Firefox staat xenforo css niet toe

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

John De Zon

John De Zon

05/03/2017 11:04:04
Quote Anchor link
Hallo iedereen

Ik hoop dat dit het juiste forum is om deze vraag in te stellen.
Ik heb cloudflare zonet ingesteld op mijn website. De CSS van de homepage (wwww.dreamworld.cf werkt perfect, maar in mijn forum (css van xenforo) wordt de css door de browser (firefox en safari zeker) geblokkeerd. Ik kan dan de niet-getoonde delen toch tonen en dan zie ik wel de volledige website. Ik heb dit probleem enkel met de https-versie van mijn website. Het is niet langer mogelijk om de http-versie van mijn website te bekijken aangezien het bij wet verplicht is voor gegevensverwerkende sites om een beveiligde verbinding tot stand te brengen.

Ik hoop dat ik mijn probleem duidelijk omschreven heb.

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 18:57:29
 
Bart V B

Bart V B

05/03/2017 11:19:54
Quote Anchor link
Je omschrijft het antwoord eigenlijk zelf al.

Alles moet omgeschreven worden naar httpS.
Ik weet niet of xenforo een aparte applicatie is bij een externe server, anders moet je die op je eigen server zetten of een ander forum platform nemen.

EDIT
Volgens mij is het een kwestie van je template aanpassen met de juiste https url.
Gewijzigd op 05/03/2017 11:26:34 door Bart V B
 
John De Zon

John De Zon

05/03/2017 11:26:37
Quote Anchor link
Ik heb het nagekeken en het zijn slechts enkele afbeeldingen die naar http wijzen.
Weet iemand toevallig hoe ik de male avatar naar https wijs?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

05/03/2017 12:14:58
Quote Anchor link
Het zijn niet slechts enkele afbeeldingen.

Het begint hier al :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
forumButton.onclick =   function(){location.href='http://www.dreamworld.cf/forums/';};


Vervolgens :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<base href="http://www.dreamworld.cf/forums/" />


Dus : alle http verwijzigingen veranderen in https
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.