font awsome functioneert niet nadat ik heb de juiste code toegevoegd in function.php

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes davidian

johannes davidian

26/05/2022 15:36:26
Anchor link
Hallo,
ik wil gebruik maken van font awsome dus ik heb deze code toegevoegd in function.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
function enqueue_fa_script()  {
    
wp_enqueue_script('fascript','https://kit.fontawesome.com/8b5c83d55f.js') ;
}
add_action('wp_enqueue_scripts', 'enqueue_fa_script');


html code is :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<div class="header-section3">    
            
         direct bellen        
        
    </div>
            
        <div class= "tel-icon">                
                <i class="fa-solid fa-phone-xmark"></i>
            </div> </div>

ik heb mij kit code van de font awsome website gehaald.
maar het doet niet ik weet niet wat is het probleem precies?

mij website url is : http://webdesignleren.com/

dank u wel
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:29:09
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/05/2022 16:34:13
Anchor link
Wordt die wel ingeladen?
 
Johannes davidian

johannes davidian

26/05/2022 16:57:32
Anchor link
dank u wel ,
ik ga plug in gebruiken for font awsome , het is gratis.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/05/2022 17:04:51
Anchor link
Kan je de vraag svp beantwoorden?
 
Johannes davidian

johannes davidian

26/05/2022 17:13:10
Anchor link
ik begrijp niet precies wat bedoeld u met het laden.
waar precies ik moet kijken voor het laden?
geeft u mij een voorbeeld
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/05/2022 17:32:27
Anchor link
In de HTML-code vanuit je browser. Of via het debug-tabblad.

Toevoeging op 26/05/2022 20:24:28:

Je gebruikt nu versie 5, en je roept fa-phone-xmark aan. Die bestaat zo te zien niet als icon.
Wel in versie 6, maar dan heb je wel een licentie nodig op het Pro-pack.

https://fontawesome.com/icons/phone-xmark?s=solid
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.