Film verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Jerry php

Jerry php

24/05/2012 11:53:36
Quote Anchor link
De films staan inderdaad in een andere map, in de map upload.

En ik heb daar al antwoord op gegeven, ik moet een film collectie site maken(intern, niet online)
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:32:41
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/05/2012 11:55:14
Quote Anchor link
En werkt mijn oplossing ook? Zo nee, laat je relevante code eens zien?
Gewijzigd op 24/05/2012 11:55:23 door - Ariën -
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 11:57:58
Quote Anchor link
@Jerry, dan moet je dus naar die map verwijzen in de unlink.

Ok, ik kan me niet voorstellen dat je docent dit bedoeld als je dus specifiek iets lokaals moet draaien. Het is onefficient, en in een live omgeving zal het nooit gebruikt worden. Het vreet data, dat is het grootste probleem.

Nogmaals mijn advies om te linken naar je bestanden waar ze nu al staan, zonder ze te kopieeren naar de root en dus 2x in je omgeving hebt staan.
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 12:00:54
Quote Anchor link
Nee aar.

En hoe moet ik dat dan doen, ik heb nu dus dit:
unlink(upload/$moviename);

Maar dat werkt ook niet echt.. ik krijg allemaal errors;
Warning: Division by zero in C:\test\delete_film2.php on line 32
Warning: unlink() [function.unlink]: Invalid argument in C:\test\delete_film2.php on line 32
Notice: Use of undefined constant upload - assumed 'upload' in C:\test\delete_film2.php on line 32
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 12:09:35
Quote Anchor link
@Jerry, je ziet het verschil niet tussen PHP code en tektst upload/ moet tussen '' staan, zodat PHP weet dat het hier dus om tekst gaat en niet code.

Als je het perse zo wil blijven doen en mijn reply negeert.

Succes.
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 12:12:02
Quote Anchor link
Ja, ik heb niet lang meer.. ik moet het wel zo doen, dit is een opdracht om het zo te doen.. Sorry! Maar daarom probeer ik er het beste van te maken.
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 12:18:12
Quote Anchor link
@Jerry,

Nogmaals mijn vraag, aangezien het dus niet duidelijk overkomt.

Heeft je docent gevraagd om het specifiek zo te doen, of gewoon gevraagd om een collectie site/app te maken zonder specifiek aan te geven op welke manier je het moet doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/05/2012 12:18:13
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_GET['moviename'])) {
 unlink("upload/".$_GET['moviename']);
}
else {
 echo "Er is geen 'moviename' meegegeven in de URL.";
}

?>
Gewijzigd op 24/05/2012 12:22:32 door - Ariën -
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 12:23:12
Quote Anchor link
@Aar,

Dat zou alleen werken als hij nu dus ook de extentie meegeeft in de url. Als hij zoals in het eerste bericht de extentie pas in de unlink erachter wil zetten, moet hij dat nog wel even aanpassen.

Echter belemmert hij zichzelf al wel gelijk dat hij dan nog maar alleen .mp4 bestanden kan verwijderen.

@Jerry,

Als je het script van Aar gebruikt, geen dan de extentie mee in de url (dus de .mp4, etc).
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 12:25:19
Quote Anchor link
Ik heb de extensie meegegeven in de url, dat werkte perfect. het verwijderen doet het nu prima, enkel nog even een beetje opmaken. Mag ik jullie beide hartelijk danken!
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 12:26:59
Quote Anchor link
Graag gedaan,

Hopelijk krijg je geen min punt voor onefficient werken ;)

Succes.
 
Bart V B

Bart V B

24/05/2012 12:34:55
Quote Anchor link
Geheel offtopic en puur uit nieuwsgierigheid ;)
@chris heb jij toevallig deze school opdracht geschreven?
Dat het een inefficiënte oplossing is moge dat duidelijk zijn.
Maar je hamert er zo op...
Gewijzigd op 24/05/2012 12:35:20 door Bart V B
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 12:36:52
Quote Anchor link
Ja ik snap het principe ook niet echt precies.. ik zit nu in het 2e jaar van mbo. Ik denk dat ze ons eerst de basis van php willen leren, en daarna er dieper op in gaan? Dus heel het onefficiënte gedoe is denk ik duidelijk, maar daar gaan we volgend jaar dieper op in denk..

Toevoeging op 24/05/2012 12:37:10:

Maar toch ben ik hem wel heel dankbaar voor zijn hulp hoor!
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 12:41:07
Quote Anchor link
LOL,

Wat je nu toepast vereist veel meer kennis van PHP als mijn optie. Ik weet hoe docenten zijn, en die testen hun leerlingen op denkniveau en inschattingsvermogen.

Ze geven meestal simpele opdrachten zoals maak een collectie app/site lokaal. En dan is het aan de leerlingen welke methode ze toepassen.

En met efficient heb ik het niet eens over efficient PHP schrijven, maar over je data opslag. De reden dat ik er op 'hamer' is omdat er op de vragen halve antwoorden komen en dus niet kan zien wat de docent nu specifiek heeft opgedragen.
 
Bart V B

Bart V B

24/05/2012 12:41:08
Quote Anchor link
Dat geeft ook niet Jerry.
Mijn opmerking was ook niet naar jou bedoeld.

Ik begrijp ook wel dat Chris het goed bedoeld.
Maar ik vond hem zo hard hameren, dan ik bijna dacht dat hij de opdracht had geschreven. ;)
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 13:34:55
Quote Anchor link
@Jerry,

Ik neem aan dat dit topic en deze samenhangen voor het zelfde project?
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.