Firefox probleem met plaatjes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Grongere Onbekend

Grongere Onbekend

19/04/2009 16:45:00
Quote Anchor link
Beste PHP'er,

afgelopen dagen heb ik een script gebouwt in mysql,
hij slaat de afbeeldingen op via blob,
het probleem is als ik hem echo en met Firefox open, dan zie ik alleen de code, en niet het plaatje.
Als ik hem met Internet Explore open is er niks aan de hand.
Heeft iemand enig iedee waarom hij het zo doet?
Op: http://www.mb-city.nl/upload/index.php zie je een voorbeeld.

Alvast bedankt voor de oplossing!

Met vriendelijke groeten,
Grongere
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 20:51:14
 
Douwe

Douwe

19/04/2009 16:47:00
Quote Anchor link
Misschien de goede content-type meesturen?
 
- SanThe -

- SanThe -

19/04/2009 16:47:00
Quote Anchor link
Dan zullen de meegeven headers niet correct zijn.
 
Grongere Onbekend

Grongere Onbekend

19/04/2009 16:48:00
Quote Anchor link
Oke. Bedankt, het werkt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Grongere Onbekend
 
Grongere Onbekend

Grongere Onbekend

20/04/2009 20:19:00
Quote Anchor link
-
 
Michel Exel

Michel Exel

20/04/2009 20:51:00
Quote Anchor link
misschien een leuk idee om het script te delen
 
Grongere Onbekend

Grongere Onbekend

20/04/2009 21:40:00
Quote Anchor link
Alles werkt nu in Firefox ik heb nu dit erbij gezet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
header('Content-Type: image/jpeg');
?>

Maar wat het probleem is, als ik hem met Internet Explore open, dan pakt hij hem als download :o , en kun je de afbeelding niet zien.

heeft iemand enig iedee?
 
Michel Exel

Michel Exel

20/04/2009 22:09:00
Quote Anchor link
zet ff de hele code erop zodat we het kunnne zien wat er eventueel mis gaat
 
Grongere Onbekend

Grongere Onbekend

21/04/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?


  $SQL
= "select * from file where id = " . $_GET["id"];
  if (!$RES = mysql_query($SQL, $linkid)) {
    die("Failure to retrive file metadata");
  }


  if (mysql_num_rows($RES) != 1) {
    die("Geen geldig ID!");
  }


  $FileObj = mysql_fetch_object($RES);

  $SQL = "SELECT id FROM filedata WHERE masterid = " . $_GET["id"] . " order by id";
   if (!$RES = mysql_query($SQL, $linkid)) {
    die("Failure to retrive list of file inodes");
  }


  while ($CUR = mysql_fetch_object($RES)) {
    $nodelist[] = $CUR->id;
  }


  for ($Z = 0 ; $Z < count($nodelist) ; $Z++) {
    $SQL = "select filedata from filedata where id = " . $nodelist[$Z];

    if (!$RESX = mysql_query($SQL, $linkid)) {
      die("Failure to retrive file node data");
    }


    $DataObj = mysql_fetch_object($RESX);
$datatyp = "SELECT datatype FROM file WHERE id = " . $_GET["id"] . " order by id";
header('Content-Type: $datatyp');
echo $DataObj->filedata;

    
  }
}


?>


Dit is een stukje script, Heeft iemand enig iedee welke fout?
 
Grongere Onbekend

Grongere Onbekend

21/04/2009 16:43:00
Quote Anchor link
Heeft iemand enig iedee hoe het komt?
 
Michel Exel

Michel Exel

22/04/2009 08:33:00
Quote Anchor link
Gelieve Niet Bumpen: Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.