Font wel en CSS niet?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

04/08/2010 09:14:48
Quote Anchor link
<style type="text/css">
p.name{
color:red;
}
</style>

echo "<p class='name'>-".$row['naam'].":</p> ".$row['bericht']."<br>";

Dit werkt niet. Als ik dit probeer Dan wordt de naam niet gekleurd en wordt het bericht op de volgende regel gezet (???).

Maar als ik dit probeer:

echo "<font color='red'>-".$row['naam'].":</font> ".$row['bericht']."<br>";

Dan werkt het prima?

Hoe kan ik het weer laten werken?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:42:26
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

04/08/2010 09:27:52
Quote Anchor link
ehmz zou prima moeten werken hoor..

wat betreft bericht op nieuwe regel is logisch omdat je je paragraaf afsluit. paragraaf heeft standaard marges..
 
Hipska BE

Hipska BE

04/08/2010 09:36:08
Quote Anchor link
Om stukken tekst te stijlen (dus niet hele paragrafen of artikels) kan je het beste span nemen en daar dan een class aan meegeven zoals je al probeerde bij p.

Waarom het bij jou niet kleurde is mij een raadsel, misschien hebben we te weinig informatie.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/08/2010 09:47:36
Quote Anchor link
Ik weet zo snel niet of er een browser is die er last van heeft, maar het in HTML omsluiten van de class in enkele aanhalingstekens kan een oorzaak zijn.
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

04/08/2010 09:49:28
Quote Anchor link
Hipska kwam net met iets goeds. Ik zal <span> proberen.

Toevoeging op 04/08/2010 09:54:58:

Nope:

echo "<span class='name' id='name'>-".$row['naam'].":</span> ".$row['bericht']."<br>";

<style type="text/css">
.name{
color:red;
}
</style>

<style type="text/css">
span.name{
color:red;
}
</style>

<style type="text/css">
#name{
color:red;
}
</style>

Alle 3 de CSS'en werken niet!
Gewijzigd op 04/08/2010 09:55:18 door Dalando De Zuil
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/08/2010 10:15:53
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<html>
<head>
<style type="text/css">
.name{ color:red;}
</style>
</head>
<body>
<?php
$naam
= "test";
$bericht = "testbericht";
echo '<span class="name" id="name">-'.$naam.':</span> '.$bericht.'<br>';
?>

</body>
</html>

werkt in IE en FF
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.