Flash

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »
Jesper Diovo

Jesper Diovo

02/12/2008 22:32:00
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Ik ben van plan binnen nu en een maand de basis van Flash onder de knie te krijgen. Ik vind het een geweldige programmeertaal, en wil het graag kunnen. Ik heb wat gegoogled, maar ik wil geen amateuristische cursussen/tutorials gaan volgen. Daarom ben ik hier. Ik wil jullie vragen of jullie mij een cursus/tutorialreeks kunnen aanbevelen, waarmee ik alles stap voor stap - maar duidelijk - uitgelegd krijg. Bovendien ben ik op zoek naar het juiste programma wat ik kan gebruiken om Flash dingetjes te maken - het liefst zo uitgebreid als phpDesigner voor php enz. is.

Alvast bedankt,

Jezpur
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 06:52:14
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/12/2008 22:34:00
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

02/12/2008 22:41:00
Quote Anchor link
Oké, en welke editor wordt daar precies gebruikt? ik zocht naar Flash, as it is called, maar dat geeft meer hits over de player dan over de editor. Kan ze niet onderscheiden, tenminste.

-- Got it, Macromedia Flash.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Niek Weevers

Niek Weevers

02/12/2008 23:00:00
Quote Anchor link
Flash is geen programmeertaal.
Flash is een programma waarmee animaties, applicaties, games enz gemaakt mee kunnen worden.
De programmeertaal die in flash wordt gebruikt, heet actionscript. Animaties kunnen ook gemaakt worden zonder actionscript.
Je hebt hier dus het programma Flash voor nodig, tegenwoordig van Adobe en niet meer van Macromedia (is samen gegaan).

Het beste is natuurlijk om eerst de basic te leren, en dat zijn de tweens, movieclips enz.
Dus nog geen actionscript, behalve dan de simpele dingen als stop(), gotoAndPlay() enz.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

02/12/2008 23:09:00
Quote Anchor link
Ja, ik begin die tweens al door te krijgen. Gaaf :). Thanks allebei!
 
Yorick17

yorick17

03/12/2008 08:11:00
Quote Anchor link
het kan trouwens ook met Adobe Flex (open source dus gratis, op Flex Builder na dan), maar dan moet je wel veel van Actionscript 3.0 kennen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door yorick17
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

03/12/2008 21:15:00
Quote Anchor link
Nee, dat valt buiten m'n kennis :P.

Ik zit nu met een volgend probleem. M'n Flash animatie is gelukt. Een leuke 'tween' zoals ze dat noemen. Nu wil ik alleen dat een 'binnen glijdende' tekst blijft staan, maar dat een ander plaatje blijft doorroteren.
Hoe lukt me dat? Als ik stop(); doe, stopt alles...
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

03/12/2008 21:21:00
Quote Anchor link
Kijk eens naar FlashDevelop en www.gotoandlearn.com
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

03/12/2008 21:27:00
Quote Anchor link
Dat doe je niet met stop (), maar gewoon op de timeline. Maak een tween met je binnenglijdende tekst, die bijvoorbeeld stopt op frame 100. Daarna laat je hem gewoon staan. Maak op een andere laag een tween voor het roterende plaatje, en laat die doorgaan op het moment dat de tekst stopt.
 
Timen kut

Timen kut

03/12/2008 21:27:00
Quote Anchor link
Als je nu begint met actionscript zou ik me niet meer gaan focussen op handmatig tweens maken etc. alleen nog maar op actionscript 3.0 shizzle. Waar je dus ook je tweens programmeert..

hoewel AS 2.0 nog wel gebruikt wordt, is het denk ik niet aan te raden om als beginner dat nu nog te gaan leren.

AS 3.0 is 10x zo irritant en moeilijk en zinnig, maar als je het eenmaal onder de knie hebt is het magisch
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

03/12/2008 21:47:00
Quote Anchor link
Het zit zo: ik heb een binnen glijdende tekst en een roterend plaatje. In de tijd dat dat plaatje 1x rond gaat, komt de tekst binnen glijden, ben blijft hij zelfs al 15 frames staan. Nu wil ik dat hij als hij eenmaal binnen is blijft staan, totdat hij opnieuw geladen wordt, maar dat het roterende plaatje wel blijft loopen.

Dat roterende plaatje zit tussen frame 0-30, de tekst 0-15. Bij de tekst van 15-30 zitten keyframes, want ik wil dat hij nog wel aanwezig blijft op het moment dat hij binnen is. Eigenlijk zou het dus zo moeten, dat wanneer de loop eenmaal 1x is afgespeeld, de eerste 15 frames van de tekst worden overschreven met keyframes van frame 30... Kan dat?

@Jasen: bedankt voor de site, heb er al meteen weer iets geleerd, echter door het irritante dat er geen zoekfunctie is kon ik dit niet vinden...
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

03/12/2008 22:12:00
Quote Anchor link
Timen schreef op 03.12.2008 21:27:
Als je nu begint met actionscript zou ik me niet meer gaan focussen op handmatig tweens maken etc. alleen nog maar op actionscript 3.0 shizzle. Waar je dus ook je tweens programmeert..

hoewel AS 2.0 nog wel gebruikt wordt, is het denk ik niet aan te raden om als beginner dat nu nog te gaan leren.

AS 3.0 is 10x zo irritant en moeilijk en zinnig, maar als je het eenmaal onder de knie hebt is het magisch


Pardon? 10x zo irritant en moeilijk? Nee hoor, het is 10x zo makkelijk en fijn. Ook AS is nu een volwassen programmeer taal (aan het worden). Er zit structuur in. Als je het niet gewend ben is het lastig, maar OOP is gewoon de toekomst.
 
Gustaaf

Gustaaf

13/12/2008 13:35:00
Quote Anchor link
Als je op zoek bent naar een leuke site en krachtig forum voor Flash

http://www.vintagesworld.nl/
 
Niek Weevers

Niek Weevers

13/12/2008 16:20:00
Quote Anchor link
Je maakt 2 movieclips aan. Een voor de binnenglijdende tekst, op de laatste frame zet je een stop();
In de andere movieclip zet je de andere animatie, uiteraard zonder stop.
Deze 2 movieclips plaats je op de stage.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.