Filter Producten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »
Sem Bakker

Sem Bakker

28/05/2020 13:45:39
Quote Anchor link
Hoi mensen,

Op mijn site heb ik een producten lijst. Al de artikelen staat in een li en die staan weer in één ul( id is productList). Ook staat er bovenaan een input( id is productInput). Als er in de input een naam van een artikel wordt ingevuld wordt alleen het artikel getoond met die naam. Hieronder de javascript code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
      $(document).ready(function(){
         $("#productInput").on("keyup", function() {
            var value = $(this).val().toLowerCase();
            $("#productList li").filter(function() {
               $(this).toggle($(this).text().toLowerCase().indexOf(value) > -1)
              
            });
         });
      });


Maar ik wil nu als er geen producten zijn met de naam die is ingevuld dat er tekst komt met "Geen producten met de ingevulde naam" of iets dergelijks. Zo iemand mij hiermee kunne helpen hoe ik dit kan bereiken?


,groetjes Sem
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 10:26:17
 
Ivo P

Ivo P

28/05/2020 15:44:36
Quote Anchor link
dan tel je na afloop hoeveel li's je zichtbaar hebt gehouden / gemaakt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
      $(document).ready(function(){
         $("#productInput").on("keyup", function() {
            var value = $(this).val().toLowerCase();
            $("#productList li").filter(function() {
               $(this).toggle($(this).text().toLowerCase().indexOf(value) > -1)
              
            });

             var aantalzichtbaar = $("#productList li:visible").length;
             if(aantalzichtbaar > 0) {
               $('#niets').show();
             } else {
               $('#niets').hide();
              }
         });
      });


en je hebt dan iets als
<span id="niets">Sorry, niets gevonden</span>
in je html nodig
 
Sem Bakker

Sem Bakker

28/05/2020 15:46:29
Quote Anchor link
Ahhh dat is best logisch ja! Thx!!
 
Ivo P

Ivo P

28/05/2020 15:47:53
Quote Anchor link
ik vraag me trouwens af of toggle() wel doet wat je nodig hebt, zoals je het hier gebruikt
 
Sem Bakker

Sem Bakker

28/05/2020 16:02:28
Quote Anchor link
Hij doet het ook niet waarom weet ik niet. Ik heb dit toegevoegd onder de ul:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6

      <span style="width:75%;" id="niets">
          <h2 style="text-align: center;">
               I am sorry, we could not find a product that contains what you have entered
          </h2>
      </span>

En heb toegevoegd wat u heeft gezegd
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

28/05/2020 16:25:16
Quote Anchor link
Gooi eens wat informatie in de console?

Kijk bijvoorbeeld eens wat de waarde van aantalzichtbaar is.

Het niet kunnen debuggen van JavaScript/jQuery vormt een grote / wellicht onoverkomelijke belemmering bij het bouwen ervan.

Dus leer te debuggen, en het programma kan jou zelf vertellen waarom het niet werkt.
 
Ivo P

Ivo P

29/05/2020 09:29:20
Quote Anchor link
ik heb trouwens show() en hide() verkeerd om staan.
 
Sem Bakker

Sem Bakker

29/05/2020 09:34:58
Quote Anchor link
Ja dat merkte ik al!


Toevoeging op 29/05/2020 10:09:02:

Hi het is me gelukt maar ben nu tegen een ander probleem aangelopen. Ik heb namelijk toegevoegd dat er class (notfound) moet worden toegevoegd als de span zichtbaar is, maar deze class wordt niet goed toegevoegd. Hij doet het de eerste keer wel als ik dan nog een letter invul voegt hij hem niet toe en dan weer wel. De class notfound kan ik niet normaal toevoegen aan de span aangezien er position: absolute; in staat en dan is hij altijd zichtbaar.

Wat kan ik hier aan doen? Dit is mijn javascript code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
   $(document).ready(function(){
      $("#productInput").on("keyup", function() {
         //alles lower case maken zodat het te vergelijken is
         var value = $(this).val().toLowerCase();
         // alles tonen wat overeenkomt met het ingevulde
         $("#productList li").filter(function() {
            $(this).toggle($(this).text().toLowerCase().indexOf(value) > -1)
         });

         //variable aantalzichtbaar gelijk stellen aan de het aantal li's dat zichtbaar is in de ul
         var aantalzichtbaar = $("#productList li:visible").length;
         //als er meer dan 0 zichtbaar zijn dan moet de tekst dat er niks is gevonden niet te zijn zijn anders wel
         if(aantalzichtbaar > 0){
            $('#niets').hide();
         }else{
            $('#niets').show();
            const niets = document.querySelector(".niets");
            niets.classList.toggle("notfound");
         }
        
      });
      
   });
 
Ivo P

Ivo P

29/05/2020 10:48:58
Quote Anchor link
dus je wilt die span met id=niets ook de class notfound meegeven in combinatie met show()?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$('#niets').removeClass('notfound').hide();
$('#niets').addClass('notfound').show();
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

29/05/2020 11:59:19
Quote Anchor link
Hm, doe dan in CSS iets van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
#niets{
  display: none;
}
#niets.notfound{
  display: block;
}

Kun je die hide/show weg laten en verplaats je het "probleem" verder volledig naar de CSS (persoonlijk vindt ik dat altijd de mooiste oplossing; als je dan wat aan je "look & feel" wilt veranderen hoef je geen code aan te passen).
 
Sem Bakker

Sem Bakker

29/05/2020 12:41:22
Quote Anchor link
Ahh dat was mijn plan ja maar deed het een beetje op een domme manier. Dankuwel!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.