Flash over logo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Vdleije .

vdleije .

24/08/2007 10:17:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een probleem met mijn CSS. Ik heb op de site picel.nl een header staan met een flashanimatie en een achtergrond.

De flashanimatie staat op position: absolute.

Nu lijnt de pagina automatisch uit in het midden ten grootte van je scherm. Echter gaat het flashfilmpje niet mee. Dus schuift deze over het logo van onze site.


Hoe is dit op te lossen?

--
www.p i c e l.nl

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
//flash
#desktop{
    position:absolute;
    left:500px;
    width: 304px;
}
//body
body {
    background-image:url(/afbeeldingen/bg.gif);
    background-repeat:repeat-x;
    margin:0 auto;
    width:1009px;
}
//header
#header{
    width:1003px;
    float:left;
    height:150px;
    background-image:url(afbeeldingen/header.gif);
    background-repeat:no-repeat;
    border:solid;
    border-color:#1F1F1F;
    border-width:1px;
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vdleije .
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:51:50
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/08/2007 10:39:00
Quote Anchor link
Flash blijft vanwege de position:absolute; altijd 500px vanaf links staan. Je zou er een gifje van kunnen maken, het is ook weer niet een animatie die persé in flash moet blijven.
Ik denk dat je even met de posistion moet spelen, misschien relative in de header div ofzo?
 
Vdleije .

vdleije .

24/08/2007 11:11:00
Quote Anchor link
OMG, het is opgelost. Dat het zo simpel was wist ik niet.


1000x dank dude!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.