Flash 1x afspelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

25/04/2009 08:44:00
Quote Anchor link
Ik heb een flash animatie gemaakt in Flash CS4 maar als ik hem in mn site zet speelt hij aan 1 stuk door, ik wil graag dat ie 1 keer speelt en dan stil blijft staan op het einde. Weet iemand hoe ik dit kan doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 00:40:30
 
Arend a

Arend a

25/04/2009 09:14:00
Quote Anchor link
1. Set actionscript op actionscript 2
2. selecteer de laatste frame
3. Druk op f9 (actionscript)
4. Type: stop();
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

25/04/2009 09:28:00
Quote Anchor link
ik heb hem gemaakt in Actionscript 3, hoe maak ik er dan A S 2 van?
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

25/04/2009 09:31:00
Quote Anchor link
als ik op F9 druk krijg ik :
Current selection cannot have actions applied to it.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

25/04/2009 11:42:00
Quote Anchor link
AS2 ervan maken is ook gewoon onzin :S Als je niet weet hoe het in AS3 moet, reageer dan gewoon niet Arend.

stop(); zou in AS3 ook gewoon moeten werken dacht ik, maar officieel moet je via een addEventListener(Event.ENTER_FRAME,functie); werken dacht ik.
 
Arend a

Arend a

25/04/2009 12:50:00
Quote Anchor link
Quote:
Als je niet weet hoe het in AS3 moet, reageer dan gewoon niet Arend.


Quote:
Doe is lief!


Bedankt voor je positieve insteek! Ik ben inderdaad niet bekend met AS3, maar misschien zou je kunnen toelichten waarom het compleet waardeloos is? ("Reageer dan niet") is een soort cynisme waar echt niemand iets aan heeft, bovendien omdat AS2 vs AS3 nog discutabel is (backwards compatibility met flash 7). Ik ben met je eens AS3 waarschijnlijk een duurzamere oplossing is; maar ik snap je religieus aandoende reactie niet echt.
 
Hipska BE

Hipska BE

25/04/2009 13:32:00
Quote Anchor link
@Arend: Dit is net hetzelfde als zeggen van: Gebruik php4 want daar gebruiken ze nog die functie X ipv de vernieuwde functie Y. Met alle gevolgen van dien.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

25/04/2009 15:06:00
Quote Anchor link
Gloeiende :S Ik een heel bericht typen, crasht mijn browser :(

De strekking was: Ik zie Flash als extraatje, mensen mogen dan best iets extra's doen om het te zien (en zoveel moeite is op update klikken niet).
Als het om complete websites of navigatie gaat, dan vind ik ook dat je backwards compatible moet zijn, maar voor een leuke animatie?

Het was niet lullig bedoelt Arend, maar waarom iemand van de wal in de sloot helpen? AS3 is gewoon een compleet andere taal dan AS2, het is een stuk volwassener geworden vergelijken met AS2. Omdat AS3 lastiger te begrijpen is als je geen OOP kennis hebt, wil niet zeggen dat je het zomaar aan de kant moet schuiven.
 
- Roland -

- Roland -

25/04/2009 15:56:00
Quote Anchor link
Ik zal me maar even niet mijn mening over AS2 vs AS3 hier gaan roepen :)

Maar een simpele vraag ook simpel proberen te beantwoorden:

Je hebt geen AS hiervoor nodig. Heb je Dreamweaver (vast wel) kun je bij properties het vinkje bij Loop wegklikken ! dats all !

Heb je geen DW kijk in code en voeg extra param toe:
<param name="LOOP" value="false">

en IN het Embed gedeelte:
loop="false"
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

25/04/2009 16:16:00
Quote Anchor link
ruud schreef op 25.04.2009 15:56:
Ik zal me maar even niet mijn mening over AS2 vs AS3 hier gaan roepen :)

Maar een simpele vraag ook simpel proberen te beantwoorden:

Je hebt geen AS hiervoor nodig. Heb je Dreamweaver (vast wel) kun je bij properties het vinkje bij Loop wegklikken ! dats all !

Heb je geen DW kijk in code en voeg extra param toe:
<param name="LOOP" value="false">

en IN het Embed gedeelte:
loop="false"

Ik ga er even vanuit dat die oplossing werk ;)
Maar dan zou ik zelf alsnog voor de Flash oplossing kiezen. Gewoon om van cross-browser issues af te zijn.
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

25/04/2009 16:40:00
Quote Anchor link
Het werkt, bedankt iedereen!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.