flexbox / grid om buttons heen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marvin groothuis

marvin groothuis

21/09/2020 14:47:37
Quote Anchor link
Afbeelding
Ik moet mijn buttons op deze manier naast elkaar krijgen.
Het kan met flexbox en grid heb ik gelezen, alleen ik krijg het niet voor elkaar.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?<td class="d-inline-block col-3">
                        <div class="form-group">
                            <div class="form-check">
                                <input class="form-check-input" name="state" data-order="<?php  echo $obj->order_id; ?>" value="1" type="radio" id="<?= $obj->order_id?>-1"
                                <?php if($obj->status == '1'){ echo 'checked'; } else { ''; } ?> >
                                <div class='label-div'>
                                <label style="background-color:#0066ff" class="form-check-label" for="<?= $obj->order_id?>-1">
                                    KOUD
                                    </label>
                                    </div>
                            </div>
                        </div>

                        <div class="form-group">
                            <div class="form-check">
                                <input class="form-check-input"  name="state" data-order="<?php  echo $obj->order_id; ?>" value="2" type="radio" id="<?= $obj->order_id?>-2"
                                <?php if($obj->status == '2'){ echo 'checked'; } else { ''; } ?> >
                                <div class='label-div'>
                                <label style="background-color:#ff0000" class="form-check-label" for="<?= $obj->order_id?>-2">
                                    WARM
                                </label>
                                </div>
                            </div>
                            </div>
                            </div>

                            <div class="form-group">
                            <div class="form-check">
                                <input class="form-check-input userprint"  name="state" data-order="<?php  echo $obj->order_id; ?>" value="3" type="radio" id="<?= $obj->order_id?>-print"
                                <?php //if($obj->status == '3'){ echo 'checked'; } else { ''; } ?> >
                                <label style="background-color:#262626" class="form-check-label" for="<?= $obj->order_id?>-print">
                                    PRINT BESTELLING
                                </label>
                            </div>
                            </div>
                            </div>

                            <div class="form-group">
                            <div class="form-check">
                                <input class="form-check-input"  name="state" data-order="<?php  echo $obj->order_id; ?>" value="99" type="radio" id="<?= $obj->order_id?>-3"
                                 >
                                 <div class='label-div'>
                                <label style="background-color:#ff6600" class="form-check-label" for="<?= $obj->order_id?>-3">
                                    RESET
                                </label>
                                </div>
                            </div>
                            </div>

                            <div class="form-group">
                            <div class="form-check">
                                <input class="form-check-input"  name="state" data-order="<?php  echo $obj->order_id; ?>" value="10" type="radio" id="<?= $obj->order_id?>-10"
                                 >
                                 <div class='label-div'>
                                <label style="background-color:#39e600" class="form-check-label" for="<?= $obj->order_id?>-10">
                                    KLAAR
                                </label>
                                </div>
                            </div>
                        </div>
                    </td>                                      
?>


Dit is de code van de buttons.

Iemand een tip om dit op een makkelijke manier op te lossen?
Gewijzigd op 21/09/2020 14:48:14 door Marvin groothuis
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 12:08:24
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/09/2020 15:16:23
Quote Anchor link
PHP is niet echt relevant voor dit vraagstuk, dus kan je een testcase met geparste HTML-code even delen, en bij voorkeur in een JSfiddle, waar je dus Bootstrap inlaadt?

Ik zie op lijn 53 wel een afgebroken tag. Dit kan ook al voor trubbels zorgen.
Ook vraag ik me af waarom je een tabel gebruikt? Gezien die td als wrapper?
Gewijzigd op 21/09/2020 15:18:06 door - Ariën -
 
Ad Fundum

Ad Fundum

23/09/2020 10:03:05
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.