Filter array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »
Joran den Houting

Joran den Houting

29/05/2012 14:44:37
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb in een extern bestand een array gemaakt die ik wil filteren.

De array bestaat uit het aantal dagen van deze maand met daarbij statistieken:
http://hummelsport.nl/stats/ga/example.php

Uit deze array wil ik alleen de inhoud van deze dag weergeven, maar heb geen idee hoe ik een externe array van een site gebruik..

Iemand een idee?

Toevoeging op 29/05/2012 15:04:42:

Voor het ophalen dus dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$contents = file_get_contents("http://hummelsport.nl/stats/ga/example.php");


En nu $contents filteren.. Maar hoe?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 11:30:30
 
- Mark -

- Mark -

29/05/2012 15:12:28
Quote Anchor link
Kun je example.php er niet zo laten uitzien?

684,862 .. enzovoorts

Je kunt dan met

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

    $array
= explode(',', $contents);

?>


de boel opblazen zodat je weer een array krijgt.
Gewijzigd op 29/05/2012 15:12:56 door - Mark -
 
Joran den Houting

Joran den Houting

29/05/2012 15:14:35
Quote Anchor link
De array wordt opgemaakt van deze maand uit google analytics dus het aanpassen ervan is helaas niet mogelijk.. Deze stijl van een array kom je veel tegen maar het filteren ervan kan ik nergens vinden..
 
Reshad F

Reshad F

29/05/2012 15:18:28
Quote Anchor link
met een switch de juiste content echoen?
 
- Mark -

- Mark -

29/05/2012 15:19:47
Quote Anchor link
Hoe ziet example.php er dan uit? Ik heb nog nooit met Google analytics gewerkt maar het lijkt me stug dat je de weergave niet kunt aanpassen.
 
Joran den Houting

Joran den Houting

29/05/2012 15:29:05
Quote Anchor link
Mark, als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
  
  require 'analytics.class.php';
  
  try {
      
      // construct the class
      $oAnalytics = new analytics('******', '******');
      
      // set it up to use caching
      $oAnalytics->useCache();
      
      $oAnalytics->setProfileById('ga:******');
      

      $oAnalytics->setMonth(date('n'), date('Y'));
      
      echo '<pre>';
      // print out visitors for given period
      print_r($oAnalytics->getVisitors());
      
  }
catch (Exception $e) {
      echo 'Caught exception: ' . $e->getMessage();
  }

?>



sterretjes op onze ID's en wachtwoorden.

Toevoeging op 29/05/2012 15:29:58:

Maar het is dus niet mogelijk om deze array uit te lezen? Lijkt me stug toch... dit is een veel gebruikte vorm van Array's in de output..
 
- Mark -

- Mark -

29/05/2012 15:34:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
  
  require 'analytics.class.php';
  
  try {
      
      // construct the class
      $oAnalytics = new analytics('******', '******');
      
      // set it up to use caching
      $oAnalytics->useCache();
      
      $oAnalytics->setProfileById('ga:******');
      

      $oAnalytics->setMonth(date('n'), date('Y'));
      
      // print out visitors for given period
      echo implode(',', $oAnalytics->getVisitors());
      
  }
catch (Exception $e) {
      echo 'Caught exception: ' . $e->getMessage();
  }

?>


Dat wat ik eerder zij zal dan moeten werken. Het enige dat je op example.php doet is de array netjes weergeven. De array zelf is $oAnalytics->getVisitors()
 
Joran den Houting

Joran den Houting

29/05/2012 15:42:41
Quote Anchor link
Dan heb ik dit als resultaat:

684,862,763,811,628,1003,893,857,846,771,750,604,646,801,776,750,638,666,490,653,780,658,605,565,554,438,528,605,299,0,0

Hoe pak ik hieruit dan (bijvoorbeeld vandaag de 29ste) bijv. de 29ste entry?

Toevoeging op 29/05/2012 15:44:09:

echo $array[29];

heb het :)
 
- Mark -

- Mark -

29/05/2012 15:49:27
Quote Anchor link
Helaas heb je dan de verkeerde, het moet $array(28) zijn als je de gegevens van de 29ste wilt. Een standaard array begint namelijk bij 0 te tellen.

De sleutels van de originele array worden niet weergeven zoals ze waren, door implode zijn deze overgeschreven.
 
Joran den Houting

Joran den Houting

29/05/2012 16:02:46
Quote Anchor link
Heb inderdaad een extra entry vooraan geplakt handmatig om dat te fixen :)
 
- SanThe -

- SanThe -

29/05/2012 16:03:47
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$var
= '684,862,763';
$array = explode(',', $var);
// let op dat de array-keys bij 0 (nul) beginnen
// dus dit geeft de tweede waarde

echo $array[1];
?>
 
Erwin H

Erwin H

29/05/2012 16:13:08
Quote Anchor link
Joran den Houting op 29/05/2012 16:02:46:
Heb inderdaad een extra entry vooraan geplakt handmatig om dat te fixen :)

Niet doen.
Het kost misschien enige moeite en tijd om eraan te wennen dat een array bij 0 begint, maar als je nu een niet-zo-slimme manier gaat bedenken om dat te fixen, dan ga je daar later absoluut nog vaak mee onderuit. Alles begint namelijk bij 0 te tellen in dit soort dingen.
 
Tim van Norde

Tim van Norde

30/05/2012 14:40:56
Quote Anchor link
Wat Erwin zegt klopt inderdaad. Het is beter het gewoon te laten voor wat het is. Als jij de 29ste entry van de array nodig hebt kun je ook $array[index+1] opvragen :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.