[fixed] Tijd in RSS

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark L

Mark L

23/05/2010 00:18:45
Anchor link
Het is mij opgevallen dat de tijd bij het RSS feed (bij forum berichten en laatste reacties) altijd 2:00 is. Dit is denk ik niet de bedoeling. De datum is telkens wel verschillend.
Gewijzigd op 25/05/2010 19:14:05 door B a s
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 02:40:30
 
Jelmer -

Jelmer -

23/05/2010 00:50:20
Anchor link
Waar haal je dat uit? Als je de XML feed zo leest, staan de datum en tijd daar gewoon goed. Ligt het niet aan je RSS reader die de tijd niet goed parsed?

De datum die PHPhulp in de RSS feed gebruikt is niet precies zoals de "standaard" die voorschrijft. Dat zou volgens mij het formaat 'Wed, 7 Nov 1990 01:03:12 +0200' moeten zijn.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php date('D, d M Y H:i:s O',$timestamp); ?>
 
Mark L

Mark L

24/05/2010 10:49:34
Anchor link
Ik zal eens kijken of ik mijn RSS reader kan instellen. Bij andere RSS feeds heb ik dit probleem niet.
Bedankt!
 

24/05/2010 11:18:36
Anchor link
Bij mij hier in Opera heb ik ook geen probleem.
Tijd staat goed.
IE 8 vind het ook oké.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.