12:36:52
Quote Anchor link
Ja ik snap het principe ook niet echt precies.. ik zit nu in het 2e jaar van mbo. Ik denk dat ze ons eerst de basis van php willen leren, en daarna er dieper op in gaan? Dus heel het onefficiënte gedoe is denk ik duidelijk, maar daar gaan we volgend jaar dieper op in denk..

Toevoeging op 24/05/2012 12:37:10:

Maar toch ben ik hem wel heel dankbaar voor zijn hulp hoor!
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 12:41:07
Quote Anchor link
LOL,

Wat je nu toepast vereist veel meer kennis van PHP als mijn optie. Ik weet hoe docenten zijn, en die testen hun leerlingen op denkniveau en inschattingsvermogen.

Ze geven meestal simpele opdrachten zoals maak een collectie app/site lokaal. En dan is het aan de leerlingen welke methode ze toepassen.

En met efficient heb ik het niet eens over efficient PHP schrijven, maar over je data opslag. De reden dat ik er op 'hamer' is omdat er op de vragen halve antwoorden komen en dus niet kan zien wat de docent nu specifiek heeft opgedragen.
 
Bart V B

Bart V B

24/05/2012 12:41:08
Quote Anchor link
Dat geeft ook niet Jerry.
Mijn opmerking was ook niet naar jou bedoeld.

Ik begrijp ook wel dat Chris het goed bedoeld.
Maar ik vond hem zo hard hameren, dan ik bijna dacht dat hij de opdracht had geschreven. ;)
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 13:34:55
Quote Anchor link
@Jerry,

Ik neem aan dat dit topic en deze samenhangen voor het zelfde project?
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.