Filter Producten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »
Sem Bakker

Sem Bakker

28/05/2020 13:45:39
Quote Anchor link
Hoi mensen,

Op mijn site heb ik een producten lijst. Al de artikelen staat in een li en die staan weer in één ul( id is productList). Ook staat er bovenaan een input( id is productInput). Als er in de input een naam van een artikel wordt ingevuld wordt alleen het artikel getoond met die naam. Hieronder de javascript code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
      $(document).ready(function(){
         $("#productInput").on("keyup", function() {
            var value = $(this).val().toLowerCase();
            $("#productList li").filter(function() {
               $(this).toggle($(this).text().toLowerCase().indexOf(value) > -1)
              
            });
         });
      });


Maar ik wil nu als er geen producten zijn met de naam die is ingevuld dat er tekst komt met "Geen producten met de ingevulde naam" of iets dergelijks. Zo iemand mij hiermee kunne helpen hoe ik dit kan bereiken?


,groetjes Sem
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:05:10
 
Ivo P

Ivo P

28/05/2020 15:44:36
Quote Anchor link
dan tel je na afloop hoeveel li's je zichtbaar hebt gehouden / gemaakt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
      $(document).ready(function(){
         $("#productInput").on("keyup", function() {
            var value = $(this).val().toLowerCase();
            $("#productList li").filter(function() {
               $(this).toggle($(this).text().toLowerCase().indexOf(value) > -1)
              
            });

             var aantalzichtbaar = $("#productList li:visible").length;
             if(aantalzichtbaar > 0) {
               $('#niets').show();
             } else {
               $('#niets').hide();
              }
         });
      });


en je hebt dan iets als
<span id="niets">Sorry, niets gevonden</span>
in je html nodig
 
Sem Bakker

Sem Bakker

28/05/2020 15:46:29
Quote Anchor link
Ahhh dat is best logisch ja! Thx!!
 
Ivo P

Ivo P

28/05/2020 15:47:53
Quote Anchor link
ik vraag me trouwens af of toggle() wel doet wat je nodig hebt, zoals je het hier gebruikt
 
Sem Bakker

Sem Bakker

28/05/2020 16:02:28
Quote Anchor link
Hij doet het ook niet waarom weet ik niet. Ik heb dit toegevoegd onder de ul:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6

      <span style="width:75%;" id="niets">
          <h2 style="text-align: center;">
               I am sorry, we could not find a product that contains what you have entered
          </h2>
      </span>

En heb toegevoegd wat u heeft gezegd
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

28/05/2020 16:25:16
Quote Anchor link
Gooi eens wat informatie in de console?

Kijk bijvoorbeeld eens wat de waarde van aantalzichtbaar is.

Het niet kunnen debuggen van JavaScript/jQuery vormt een grote / wellicht onoverkomelijke belemmering bij het bouwen ervan.

Dus leer te debuggen, en het programma kan jou zelf vertellen waarom het niet werkt.
 
Ivo P

Ivo P

29/05/2020 09:29:20
Quote Anchor link
ik heb trouwens show() en hide() verkeerd om staan.
 
Sem Bakker

Sem Bakker

29/05/2020 09:34:58
Quote Anchor link
Ja dat merkte ik al!


Toevoeging op 29/05/2020 10:09:02:

Hi het is me gelukt maar ben nu tegen een ander probleem aangelopen. Ik heb namelijk toegevoegd dat er class (notfound) moet worden toegevoegd als de span zichtbaar is, maar deze class wordt niet goed toegevoegd. Hij doet het de eerste keer wel als ik dan nog een letter invul voegt hij hem niet toe en dan weer wel. De class notfound kan ik niet normaal toevoegen aan de span aangezien er position: absolute; in staat en dan is hij altijd zichtbaar.

Wat kan ik hier aan doen? Dit is mijn javascript code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
   $(document).ready(function(){
      $("#productInput").on("keyup", function() {
         //alles lower case maken zodat het te vergelijken is
         var value = $(this).val().toLowerCase();
         // alles tonen wat overeenkomt met het ingevulde
         $("#productList li").filter(function() {
            $(this).toggle($(this).text().toLowerCase().indexOf(value) > -1)
         });

         //variable aantalzichtbaar gelijk stellen aan de het aantal li's dat zichtbaar is in de ul
         var aantalzichtbaar = $("#productList li:visible").length;
         //als er meer dan 0 zichtbaar zijn dan moet de tekst dat er niks is gevonden niet te zijn zijn anders wel
         if(aantalzichtbaar > 0){
            $('#niets').hide();
         }else{
            $('#niets').show();
            const niets = document.querySelector(".niets");
            niets.classList.toggle("notfound");
         }
        
      });
      
   });
 
Ivo P

Ivo P

29/05/2020 10:48:58
Quote Anchor link
dus je wilt die span met id=niets ook de class notfound meegeven in combinatie met show()?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$('#niets').removeClass('notfound').hide();
$('#niets').addClass('notfound').show();
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

29/05/2020 11:59:19
Quote Anchor link
Hm, doe dan in CSS iets van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
#niets{
  display: none;
}
#niets.notfound{
  display: block;
}

Kun je die hide/show weg laten en verplaats je het "probleem" verder volledig naar de CSS (persoonlijk vindt ik dat altijd de mooiste oplossing; als je dan wat aan je "look & feel" wilt veranderen hoef je geen code aan te passen).
 
Sem Bakker

Sem Bakker

29/05/2020 12:41:22
Quote Anchor link
Ahh dat was mijn plan ja maar deed het een beetje op een domme manier. Dankuwel!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.