First person shooter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »
Uiid -

Uiid -

29/06/2011 22:24:33
Quote Anchor link
Hallo, deze vraag stel ik voornamelijk uit nieuwsgierigheid en mogelijk wat te gaan prutsen.
Als het in de verkeerde categorie staat: sorry.
Als je op google zoekt naar Hoe maak je een first person shooter? Krijg je allemaal programaatjes met (d8 ik) beperkte mogelijkheden.
Mijn vraag is waarmee kun je een online first person shooter maken als bijvoorbeeld WarRock?
Kans lijkt me aanwezig dat dit het verkeerde forum is maar dat zie ik dan wel :).

In ieder geval bedankt voor het lezen!
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 22:01:26
 
Jordy nvt

Jordy nvt

29/06/2011 22:52:10
Quote Anchor link
Heeft niet te maken met PHP:-), dus hulp zul je ergens anders moeten zoeken.

Maar goed, je zult voor een FPS diep in de buidel moeten tasten. (Servers, Software, Personeel) en het kost heel veel tijd. Modellen kun je maken met Maya3D, Cinema4D of iets dergelijks. Het samenstellen en maken van de game kan met dure engines als Unreal Engine, maar je kunt het ook gratis doen met Unity3D (daar heb je ook een Pro versie van voor als je schaduwen/water effecten/etc wilt).

Mensen die dat hebben gedaan zijn bv. http://www.youtube.com/watch?v=7rx7xeqadFQ of http://www.youtube.com/watch?v=svH6_fKULvw (maar daar zit enorm veel tijd in!)

Toevoeging op 29/06/2011 23:05:56:

O ja, en als je alles gratis wilt doen wat ik me goed voor kan stellen zou ik naar de volgende programma's kijken:


Unity3D Free
Google Sketchup
Blender
Ogre/Panda3D ofzo
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

30/06/2011 00:12:13
Quote Anchor link
je kan ook de quake engine gebruiken.

Maar je kan het ook simpeler aanpakken. Je koopt Call of Duty 1/uo, en dan gewoon helemaal aanpassen. Bijna alles is aan te passen
 
Uiid -

Uiid -

30/06/2011 08:16:32
Quote Anchor link
Thankss
 
Bram w

bram w

30/06/2011 12:47:37
Quote Anchor link
je zou ook even naar de cube2 engine kunnen kijken dit is een vrij simpele gameengine. heeft een licencie die verkopen toestaat.
links: http://sauerbraten.org/ http://cubeengine.com/

met deze engine kan je heel snel levels maken dmv een "cooperative-edit" mode
Gewijzigd op 30/06/2011 21:28:31 door bram w
 

30/06/2011 16:50:38
Quote Anchor link
Je zou Torque 3D kunne gebruiken
 
Taco mathijs hillenaar

taco mathijs hillenaar

30/06/2011 19:40:50
Quote Anchor link
Blitz3d

de gratis versie heeft als enige nadeel dat het niet mogelijk is een executable file te maken. maar de betaalde versie is niet duur. het werkt met hetzelfde engine waar quake ook mee werkt en er is veel open source software dat je hier ook bij kunt gebruiken.

persoonlijk zou ik eerst kijken naar wat je nu eigenlijk wilt gaan doen.
een first person shooter maken is in feite niet zo heel erg moeilijk. zelfs 3d objecten zijn eenvoudig (zonder te veel detail) te maken.

voor het serieuze werk komt er toch ook wat programmeerwerk bij kijken.
blitz3d heeft overeenkomsten met C++. en anders call of duty aanpassen :)
 
Uiid -

Uiid -

30/06/2011 20:07:50
Quote Anchor link
welke engine heeft de meeste opties etc?
dat het geld kost maakt niet uit ik ben van mening dat alles te downloaden is als je maar goed zoekt ^^
 
Jordy nvt

Jordy nvt

30/06/2011 21:24:29
Quote Anchor link
Ja, en dat is dus iets wat je niet moet gaan doen dat downloaden. Dat moeten wij Nederlanders eens af gaan leren.

Mocht iemand van Autodesk eens rondsnuffelen en kijken: Hé, Bedrijf X heeft ons product gebruikt in zijn game. Hij zoekt in zijn database en het blijkt dat je bedrijf het helemaal niet heeft gekocht. Dan heb je een probleem.

Wat dacht je van een gratis engine?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

30/06/2011 22:05:55
Quote Anchor link
Als je wilt beginnen lijkt het mij slim om gewoon Call of Duty 1 aanpassen. Het is niet heel moeilijk maar zo krijg je wel goed door hoe de quake3 engine er uit ziet. Voor meer hulp daar over: www.modbase.be
 
Uiid -

Uiid -

01/07/2011 09:01:47
Quote Anchor link
Jordy nvt op 30/06/2011 21:24:29:
Ja, en dat is dus iets wat je niet moet gaan doen dat downloaden. Dat moeten wij Nederlanders eens af gaan leren.

Mocht iemand van Autodesk eens rondsnuffelen en kijken: Hé, Bedrijf X heeft ons product gebruikt in zijn game. Hij zoekt in zijn database en het blijkt dat je bedrijf het helemaal niet heeft gekocht. Dan heb je een probleem.

Wat dacht je van een gratis engine?


nee, ik zal kopen zodra ik ook iets ga publiceren maar ik koop niks waarvan ik niet exact weet wat het is op internet



Toevoeging op 01/07/2011 09:02:16:

als ik ooit al iets zal publiceren :P

klopt het dat dat serieus $1500 kost?
Gewijzigd op 01/07/2011 09:15:18 door Uiid -
 
Jordy nvt

Jordy nvt

01/07/2011 09:46:32
Quote Anchor link
$1500? Oh, dat is goedkoop. Maya kost $3500.

En gelukkig heb je demo's om een product eerst te testen. Ik wil je natuurlijk niet bang maken, maar wil je een mooie shooter hebben dan ben je daar veel geld voor kwijt.

Deze man: http://www.nplay.com/BeGone/ heeft een mooie shooter gemaakt voor een wat lagere prijs.
 
Uiid -

Uiid -

03/07/2011 15:42:47
Quote Anchor link
nog een snel vraagje al weet ik niet of ik er op dit forum antwoord op kan krijgen:

Ik heb Unity nu,
welke taal in Unity raden jullie aan?
JavaScript, C# of "a dialect of Python named Boo"
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.