Filter Producten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »
Sem Bakker

Sem Bakker

28/05/2020 13:45:39
Quote Anchor link
Hoi mensen,

Op mijn site heb ik een producten lijst. Al de artikelen staat in een li en die staan weer in één ul( id is productList). Ook staat er bovenaan een input( id is productInput). Als er in de input een naam van een artikel wordt ingevuld wordt alleen het artikel getoond met die naam. Hieronder de javascript code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
      $(document).ready(function(){
         $("#productInput").on("keyup", function() {
            var value = $(this).val().toLowerCase();
            $("#productList li").filter(function() {
               $(this).toggle($(this).text().toLowerCase().indexOf(value) > -1)
              
            });
         });
      });


Maar ik wil nu als er geen producten zijn met de naam die is ingevuld dat er tekst komt met "Geen producten met de ingevulde naam" of iets dergelijks. Zo iemand mij hiermee kunne helpen hoe ik dit kan bereiken?


,groetjes Sem
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:26:33
 
Ivo P

Ivo P

28/05/2020 15:44:36
Quote Anchor link
dan tel je na afloop hoeveel li's je zichtbaar hebt gehouden / gemaakt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
      $(document).ready(function(){
         $("#productInput").on("keyup", function() {
            var value = $(this).val().toLowerCase();
            $("#productList li").filter(function() {
               $(this).toggle($(this).text().toLowerCase().indexOf(value) > -1)
              
            });

             var aantalzichtbaar = $("#productList li:visible").length;
             if(aantalzichtbaar > 0) {
               $('#niets').show();
             } else {
               $('#niets').hide();
              }
         });
      });


en je hebt dan iets als
<span id="niets">Sorry, niets gevonden</span>
in je html nodig
 
Sem Bakker

Sem Bakker

28/05/2020 15:46:29
Quote Anchor link
Ahhh dat is best logisch ja! Thx!!
 
Ivo P

Ivo P

28/05/2020 15:47:53
Quote Anchor link
ik vraag me trouwens af of toggle() wel doet wat je nodig hebt, zoals je het hier gebruikt
 
Sem Bakker

Sem Bakker

28/05/2020 16:02:28
Quote Anchor link
Hij doet het ook niet waarom weet ik niet. Ik heb dit toegevoegd onder de ul:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6

      <span style="width:75%;" id="niets">
          <h2 style="text-align: center;">
               I am sorry, we could not find a product that contains what you have entered
          </h2>
      </span>

En heb toegevoegd wat u heeft gezegd
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

28/05/2020 16:25:16
Quote Anchor link
Gooi eens wat informatie in de console?

Kijk bijvoorbeeld eens wat de waarde van aantalzichtbaar is.

Het niet kunnen debuggen van JavaScript/jQuery vormt een grote / wellicht onoverkomelijke belemmering bij het bouwen ervan.

Dus leer te debuggen, en het programma kan jou zelf vertellen waarom het niet werkt.
 
Ivo P

Ivo P

29/05/2020 09:29:20
Quote Anchor link
ik heb trouwens show() en hide() verkeerd om staan.
 
Sem Bakker

Sem Bakker

29/05/2020 09:34:58
Quote Anchor link
Ja dat merkte ik al!


Toevoeging op 29/05/2020 10:09:02:

Hi het is me gelukt maar ben nu tegen een ander probleem aangelopen. Ik heb namelijk toegevoegd dat er class (notfound) moet worden toegevoegd als de span zichtbaar is, maar deze class wordt niet goed toegevoegd. Hij doet het de eerste keer wel als ik dan nog een letter invul voegt hij hem niet toe en dan weer wel. De class notfound kan ik niet normaal toevoegen aan de span aangezien er position: absolute; in staat en dan is hij altijd zichtbaar.

Wat kan ik hier aan doen? Dit is mijn javascript code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
   $(document).ready(function(){
      $("#productInput").on("keyup", function() {
         //alles lower case maken zodat het te vergelijken is
         var value = $(this).val().toLowerCase();
         // alles tonen wat overeenkomt met het ingevulde
         $("#productList li").filter(function() {
            $(this).toggle($(this).text().toLowerCase().indexOf(value) > -1)
         });

         //variable aantalzichtbaar gelijk stellen aan de het aantal li's dat zichtbaar is in de ul
         var aantalzichtbaar = $("#productList li:visible").length;
         //als er meer dan 0 zichtbaar zijn dan moet de tekst dat er niks is gevonden niet te zijn zijn anders wel
         if(aantalzichtbaar > 0){
            $('#niets').hide();
         }else{
            $('#niets').show();
            const niets = document.querySelector(".niets");
            niets.classList.toggle("notfound");
         }
        
      });
      
   });
 
Ivo P

Ivo P

29/05/2020 10:48:58
Quote Anchor link
dus je wilt die span met id=niets ook de class notfound meegeven in combinatie met show()?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$('#niets').removeClass('notfound').hide();
$('#niets').addClass('notfound').show();
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

29/05/2020 11:59:19
Quote Anchor link
Hm, doe dan in CSS iets van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
#niets{
  display: none;
}
#niets.notfound{
  display: block;
}

Kun je die hide/show weg laten en verplaats je het "probleem" verder volledig naar de CSS (persoonlijk vindt ik dat altijd de mooiste oplossing; als je dan wat aan je "look & feel" wilt veranderen hoef je geen code aan te passen).
 
Sem Bakker

Sem Bakker

29/05/2020 12:41:22
Quote Anchor link
Ahh dat was mijn plan ja maar deed het een beetje op een domme manier. Dankuwel!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.