[fixed] UBB codes toevoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
PHP hulp
Beheerder

PHP hulp

20/05/2010 12:04:54
Quote Anchor link
De UBB codes [php] en [google] toevoegen.
Gewijzigd op 31/05/2010 12:40:49 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:25:57
 
Chris -

Chris -

20/05/2010 12:26:27
Quote Anchor link
[ignore][/ignore], ook belangrijk![/s] --> was al toegevoegd!

[edit], oud en vertrouwd ;-)

[ignore][img][/ignore] niet meer via phphulp.nl, maar gewoon origineel plaatje laten zien. Eventueel kijken of het echt een plaatje is, cachen en hier opslaan.
Gewijzigd op 20/05/2010 14:17:18 door Chris -
 
Steff   an

Steff an

20/05/2010 12:29:54
Quote Anchor link
Chris, kijken of het een echt plaat is, is zinloos. Je schotelt de server dan gewoon een echt plaatje voor en vervolgens de bezoekers niet.
Zo is dat een tijd geleden ook gedaan met de 'vrienden-feature'(iedereen die vrienden van elkaar werd)

Ik vind ook dat phphulp gewoon het orgineel moet tonen.
Gewijzigd op 20/05/2010 12:30:33 door Steff an
 
Chris -

Chris -

20/05/2010 12:32:35
Quote Anchor link
[quote/] code verbeteren, zodat hij meerdere quotes kan uitlezen (met een level van 2-3?)
 

20/05/2010 14:15:27
Quote Anchor link
[ignore] heeft het wel gedaan... <?php echo 'blaat'[/ignore]
 
Chris -

Chris -

28/05/2010 11:10:42
Quote Anchor link
Deze even een schop omhoog geven, de tags zijn erg hard nodig!
 
PHP hulp
Beheerder

PHP hulp

30/05/2010 20:01:59
Quote Anchor link
test

test

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'test';
?>
Gewijzigd op 30/05/2010 20:18:58 door PHP hulp
 
Chris -

Chris -

31/05/2010 12:41:40
Quote Anchor link
Even geopend, omdat er volgens mij nog een bug zit...

Hieronder staat een quote, met daarin een ignore en een code tag:

Modedit:
Codes in de -tag gezet
 

31/05/2010 23:36:48
Quote Anchor link
Mooi dat je hem weer open hebt gegooit Chris. Anders had ik weer een staartje moeten maken.
De tag parser vind mijn post daar ook niet zo leuk blijkbaar....

Edit:
Blijkbaar ging er wat mis met [edit] en [quote], is het misschien mogelijk dat als [edit] niet dicht is gedaan dat die automatisch dicht wordt gedaan? Anders krijg je dus een heel geklooi....
Gewijzigd op 31/05/2010 23:38:34 door
 
B a s
Beheerder

B a s

01/06/2010 10:54:24
Quote Anchor link
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Test';
?>


[b]test[/b]setestset


Quote:
Edit:
setsetset


Edit:
blabla

setest

blablabla
Gewijzigd op 03/06/2010 10:43:27 door B a s
 

03/06/2010 16:56:13
Quote Anchor link
Ignore is dood.
 

09/06/2010 13:45:31
Quote Anchor link
Karl Karl op 03/06/2010 16:56:13:
Ignore is dood.


Als je ignore met code tags daartussen plaatst, dan vervallen die code tags dus.
Als je een edit plaatst met daarin php tags, dan worden die niet omgezet naar een link naar php.net.
 
Chris -

Chris -

09/06/2010 14:08:16
Quote Anchor link
Test: ignore - code - ignore afsluiten



Edit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$variabele
= array('key' => 'value');
echo $variabele['key'];
?>


Wat je bedoelt met ignore-code-ignore zie ik inderdaad, met het tweede echter niet.. (zie edit hierboven)
Gewijzigd op 09/06/2010 14:09:51 door Chris -
 

09/06/2010 15:05:55
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 09/06/2010 14:08:16:
Test: ignore - code - ignore afsluiten



Edit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$variabele
= array('key' => 'value');
echo $variabele['key'];
?>


Wat je bedoelt met ignore-code-ignore zie ik inderdaad, met het tweede echter niet.. (zie edit hierboven)


Edit:


Zie ook de topic start in dit topic. Die urls worden niet goed omgezet.
Gewijzigd op 09/06/2010 20:46:42 door
 

03/07/2010 22:22:38
Quote Anchor link
Trapperdetraptrap.
Goh, wat lang geleden dat ik een reactie heb geplaatst.
Goed.
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/xml-herbouwen/71833/1/#504903
Linkjes daar werken kut.
IMG mag wel als starttag maar niet als end tag.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.