Filter Producten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »
Sem Bakker

Sem Bakker

28/05/2020 13:45:39
Quote Anchor link
Hoi mensen,

Op mijn site heb ik een producten lijst. Al de artikelen staat in een li en die staan weer in één ul( id is productList). Ook staat er bovenaan een input( id is productInput). Als er in de input een naam van een artikel wordt ingevuld wordt alleen het artikel getoond met die naam. Hieronder de javascript code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
      $(document).ready(function(){
         $("#productInput").on("keyup", function() {
            var value = $(this).val().toLowerCase();
            $("#productList li").filter(function() {
               $(this).toggle($(this).text().toLowerCase().indexOf(value) > -1)
              
            });
         });
      });


Maar ik wil nu als er geen producten zijn met de naam die is ingevuld dat er tekst komt met "Geen producten met de ingevulde naam" of iets dergelijks. Zo iemand mij hiermee kunne helpen hoe ik dit kan bereiken?


,groetjes Sem
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:40:33
 
Ivo P

Ivo P

28/05/2020 15:44:36
Quote Anchor link
dan tel je na afloop hoeveel li's je zichtbaar hebt gehouden / gemaakt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
      $(document).ready(function(){
         $("#productInput").on("keyup", function() {
            var value = $(this).val().toLowerCase();
            $("#productList li").filter(function() {
               $(this).toggle($(this).text().toLowerCase().indexOf(value) > -1)
              
            });

             var aantalzichtbaar = $("#productList li:visible").length;
             if(aantalzichtbaar > 0) {
               $('#niets').show();
             } else {
               $('#niets').hide();
              }
         });
      });


en je hebt dan iets als
<span id="niets">Sorry, niets gevonden</span>
in je html nodig
 
Sem Bakker

Sem Bakker

28/05/2020 15:46:29
Quote Anchor link
Ahhh dat is best logisch ja! Thx!!
 
Ivo P

Ivo P

28/05/2020 15:47:53
Quote Anchor link
ik vraag me trouwens af of toggle() wel doet wat je nodig hebt, zoals je het hier gebruikt
 
Sem Bakker

Sem Bakker

28/05/2020 16:02:28
Quote Anchor link
Hij doet het ook niet waarom weet ik niet. Ik heb dit toegevoegd onder de ul:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6

      <span style="width:75%;" id="niets">
          <h2 style="text-align: center;">
               I am sorry, we could not find a product that contains what you have entered
          </h2>
      </span>

En heb toegevoegd wat u heeft gezegd
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

28/05/2020 16:25:16
Quote Anchor link
Gooi eens wat informatie in de console?

Kijk bijvoorbeeld eens wat de waarde van aantalzichtbaar is.

Het niet kunnen debuggen van JavaScript/jQuery vormt een grote / wellicht onoverkomelijke belemmering bij het bouwen ervan.

Dus leer te debuggen, en het programma kan jou zelf vertellen waarom het niet werkt.
 
Ivo P

Ivo P

29/05/2020 09:29:20
Quote Anchor link
ik heb trouwens show() en hide() verkeerd om staan.
 
Sem Bakker

Sem Bakker

29/05/2020 09:34:58
Quote Anchor link
Ja dat merkte ik al!


Toevoeging op 29/05/2020 10:09:02:

Hi het is me gelukt maar ben nu tegen een ander probleem aangelopen. Ik heb namelijk toegevoegd dat er class (notfound) moet worden toegevoegd als de span zichtbaar is, maar deze class wordt niet goed toegevoegd. Hij doet het de eerste keer wel als ik dan nog een letter invul voegt hij hem niet toe en dan weer wel. De class notfound kan ik niet normaal toevoegen aan de span aangezien er position: absolute; in staat en dan is hij altijd zichtbaar.

Wat kan ik hier aan doen? Dit is mijn javascript code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
   $(document).ready(function(){
      $("#productInput").on("keyup", function() {
         //alles lower case maken zodat het te vergelijken is
         var value = $(this).val().toLowerCase();
         // alles tonen wat overeenkomt met het ingevulde
         $("#productList li").filter(function() {
            $(this).toggle($(this).text().toLowerCase().indexOf(value) > -1)
         });

         //variable aantalzichtbaar gelijk stellen aan de het aantal li's dat zichtbaar is in de ul
         var aantalzichtbaar = $("#productList li:visible").length;
         //als er meer dan 0 zichtbaar zijn dan moet de tekst dat er niks is gevonden niet te zijn zijn anders wel
         if(aantalzichtbaar > 0){
            $('#niets').hide();
         }else{
            $('#niets').show();
            const niets = document.querySelector(".niets");
            niets.classList.toggle("notfound");
         }
        
      });
      
   });
 
Ivo P

Ivo P

29/05/2020 10:48:58
Quote Anchor link
dus je wilt die span met id=niets ook de class notfound meegeven in combinatie met show()?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$('#niets').removeClass('notfound').hide();
$('#niets').addClass('notfound').show();
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

29/05/2020 11:59:19
Quote Anchor link
Hm, doe dan in CSS iets van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
#niets{
  display: none;
}
#niets.notfound{
  display: block;
}

Kun je die hide/show weg laten en verplaats je het "probleem" verder volledig naar de CSS (persoonlijk vindt ik dat altijd de mooiste oplossing; als je dan wat aan je "look & feel" wilt veranderen hoef je geen code aan te passen).
 
Sem Bakker

Sem Bakker

29/05/2020 12:41:22
Quote Anchor link
Ahh dat was mijn plan ja maar deed het een beetje op een domme manier. Dankuwel!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.