flash vars naar php met registerglobals OFF

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ray B

Ray B

21/08/2007 09:32:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een probleem,

Ik moet via flash waardes opslaan in php. Dit had ik in flash allemaal gewoon via
_root.urlcontent="het file path.";
_root.tekstcontent="de tekst die moet worden opgeslagen.";
loadVariables ("schrijf.php", "", "POST");

en dan in de php schrijf:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// textpath komt uit flash
$file     = $urlcontent;
// open file om te schrijven
$file_open = fopen($file, "w");
// schrijf data
$file_write = fwrite($file_open, $tekstcontent);
// sluit bestand weer af
fclose($file_open);
?>


Dit werkte op mijn eigen lokale server allemaal goed.
Maar op mijn web server staat register globals dus uit, en dat kunnen / willen ze ook niet aanzetten.

Weet iemand hier een handige oplossing voor?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ray B
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:27:01
 
Hipska BE

Hipska BE

21/08/2007 10:48:00
Quote Anchor link
Dit is de enige goede manier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// textpath komt uit flash
$file     = $_POST['urlcontent'];
// open file om te schrijven
$file_open = fopen($file, "w");
// schrijf data
$file_write = fwrite($file_open, $_POST['tekstcontent']);
// sluit bestand weer af
fclose($file_open);
?>

Het is beter dat register globals uit staat, want dit is heel erg onveilig!!
 
Ray B

Ray B

21/08/2007 11:40:00
Quote Anchor link
ok bedankt!
ik ga het meteen even proberen.
 
Ray B

Ray B

21/08/2007 12:23:00
Quote Anchor link
Helaas ik heb even doorgetest maar het werkt nog steeds niet.
Volgens mij wordt met loadVariables ("schrijf.php", "", "POST");

de pagina schrijf ook helemaal niet uitgevoerd omdat die globals uit staan.
 
Hipska BE

Hipska BE

21/08/2007 13:02:00
Quote Anchor link
dan zit dat probleem in je flash en niet in php

heb je de vraag al eens op flashfocus.nl gesteld?
 
Alfred -

Alfred -

21/08/2007 13:12:00
Quote Anchor link
Probeer
loadVariables("schrijf.php", _root, "POST");
eens? ;-) Geen idee of het uitmaakt, maar hier werkt het iig wel op die manier :)
 
Ray B

Ray B

21/08/2007 14:01:00
Quote Anchor link
Bedankt Hipska & Rafael. Het zat waarschijnlijk ook in de loadvariabelen, want zo ver ik nu begrijp moest ik eigenlijk loadVars gebruiken.

ik heb hier een voorbeeld gevonden die het op mijn server wel doet (en iid met $_POST werkt :) ).

En ik denk dat ik er hier wel mee uit kom.

http://www.flashfocus.nl/forum/showthread.php?t=7528
Voor het voorbeeld zipje
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.