First person shooter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »
Uiid -

Uiid -

29/06/2011 22:24:33
Quote Anchor link
Hallo, deze vraag stel ik voornamelijk uit nieuwsgierigheid en mogelijk wat te gaan prutsen.
Als het in de verkeerde categorie staat: sorry.
Als je op google zoekt naar Hoe maak je een first person shooter? Krijg je allemaal programaatjes met (d8 ik) beperkte mogelijkheden.
Mijn vraag is waarmee kun je een online first person shooter maken als bijvoorbeeld WarRock?
Kans lijkt me aanwezig dat dit het verkeerde forum is maar dat zie ik dan wel :).

In ieder geval bedankt voor het lezen!
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 03:26:26
 
Jordy nvt

Jordy nvt

29/06/2011 22:52:10
Quote Anchor link
Heeft niet te maken met PHP:-), dus hulp zul je ergens anders moeten zoeken.

Maar goed, je zult voor een FPS diep in de buidel moeten tasten. (Servers, Software, Personeel) en het kost heel veel tijd. Modellen kun je maken met Maya3D, Cinema4D of iets dergelijks. Het samenstellen en maken van de game kan met dure engines als Unreal Engine, maar je kunt het ook gratis doen met Unity3D (daar heb je ook een Pro versie van voor als je schaduwen/water effecten/etc wilt).

Mensen die dat hebben gedaan zijn bv. http://www.youtube.com/watch?v=7rx7xeqadFQ of http://www.youtube.com/watch?v=svH6_fKULvw (maar daar zit enorm veel tijd in!)

Toevoeging op 29/06/2011 23:05:56:

O ja, en als je alles gratis wilt doen wat ik me goed voor kan stellen zou ik naar de volgende programma's kijken:


Unity3D Free
Google Sketchup
Blender
Ogre/Panda3D ofzo
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

30/06/2011 00:12:13
Quote Anchor link
je kan ook de quake engine gebruiken.

Maar je kan het ook simpeler aanpakken. Je koopt Call of Duty 1/uo, en dan gewoon helemaal aanpassen. Bijna alles is aan te passen
 
Uiid -

Uiid -

30/06/2011 08:16:32
Quote Anchor link
Thankss
 
Bram w

bram w

30/06/2011 12:47:37
Quote Anchor link
je zou ook even naar de cube2 engine kunnen kijken dit is een vrij simpele gameengine. heeft een licencie die verkopen toestaat.
links: http://sauerbraten.org/ http://cubeengine.com/

met deze engine kan je heel snel levels maken dmv een "cooperative-edit" mode
Gewijzigd op 30/06/2011 21:28:31 door bram w
 

30/06/2011 16:50:38
Quote Anchor link
Je zou Torque 3D kunne gebruiken
 
Taco mathijs hillenaar

taco mathijs hillenaar

30/06/2011 19:40:50
Quote Anchor link
Blitz3d

de gratis versie heeft als enige nadeel dat het niet mogelijk is een executable file te maken. maar de betaalde versie is niet duur. het werkt met hetzelfde engine waar quake ook mee werkt en er is veel open source software dat je hier ook bij kunt gebruiken.

persoonlijk zou ik eerst kijken naar wat je nu eigenlijk wilt gaan doen.
een first person shooter maken is in feite niet zo heel erg moeilijk. zelfs 3d objecten zijn eenvoudig (zonder te veel detail) te maken.

voor het serieuze werk komt er toch ook wat programmeerwerk bij kijken.
blitz3d heeft overeenkomsten met C++. en anders call of duty aanpassen :)
 
Uiid -

Uiid -

30/06/2011 20:07:50
Quote Anchor link
welke engine heeft de meeste opties etc?
dat het geld kost maakt niet uit ik ben van mening dat alles te downloaden is als je maar goed zoekt ^^
 
Jordy nvt

Jordy nvt

30/06/2011 21:24:29
Quote Anchor link
Ja, en dat is dus iets wat je niet moet gaan doen dat downloaden. Dat moeten wij Nederlanders eens af gaan leren.

Mocht iemand van Autodesk eens rondsnuffelen en kijken: Hé, Bedrijf X heeft ons product gebruikt in zijn game. Hij zoekt in zijn database en het blijkt dat je bedrijf het helemaal niet heeft gekocht. Dan heb je een probleem.

Wat dacht je van een gratis engine?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

30/06/2011 22:05:55
Quote Anchor link
Als je wilt beginnen lijkt het mij slim om gewoon Call of Duty 1 aanpassen. Het is niet heel moeilijk maar zo krijg je wel goed door hoe de quake3 engine er uit ziet. Voor meer hulp daar over: www.modbase.be
 
Uiid -

Uiid -

01/07/2011 09:01:47
Quote Anchor link
Jordy nvt op 30/06/2011 21:24:29:
Ja, en dat is dus iets wat je niet moet gaan doen dat downloaden. Dat moeten wij Nederlanders eens af gaan leren.

Mocht iemand van Autodesk eens rondsnuffelen en kijken: Hé, Bedrijf X heeft ons product gebruikt in zijn game. Hij zoekt in zijn database en het blijkt dat je bedrijf het helemaal niet heeft gekocht. Dan heb je een probleem.

Wat dacht je van een gratis engine?


nee, ik zal kopen zodra ik ook iets ga publiceren maar ik koop niks waarvan ik niet exact weet wat het is op internet



Toevoeging op 01/07/2011 09:02:16:

als ik ooit al iets zal publiceren :P

klopt het dat dat serieus $1500 kost?
Gewijzigd op 01/07/2011 09:15:18 door Uiid -
 
Jordy nvt

Jordy nvt

01/07/2011 09:46:32
Quote Anchor link
$1500? Oh, dat is goedkoop. Maya kost $3500.

En gelukkig heb je demo's om een product eerst te testen. Ik wil je natuurlijk niet bang maken, maar wil je een mooie shooter hebben dan ben je daar veel geld voor kwijt.

Deze man: http://www.nplay.com/BeGone/ heeft een mooie shooter gemaakt voor een wat lagere prijs.
 
Uiid -

Uiid -

03/07/2011 15:42:47
Quote Anchor link
nog een snel vraagje al weet ik niet of ik er op dit forum antwoord op kan krijgen:

Ik heb Unity nu,
welke taal in Unity raden jullie aan?
JavaScript, C# of "a dialect of Python named Boo"
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.