Font Background Color In PHP Echo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sander de Vos

Sander de Vos

03/07/2010 17:17:39
Quote Anchor link
Vraagje, waarom werkt de onderstaande code niet?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
while($row = mysql_fetch_assoc($query)) {
    if ($row['status'] == 0) {
        echo "<font style='background-color:red'><tr><td>- " . $row['applicatie'] . "</td></tr></font>";
    }
}

?>


Oplossing zelf al gevonden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
while($row = mysql_fetch_assoc($query)) {
    if ($status == 0) {
        echo "<tr><td><font style='background-color:red'>- " . $row['applicatie'] . "</td></tr></font>";
    }
}

?>
Gewijzigd op 03/07/2010 17:47:27 door Sander de Vos
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:18:06
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

03/07/2010 18:10:04
Quote Anchor link
note:

<tr><td><font style='background-color:red'> ----- </td></tr></font>

Niet helemaal goed:

<tr><td><font style='background-color:red'> ----- </font></td></tr>

Iets beter / netter / goeder :D
 

03/07/2010 18:47:00
Quote Anchor link
Sowieso is font eigenlijk best wel verouderd, beter is om bijvoorbeeld span te gebruiken.
Ook hoor je de tweede manier van Dalando te gebruiken. De eerste manier is gewoon fout.
 
Roel -

Roel -

03/07/2010 20:18:11
Quote Anchor link
Of zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
while($row = mysql_fetch_assoc($query)) {
    if ($row['status'] == 0) {
        echo '<tr><td style="background-color: red">'.$row['applicatie'].'</td></tr>';
    }
}

?>


Is beter qua XHTML en netter.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.