[fixed] Scripts/Tutorials index meer laten zien

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Systeembeheerder met programmeer skills

Systeembeheerder Fulltime, Capelle aan den Ijssel De functie: De Systeembeheerder met programmeer skills is verantwoordelijk voor alle systemen binnen de datacenters. De werkzaamheden: Beleidsplannen van de Directie uitvoeren op operationeel en tactisch niveau van het Datacenter. Systemen beheren zoals: telefooncentrale, toegangssysteem, webservers, MySQL etc. Dagelijkse controle ronde lopen door de datacenter van Databarn Rivium. Planningen maken m.b.t. inrichten, verhuizen en vervangen van apparatuur. Voorbereiden en inrichten rackspace n.a.v. nieuwe klant of uitbreiding huidige klant. Eerste aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. (telefonisch en mail) Klanten informeren van geplande onderhoudsmomenten, storingen en wijzigingen. Programmeren van eigen software pakketten. Website Databarn onderhouden.

Bekijk vacature »

Chris -

Chris -

20/05/2010 12:28:39
Anchor link
Zoals vroeger weer meer resultaten laten zien, zodat je niet 50 pagina's na hoef te lopen op zoek naar een script.
Gewijzigd op 30/05/2010 19:54:52 door PHP hulp
 
PHP hulp

PHP hulp

02/06/2020 13:44:51
 
Jelmer -

Jelmer -

28/05/2010 23:14:26
Anchor link
Mag ik deze bumpen? 6 resultaten waarbij je vrij weinig per resultaat kan zien scant niet lekker wanneer je op zoek bent naar die ene tutorial waarvan je wel weet dat 'ie er is, maar waar ook alweer...
 
PHP hulp
Beheerder

PHP hulp

30/05/2010 19:54:44
Anchor link
Aangepast naar 16 per pagina!
 
 

Dit topic is gesloten.Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.